Az előbb, pár perce valaki, vagy "valami" akkorát ordított, sikoltott, mi lehetett?
Figyelt kérdés
Ami nagyon fura, hogy nem ugattak a kutyák. Síri csend van kint. A falu végén lakom. A sikoly éles, női hang volt. Messzebbről jött. Félek?2022. nov. 4. 23:38
61/69 anonim válasza:
Lehet egy vaddisznó volt és azért ordított mert nagyon éhes volt és nem talált makkot.
62/69 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Egy szomszédunk van, utána föld út és már körben erdő. Ő nem hallott semmit, de ő már este korán lefekszik. Azóta nem volt semmi, amúgy félek, főleg ha a férjem éjszakás.
2022. nov. 13. 18:55
63/69 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Tegnap éjjel kb. 1.körül újra hallottam ezt a borzalmas sikolyt. Most két rövidebb volt, de lehetett hallani, hogy menetközben sikitott, ahogy haladt. Hát el nem tudom képzelni, hogy milyen állat ad ki ilyen földöntúli, pokoli hangot. Mintha 100.oroszlán ordítana egyszerre.
2022. nov. 19. 09:41
64/69 anonim válasza:
Jó, akkor rakj ki egy kamerát esténként és vedd fel a hangját, mert kisgyerek feelingje van annak amit írsz.
65/69 anonim válasza:
Akkor lehet hogy valamilyen éjszakai madár, pl valamilyen bagoly.
66/69 A kérdező kommentje:
Igen, valami állat lehet. Gondolom, éjszaka vadászik.
2022. nov. 19. 18:30
67/69 A kérdező kommentje:
#64-es válaszoló: Nem vagyok gyerek, el múltam 50. Bocsi, ha gyerekesen írtam, de számomra rémisztő, mert harminc éve itt élek, de ilyet még nem hallottam soha.
2022. nov. 19. 18:33
68/69 anonim válasza:
Nem arra gondolt a 64es, hogy frusztráltan sikító csecsemőt/kisgyereket hallasz esetleg?
(Nekem a mostani kommented alapján is a bagolyféle vagy kuvik a tippem, utóbbit nem véletlen hívja a népnyelv halálmadárnak.)
69/69 anonim válasza:
Ez szerintem valamilyen sakál lehetett. Nekik van ilyen vonyító hangjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!