Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek valós ez a történet?

Szerintetek valós ez a történet?

Figyelt kérdés

A minap egy FB csoportban olvastam egy sztorit. A hölgy nemrégiben autóbalesetet szenvedett és azóta fura dolgokat tapasztal. Hideg fuvallatokat az otthonában, a ledes dísze ami be sincs dugva a konnektorba villogni kezd, a kocsija hátsó ülésén egy alakot látott egy pillanatig.. ezt eddig el is hinném kétség nélkül

Ami nagyon fura és ijesztő nekem, azt írja “különös képek és üzenetek jelennek meg a telefonomban. Senki nem küldte őket csak ott vannak. Nekem is abszurdnak tűnt, főleg mivel a képeken mindig ott van a telefonom mellettem, vagy töltőn , de látszódik a képeken. Fényképezőgép, vagy másik telefon nincs a házban. Kulcsa sincs senkinek a lakásomhoz, a gyerekem dolgozni volt.”

Többen kérdezték, hogy nem lett- e fejsérülése a balesetben, azt mondja a hölgy CT, MR minden vizsgálat volt, minden negatív. Kamera sincs elrejtve a lakásban, átnézte.

Mi a véleményetek erről, lehetséges ez?

Nem rosszindulatú kérdésnek szánom, tényleg nagyom érdekel a téma

tegnap 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Nem.

Nem valós történet.

tegnap 08:50
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

PTSD, esetleg agysérülés. Szóval lehet igaz.

A lepontozók meg vegyék a fáradságot, és írják le a véleményüket is.

tegnap 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a történet első fele még úgy ahogy hihető, de a telefonos fele az már gyanús nekem is, ez csak az egész történet "kiszínesítésére" szolgál.
tegnap 10:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt írta megmutatta barátnőinek is a képeket, a csoportba viszont nem akarta feltölteni hogy ne lássák a barátai.. itt lett némileg hiteltelen nekem
tegnap 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel eleve baromira hihetetlen a tortenete, az lenne tole logikus, hogy megosztja a kepeket, viszont ennek szoges ellentetet csinalja, igy gyanus, h csak kamu.
tegnap 12:16
 6/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
20%

"ezt eddig el is hinném kétség nélkül"

Elég baj, hogy ezt így kijelented.

Magam részéről régóta nem hiszek a mesékben, de mióta magam is láttam, hallottam néhány skizoid ember beszámolóját, ahogy tényleg szemrebbenés nélkül, teljes komolysággal adnak elő fikciókat, idegen lényekkel való találkozókat, laposföldes szintű kitalációkat, azóta főleg nem hiszek el semmi ilyet.

Amúgy is van átfedés a közösségi oldalak és a Gyakori Kérdések között, hiszen van egy figura, amelyik módszeresen másol be ide (esetleg részben "átdolgozva"), olyan történeket, ami onnan származik.

De ennyi erővel terjesztheti ezeket ott is tovább.

Valami komplexusos, mentális bajos dolog lehet már ez nála, szerintem.

tegnap 14:24
 7/8 anonim válasza:
A sutyiba olvastam én is ezt
tegnap 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Suttyo-rgo? 😅
tegnap 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!