Az x-akták nevű sorozat ugye valós ufo történeteken alapszik?
Az X Akták, pont mint a "modernebb" Supernatural (Odaát) a városi legendákat, keringő történeteket dolgozza fel. Ezek mesék, de valóban létező történetek, legendák.
Magyarul a legendák "valósak", de nem a dolog, amiről szólnak!
Én is rajongója vagyok mindkét sorozatnak, de nem kell komolyan venni, ezek mesék.
Igen, természetesen. Hát csak nem gondolod, hogy egy ilyen komoly, tudományos értékű sorozat kitalált történeteket dolgozna fel?
Én már láttam filmet a dinoszauruszokról is, az is egykori leírások alapján készült, sőt, a főszerepet is egy igazi brontoszaurusz játszotta benne.
Valós történeteket vettek alapul, melyeket átfilmesítettek, hogy fogyasztható formában tálalják a közönségnek.
A régebbi Hihetetlen számokban mindig leírták az eredeti FBI-os és az X-aktás ügyet részenként.
Csak ezért, mert valamiről azt gondoljuk, túl extrém, hogy megtörténjen és ne legyen rá semmifelé magyarázata a nagyokosnak, butaság.
a producer és a forgatókönyvíró fejében született meg az ötlet.
később volt egy hasonló sorozat a y-akták, de közel sem ért el akkora sikereket mint elődje, pedig ugyanolyan témákkal foglalkozott az egész sorozat
Most őszintén, aki az első válaszomat lepontozta, az tényleg úgy gondolja, hogy az X-akták történetei valamikor tényleg megtörténtek?
Tényleg ez a legviccesebb topik! Grat!! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!