Tudnátok mondani olyan valós történeteket, ami azt bizonyítaná, hogy vámpírok léteznek?
Magyarországon a 18. században több vámpírpert is tartottak, amik nagy port vertek fel a nyugati közéletben.
...
Az upir először 1047-ben tűnik fel először egy iratban, mely úgy hivatkozik egy orosz hercegre, mint "Upir Lichy", azaz gonosz vámpír.
...
...
De ez semmit sem bizonyít.
Ha akárki leír ide egy történetet, és azt mondja hogy az valós, az mi bizonyítja?
"Szkeptikusok válaszát nem várom."
Nem is csodálom, rájöttél, hogy pillanatok alatt tudnak szembesíteni a ténnyel, hogy egy vadbarom vagy?
3.
Vadbarom inkább te vagy. Mondtam egy szóval is, hogy hiszek bennük?! Mondd már honnan szűrted le.
4.
A halhatatlanra gondolok.
6.
Azt tudom, hogy a középkorban sokat gyilkolásztak, de én csak a "boszorkányok" égetéséről hallottam. Csak kíváncsi vagyok.
Na az ilyen szkeptikusok válaszát viszont várom! Normálisan meg tudja fogalmazni a mondandóját, anélkül, hogy hitetne, hogy "márpedig ilyen nincs és kész".
"Szkeptikusok válaszát nem várom."
Nem kell várnod, már itt is van
Itt le vannak írva a magyarországi vámpírperek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!