Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tudnátok mondani olyan valós...

Tudnátok mondani olyan valós történeteket, ami azt bizonyítaná, hogy vámpírok léteznek?

Figyelt kérdés
Szkeptikusok válaszát nem várom.

2013. nov. 5. 17:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Egy időben nagyon hittek a vámpírokban, pláne Magyarországon, ezt az általam megadott linken is olvashatod.
2013. nov. 6. 22:24
 22/29 anonim ***** válasza:

Hemofília, igen, ez az, erről írtam én is előtte :) A fokhagymaérzékenység meg a többi ugye, kiegészítése ennek. Egyébként pedig, nem meglepő ezáltal az sem, hogy a vámpírok valahogy mindig nemesek. :)

Kérdező: Ennél SOKKAL kreatívabbak tudnak lenni az emberek. Akkor is, most is. :)

2013. nov. 7. 02:48
 23/29 anonim ***** válasza:

Ilyen történet nincs.

Ha lenne bizonyíték a vámpírok létezésére, akkor arról már olvashattál volna valami tudományos folyóiratban.

Amíg ilyen helyen nem olvasol róla, addig nyugodtan veheted úgy, hogy nem léteznek.

2013. nov. 7. 14:54
 24/29 anonim válasza:

A haemophyllián kívül még két betegséget említenék meg:

- Porphyria: véres vizelet, ritkán köpet ("véres száj"), gyengeség, sápadtság, extra fényérzékenység, a nyári nap akár hólyagosra égetheti a betegeket, és a fogíny visszahúzódása, ami miatt a fogak nagyobbnak, hegyesebbnek tűnnek

- Lyssa (veszettség): általános lehangoltság, rosszullét, fokozott reflex-ingerlékenység, nyugtalanság, görcsrohamok, dührohamok, nyálzás, nyelési nehézségek, tarkómerevség, fokozott fény és szagérzékenység, agresszió, amit ember esetében is harapás kísér. Ja, s a nyál, a harapás közismerten fertőz -> a megharapott ember maga is "vámpírrá vált", azaz megveszett...

Vlad Tepes és Báthory Erzsébet kórhépe viszont szerintem szimpla dühöngő őrület volt, valószínűleg psychopathya

2013. nov. 8. 02:09
 25/29 anonim válasza:

Különben ma is élnek vámpírok, a létük tudományosan bizonyított:

Egy Dél-Amerikában élő denevérfaj (Vampirus spectrum). E jelentésváltozat használata igen ritkán fordul a beszélt és írott nyelvben, tekintve, hogy hozzáteszik; vámpír-denevér.

[link]

2013. nov. 8. 02:16
 26/29 anonim ***** válasza:
8%

Köszönjük a biológia órát, de úgy gondolod erre gondolt a kérdező? Miért nem az állatokba van szerinted? Azért mert nem erre a denevérre kíváncsi.

2013. nov. 8. 14:31
 27/29 anonim válasza:
26., a kérdés az volt, bizonyítható-e a vámpírok létezése. Nos, IGEN! Léteznek. És vért szív. Meg repül is. Az nem volt kérdés, h humanoid formájú-e...
2013. nov. 8. 21:16
 28/29 anonim válasza:
Jav.: Létezik
2013. nov. 8. 21:24
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekem van egy történetem figyelj érdekes lehet. Régen nagymamám meghalt és a padlását takarítottam. Rengeteg régi fénykép és festmény volt ott. Néhány nagyon régi is olyan 200 éves is... Kézzel festett meg minden.... Mikor kész voltam a padlással főztem egy teát és átnéztem ezeket... Találtam néhány olyan képet is amitől a frász kirázott... A nagyim volt rajta egy fiatal lánnyal olyan 20 év körüli lehetett... A kép hátuljára az volt írva hogy a "legkedvesebb barátnőmmel még a halálom után is". mikor megnézetem a fotókat átnéztem a festményeket is és akkor a vér megállt az ereimben..... Az egyik régi festményen ugyan az a lány volt. Nem hittem a szememnek... Másnap elvittem egy szakértőhöz hogy nézze meg hogy eredeti e a kép és igen. A festmény 280 éves volt egy ismeretlen erdélyi festő műve.. Máig nem értem hogy hogy lehetséges hogy az én nagyim és az a lány egy képen szerepel. A fénykép még megvan a festményt elárvereztetem. Nem szeretem volna hogy a házunkban maradjon.
2014. jan. 17. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!