A 11-11 számban lehet, ilyen mély jelentés?
Most láttam a 11-es filmet. [link] Azt taglalják benne, hogy a 11-es számnak & annak ismétlődésének igen mély értelme van. Ráébredtem, hogy az Én életemben is gyakran megfordul. Sokszor nézek az órára 11:11-kor. Sok szám konbinációja az életemben a 11-es. Lehet Én is kiválasztott vagyok?
Azt taglalja a film, hogy interdimenzionális angyalok ezen számmal próbálnak kapcsolatba lépni velünk. Olyan angyalok ezek, akik a mi világunk és egy másik fennséges mennybéli világ közt élnek. Lehetséges hogy ezen jelenségekkel üzennek valamit?
9/11 is pl...
1) New York City 11 betűből áll.
2) Afganistan 11 betűből áll.
3) Ramsin Yuseb 11 betűből áll. ( A terrorista aki 1993-ban megfenyegette az amikat, hogy el fogja pusztitani a Twin Tower épűletet.)
4) George W Bush neve 11 betűből áll.
Eddig ez akár teljesen véletlen is lehet, de kezd érdekes lenni:
1) New York a 11.-ik állam.
2) Az első repűlőnek, amely belefúródott az épűletbe, 11-es volt a járatszáma.
3) Ez a repűlő 92 utast szállított. 9 + 2 = 11
4) A 77-es járat, amelyik szintén belerepűlt az épületbe 65 utast vitt. 6 + 5 = 11.
5) A tragédia szeptember 11-én t, azaz 9/11, ahogy mindenki emlegeti. 9+1+1=11
6) Ez a dátum megegyezik az amerikai segélyszolgálat telefonszámával: 911
Teljesen véletlen..?
Olvasd tovább és döntsd el magad:
1) Az áldozatok száma az elrabolt repűlőkön 254. 2 + 5 + 4 = 11
2) Szeptember 11 az év 254.-ik napja. 2+5+4=11.
3) A Madridi robbantás 3/11/2004 történt. 3+1+1+2+4=11.
4) A Madridi tragédia 911 nappal később történt, mint a Twin Tower épület támadása.
Most jön az a rész, ahol kezd hátborzongató lenni a dolog:
Amerika legismertebb szimbóluma a Stars & Stripes (Csillagok és Csikok), a Sas. A következő idézet a Koránban található, az Iszlámok vallási könyvében:
“Ez meg van irva, Arabia fia felfogja ébreszteni a félelmetes Sast. A Sas mérge végig fog söpörni Allah földjén, miközben páran kétségbe esnek, de közben több és több embert boldoggá tesz: a Sas merge megtisztitja Allah földjét és béke lesz.”
Ez az idézet a Korán 9.11 könyvéből származik.
Még mindig kételkedsz..?
Próbáld ki, ami most jön. Félelmetes!!!
Csináld a következőket:
1. Jelöld ki az egér segítségével a Q33 NY. Ez volt az első gép száma amelyik neki repűlt az épületnek.
2. Állítsd a betű méretét 48-asra
3. Cseréld ki a betű tipusát WINDINGS-re
Most mit gondolsz????
"Ez volt az első gép száma "
Nem kislányom, nem ez volt.
"Most mit gondolsz????"
Azt, hogy bekajálsz minden marhaságot. Az amúgy sem épp színvonalas oktatás csődje.
"8:46-kor az American Airlines 11-es járata, amely egy Boeing 767–223ER volt, a World Trade Center északi tornyába ütközött, 9:03-kor a United Airlines 175-ös járata, egy Boeing 767–222, csapódott a déli toronyba."
Öhumm
4-es vagyok Uhhh várjál....!! Várjáál...🤔🤔🤓🤓 2012...2012..🤔2012÷2012 vel az...nem nem!
2012-10+2 nem nem ez sem
☝️✌️🤞🤘
Ez lessz azzz!! Pill....
2012
20÷12 vel....🤔😱😱😱
Szóval 20÷12 vel
Az....1,66666666666 😱
Az 666.....😵💫😱😱😱😱😱
Szóval akkor 6 meg 4...+1
Basszkiii tényleg uhhhh
11 !🤝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!