Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Van nektek tükör fóbiátok,...

Van nektek tükör fóbiátok, hogy azon keresztül közlekedhetnek a szellemek, démonok?

Figyelt kérdés

tegnap 18:26
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Igen, de csak késő éjszaka jön ez elő
tegnap 18:33
 2/18 anonim ***** válasza:
62%

Ha ez így is lenne,az én tükrömből ugyam nem jönnének át,főleg mikor reggel felkelek és elhaladok kómásan

, nyúzottan, kócos hajjal a nagytükör előtt a konyhába menet mert első dolgom,hogy megcsináljam a kávém 🤣 Inkább ők ilyednének meg, nehogy én menjek át 🤔

tegnap 19:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejtettem írni még, hogy ém ilyedek meg magamtól olyankor.
tegnap 19:23
 4/18 anonim válasza:
100%
Éjszaka azért elég para tud lenni
tegnap 19:55
 5/18 A kérdező kommentje:

Nekem van egy kisebb tükör a szobába, estére mindig eltakarom. Nappal sem nézek bele tükrökbe, ha nem muszály. Ha netán tükör előtt megyek el, kerülöm a pillantásomat belevetni. Hátborzongató, hogy a világunk pontos, de fordított mását mutatja. Félek, hogy valami más is megmutatkozhat benne. Nem tudom mi, de az bíztos, hogy nagyon parák a tükrök. Amit nem látok, lehet hogy azon keresztül megláthatom, például nincs melettem senki, de a tükörben látok valaki/valamit melettem. Mert ugye mindent forditva mutat, ezért lehet, hogy amit nem látok hogy márpedig itt van, a tükörbe nézve mindent fordítva látok, ezért látom a tükörbe azt, hogy mégis itt van van.

Nehéz kifejezni magam, de valahogy úgy, hogy a szabad szemmel nem látható entitásokat, (estleg!) láthatom a tükörben. Vagy félek, hogy a saját arcomat nem a sajátomként fogom látni.

tegnap 20:31
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen, en ejjel regen felkeltem a tukorre, ami az agyam mellett volt. Remalmaim voltak tole... aztan letakartam, azota nem abuzal.
tegnap 20:32
 7/18 A kérdező kommentje:
Én sem tudtam nyugodtan aludni a tükörtől a szobámban, többször felébredtem éjjel, nagyon fáradtan keltem reggel. Olyan érzés volt, mintha valaki azon keresztül figyelt volna. Ezért takartam le. És így nyugodtabban tudok aludni.
tegnap 20:41
 8/18 anonim ***** válasza:
65%

Ne hari, kedves kérdező: az még nem jutott eszedbe, hogy eltávolítsd a tükröt onnan, ahol alszol?!

Merthogy az lenne a legjobb - akár hiszel benne, akár nem..!

Nekem nincs tükörfóbiám, mivel nincs tükröm. A tiéd meg nem zavar.:D

tegnap 20:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Mata hari
tegnap 21:10
 10/18 anonim ***** válasza:
46%

Nekem nincs tükör a hálószobámban. Nem azért mert fóbiás vagyok meg ilyenek...csak nem tűröm el a tükröt. Tükrösszekrényeket sem.Nagy tv az van persze😆 Meg a mániám hogy teljes sötétben szeretek aludni

Ami kis fényforrás az zavar...pl. a tv box...stb ezeket este lefedem gyorsan.Meg a hosszabbító piros gombját is még az is zavar ha világít. Inkább a csí, feng shuinam hiszek. Pl. Ajtóval szemben ne legyen az ágy meg ilyenek...

Viszont mégis vam tükröm bent. A kerek talpas smknktükröm az íróasztalomon van. De az nem zavar. Csak akkor mikor karikás a szemem a fáradságtól és bele kell néznem🤭

tegnap 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!