Van nektek tükör fóbiátok, hogy azon keresztül közlekedhetnek a szellemek, démonok?
Ha ez így is lenne,az én tükrömből ugyam nem jönnének át,főleg mikor reggel felkelek és elhaladok kómásan
, nyúzottan, kócos hajjal a nagytükör előtt a konyhába menet mert első dolgom,hogy megcsináljam a kávém 🤣 Inkább ők ilyednének meg, nehogy én menjek át 🤔
Nekem van egy kisebb tükör a szobába, estére mindig eltakarom. Nappal sem nézek bele tükrökbe, ha nem muszály. Ha netán tükör előtt megyek el, kerülöm a pillantásomat belevetni. Hátborzongató, hogy a világunk pontos, de fordított mását mutatja. Félek, hogy valami más is megmutatkozhat benne. Nem tudom mi, de az bíztos, hogy nagyon parák a tükrök. Amit nem látok, lehet hogy azon keresztül megláthatom, például nincs melettem senki, de a tükörben látok valaki/valamit melettem. Mert ugye mindent forditva mutat, ezért lehet, hogy amit nem látok hogy márpedig itt van, a tükörbe nézve mindent fordítva látok, ezért látom a tükörbe azt, hogy mégis itt van van.
Nehéz kifejezni magam, de valahogy úgy, hogy a szabad szemmel nem látható entitásokat, (estleg!) láthatom a tükörben. Vagy félek, hogy a saját arcomat nem a sajátomként fogom látni.
Ne hari, kedves kérdező: az még nem jutott eszedbe, hogy eltávolítsd a tükröt onnan, ahol alszol?!
Merthogy az lenne a legjobb - akár hiszel benne, akár nem..!
Nekem nincs tükörfóbiám, mivel nincs tükröm. A tiéd meg nem zavar.:D
Nekem nincs tükör a hálószobámban. Nem azért mert fóbiás vagyok meg ilyenek...csak nem tűröm el a tükröt. Tükrösszekrényeket sem.Nagy tv az van persze😆 Meg a mániám hogy teljes sötétben szeretek aludni
Ami kis fényforrás az zavar...pl. a tv box...stb ezeket este lefedem gyorsan.Meg a hosszabbító piros gombját is még az is zavar ha világít. Inkább a csí, feng shuinam hiszek. Pl. Ajtóval szemben ne legyen az ágy meg ilyenek...
Viszont mégis vam tükröm bent. A kerek talpas smknktükröm az íróasztalomon van. De az nem zavar. Csak akkor mikor karikás a szemem a fáradságtól és bele kell néznem🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!