Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az előbb, pár perce valaki,...

Az előbb, pár perce valaki, vagy "valami" akkorát ordított, sikoltott, mi lehetett?

Figyelt kérdés
Ami nagyon fura, hogy nem ugattak a kutyák. Síri csend van kint. A falu végén lakom. A sikoly éles, női hang volt. Messzebbről jött. Félek?

2022. nov. 4. 23:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! Nem rég jöttem haza, délutános voltam, dolgoztam. A férjem jött ki elém, mert nem merek egyedül sötétben végig menni az utcán. Igen, hallgattam hangokat a neten, a róka hangja nagyon hasonlított rá, de ez egy női sikoly volt, mint akit élve nyúznak, vagy nem is tudom mihez hasonlítani. Azt nem értem, hogy lehet az, hogy nem ugattak a kutyák. Csend volt. Pedig itt aztán van kutya szinte minden portán, és minden apró neszre ugatnak.
2022. nov. 5. 23:57
 32/69 anonim ***** válasza:
100%

Patkós orrú denevérnek van még elég para hangja, de azért arra sem hinném, hogy nőt gyilkolnak.

Ha én ilyet hallanék, jobban félnék attól, hogy valaki ott bajban van. És biztos hogy rábeszélni pár embert, hogy nézzünk körül.

Mert mi van ha tényleg bántottak ott valakit?!

2022. nov. 6. 09:13
 33/69 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a macskák b4sztak az ablak alatt.
2022. nov. 6. 09:24
 34/69 A kérdező kommentje:
Voltunk arra ma reggel kutyát sétáltatni, de sehol semmi nem volt szerencsére. Az erdőből jött a hang az biztos. A róka hangja hasonlít rá. De nem olyan.
2022. nov. 6. 09:55
 35/69 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ez? A legelső hang.

Én valami ilyesmire emlékszem régről. Visszhangzott is, és a síri csendbe hasított bele éjszaka, jól belénk rakta a frászt.

https://www.youtube.com/watch?v=gLPJlu0Ac7c

Szerintem valamilyen állat lehetett, de azért inkább legyetek óvatosak és vigyázzatok egymásra!

2022. nov. 6. 10:05
 36/69 anonim ***** válasza:
100%
32, Szerintem itt a kutyák a kulcs, ha valakit bántottak volna, tuti az összes megvadul. Valami "természetes" hang kellett legyen, ami, ha a kérdezőnek új is, de az ő ingerküszöbüker már nem éri el.
2022. nov. 6. 10:58
 37/69 anonim ***** válasza:
74%
Ahol mi lakunk a férjemmel a temető mellett állandóan lehet sutyorgást hallani mikor keresztül megyek benne. Évek óta keresem a zaj forrását de soha nem találom. Itt is vannak kutyák de nem nagyon reagálnak rá, szerintem megszokták már. Lehet ez is természetes, de mi van ha természet feletti, illetve temetőről legyen szó, természet alatti.
2022. nov. 7. 05:53
 38/69 anonim ***** válasza:
100%

Jah nagyon valószínű hogy ilyen létezik...

Melyik településen van ez?

2022. nov. 7. 09:58
 39/69 anonim ***** válasza:
31%

37-es: nem hinném, hogy a halottak beszélik ki éjjelente az élőket...

Szerintem ott valami állati dolog lesz a háttérben, éppen fészket vagy kuckót raknak, táplálkoznak, mászkálnak, stb. és az a hang hasonlít sutyorgásra. A temetőkben rengetegféle állat él, és a kutyák már nyilván hozzászoktak ezekhez a hangokhoz, illetve tudják mihez kötni, ezért nem ugatnak miatta.

2022. nov. 7. 10:06
 40/69 anonim ***** válasza:
68%
Lehet valamiféle wendigó lehetett. Az emberek a sorozatos fakitermelés nyomán bekényszerítik az állatokat a városokba és talán ott éli ki a vadász ösztönét éppen.
2022. nov. 7. 10:47
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!