Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az előbb, pár perce valaki,...

Az előbb, pár perce valaki, vagy "valami" akkorát ordított, sikoltott, mi lehetett?

Figyelt kérdés
Ami nagyon fura, hogy nem ugattak a kutyák. Síri csend van kint. A falu végén lakom. A sikoly éles, női hang volt. Messzebbről jött. Félek?

2022. nov. 4. 23:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
23%

50-es, talán nem tűnt fel számodra, de ez az EZOTÉRIA kategória, vagyis az enyémhez hasonló válaszoknak bizony létjogosultsága van itt. Ha túl szűk látókörű vagy befogadni az ilyesfajta véleményeket, akkor miért jársz ide egyáltalán?

Egyébként te sem tudod pontosan, hogy mi sikított, vagyis csak találgatsz, ergo, az okfejtésed valószínűleg ugyanúgy téves, mint a kérdésre válaszolók többségének a válasza.

Amúgy, szerintem a kérdező sem veszi véresen komolyan a kérdést, - veled ellentétben. Nekem kicsit frusztráltnak tűnsz... :)

2022. nov. 8. 11:50
 52/69 anonim ***** válasza:
12%
Lehet az is, hogy elfojtott érzések manifesztálódtak át a fizikai síkra, egy sikoly formájában, és azért nem ugattak a kutyák, mert valójában semmi sem adta ki a hangot.
2022. nov. 8. 12:03
 53/69 anonim ***** válasza:
28%

Pontosan mi az ezotéria?

Random mondunk képtelenségeket és úgy csinálunk, mintha igaz lenne?

Mert most te ezt teszed.

Nem vagyok frusztrált, csak az ilyen jellegű képtelenségekre reagálok.

Miért vagy te ennyire frusztrált?

Ha igazad van, akkor megtudod mondani pontosan, hogy szerinted ez hogyan történt és mi ez a lény.

De mit kapunk? Lehet egy kitalált lény volt.

Köszi, de ennek ezotériában sincs helye.

Akkor lennék szűk látókörű, ha lenne jó bizonyítékom erre, viszont nem fogadnám el.

Viszont ahogy látom a te elméd annyira nyitott, hogy az agyad is kiesett 😂

2022. nov. 8. 12:28
 54/69 anonim ***** válasza:
59%
De mondom, lehet hogy terápiaszerűen üvöltött, ha azóta nem jártak ott a helyszínelők.
2022. nov. 8. 22:32
 55/69 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallottam ilyen érdekeset az erdő felől, de biztosan nem valamilyen paranormális dolog volt, csak valami állat.
2022. nov. 8. 23:15
 56/69 anonim ***** válasza:
59%
55 vagyok: nagyon is hiszek a természetfeletti dolgokban, de néhánynak azért reális magyarázata is lehet.
2022. nov. 8. 23:16
 57/69 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Én is hiszek a paranormális dolgokban is. Történtek velem érdekes, fura dolgok. Először mindig a reális magyarázatot keresem, de ez egy fura sikoly volt, bele hasított a csendes, falusi éjszakába. Azóta nem hallottam, pedig füleim hegyezem.
2022. nov. 9. 00:07
 58/69 A kérdező kommentje:
Amúgy itt ezt a falut, hatalmas erdő veszi körül. Sokan járnak gombát szedni, makkot gyűjteni stb. De nappal, éjszaka minden kihalt, csendes.
2022. nov. 9. 00:10
 59/69 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. volt "egy szomszédom" aki egy kis viskóban lakott.

Mentális beteg volt a néni és minden hónapban egyszer legalább random előhött bármelyik órákba, még este is, és random üvöltözött útálastosan.

Biztos természet felett volt, mert ilyen nincs a természetes világban? Kérdezem a kedves #51-es kommentelőt.

2022. nov. 9. 09:14
 60/69 anonim ***** válasza:
100%
Szomszédokat kérdezd körbe nem hallották e
2022. nov. 11. 06:58
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!