A szellemekkel, túlvilági élettel kapcsolatban honnan veszik mindazt az információt, amit állítanak a még élő emberek? (Egy halott sem jött még vissza beszámolni, mi történik a halál után)
Erre -talán- olyan tudna érdemi választ adni, aki ilyenről könyvet ír...
A kérdésedre tehát nem tudom a választ, de:
(Aktív) Szellemgyógyászatról hallottál, Kérdező? Annál 'kapsz' egy szellemi segítőt, aki a gyógyításban segít- elvileg elhunyt rokon, nekem például a nagyapám segít. Namost ezt úgy képzeld el, hogy konkrétan képes arra, hogy például odamozgassa a kezed a kezelendő részre, ergo ez tapasztalható, bárki számára elérhető. Innentől fogva kitartással el lehet érni azt, hogy tudj vele kommunikálni is. (Mégha ezt nem is mondják el a szellemgyógy tanfolyamon...)
Még több kitartással és próbálkozással pedig egyéb 'halottal' is lehet beszélgetni, ha valakinek ez a célja.
A rendszer bizonyos szintig átlátható és átjárható. Ez leginkább az egyéntől függ.
Nekem az egyik leginkább (DE! nem teljesen) valid ilyen könyv a Michel Mewton - Lelkünk útjai sorozat.
Az ipse hipnózissal vitt nagyon sok ember előző élet végére és az életek közötti időbe, a szellemvilágba.
És egymástól függetlenül hasonlóképpen írtak le a paciensek az életek között megélteket.
A többi ilyen halottlátó meg tulvilaggal kapcsolódó emberkével szkeptikus vagyok.
Régen nem hittem szellemekben, entitásokban, túlvilági életben.
DE!
Amióta meghalt a férjem, egyértelmű olyan jelzéseket veszek észre, amelyekről a spirituális könyvekben olvastam. Egy-két ilyesmi jel kapcsán még mindig nem hittem, hogy ezek a jelzések halott lelkek jelzései, hanem megmagyaráztam kézenfekvő okokkal a létrejöttüket.
De aztán még több jelzést tapasztaltam - anyukám is, aki szintén nem hisz/hitt ilyesmiben, hogy halott lelkek = szellemek üzenetei -, most már kezdek hinni a spirituális jelzésekben, dolgokban.
Attól, hogy nem érzékeljük és nem tudjuk megmagyarázni bizonyos jelenségeket, még létezhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!