Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A szellemekkel, túlvilági...

A szellemekkel, túlvilági élettel kapcsolatban honnan veszik mindazt az információt, amit állítanak a még élő emberek? (Egy halott sem jött még vissza beszámolni, mi történik a halál után)

Figyelt kérdés
Konkrétan a halottlátókra, médiumokra gondolok, akik akár könyveket is írnak, interneten cikkeket közölnek a szellemekről, arról, hogy mi történik a halál után és a szellemek ezután hogy "viselkednek". Pl. Matt Fraser aki "Sose halunk meg" c. könyvet írta.
jan. 31. 10:04
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Ellenőrzött, megcáfolhatatlan tényekből
jan. 31. 13:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Honnan származtathatóak ezek az ellenőrzött, megcáfolhatatlan tények?
jan. 31. 13:43
 3/9 modder151 ***** válasza:
84%

Erre -talán- olyan tudna érdemi választ adni, aki ilyenről könyvet ír...

A kérdésedre tehát nem tudom a választ, de:

(Aktív) Szellemgyógyászatról hallottál, Kérdező? Annál 'kapsz' egy szellemi segítőt, aki a gyógyításban segít- elvileg elhunyt rokon, nekem például a nagyapám segít. Namost ezt úgy képzeld el, hogy konkrétan képes arra, hogy például odamozgassa a kezed a kezelendő részre, ergo ez tapasztalható, bárki számára elérhető. Innentől fogva kitartással el lehet érni azt, hogy tudj vele kommunikálni is. (Mégha ezt nem is mondják el a szellemgyógy tanfolyamon...)

Még több kitartással és próbálkozással pedig egyéb 'halottal' is lehet beszélgetni, ha valakinek ez a célja.

A rendszer bizonyos szintig átlátható és átjárható. Ez leginkább az egyéntől függ.

jan. 31. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az egyik leginkább (DE! nem teljesen) valid ilyen könyv a Michel Mewton - Lelkünk útjai sorozat.

Az ipse hipnózissal vitt nagyon sok ember előző élet végére és az életek közötti időbe, a szellemvilágba.

És egymástól függetlenül hasonlóképpen írtak le a paciensek az életek között megélteket.

A többi ilyen halottlátó meg tulvilaggal kapcsolódó emberkével szkeptikus vagyok.

jan. 31. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
14%
Téveszmések.
jan. 31. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Az emberi agy működését még ma sem ismerik igazán az orvosok. Egy oxigén vagy vérszegény állapotban elég komoly hallucinációkra képes, amit az alany valóságként él meg. Ehhez jön hozzá az, hogy minderről sokan beszámolnak, ami az internet révén elég sok emberhez eljut, így egy újabb esetben ezeket a hallomásból ismert hallucinációkat az újabb alanyok is már beépítik a saját gondolataikba, összekapcsolják saját képzelt halálközeli élményükbe. De ettől függetelnül arra vonatkozóan bizonyíték, hogy ezek nem csupán az agyműködés speciális megnyilvánulásai, hanem valami kívülről fogott jelek lennének, nincs semmi.
jan. 31. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
38%
Amit álmodunk, azt honnan vesszük? Na pont onnan vannak ezek is.
jan. 31. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
29%
Kedves 6-os! Így igaz. Én gyógyszerek (pszichiátriai) hatására álmodok olyan valóságnak tűnő környezetet, hogy tapintok anyagokat, szagokat érzek, érzem, hogy a levegőben van-e elég oxigén, milyen ott a gravitáció (amikor idegen bolygóra álmodom magam), egy tóban sétálva a talpam alatt lévő iszapot stb... Teljesen valóságként élem meg.
jan. 31. 17:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Régen nem hittem szellemekben, entitásokban, túlvilági életben.

DE!

Amióta meghalt a férjem, egyértelmű olyan jelzéseket veszek észre, amelyekről a spirituális könyvekben olvastam. Egy-két ilyesmi jel kapcsán még mindig nem hittem, hogy ezek a jelzések halott lelkek jelzései, hanem megmagyaráztam kézenfekvő okokkal a létrejöttüket.

De aztán még több jelzést tapasztaltam - anyukám is, aki szintén nem hisz/hitt ilyesmiben, hogy halott lelkek = szellemek üzenetei -, most már kezdek hinni a spirituális jelzésekben, dolgokban.

Attól, hogy nem érzékeljük és nem tudjuk megmagyarázni bizonyos jelenségeket, még létezhetnek.

febr. 4. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!