Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kicsit felve teszem fel a...

Kriszti8206 kérdése:

Kicsit felve teszem fel a kerdest? Tudom, hogy sokan nem fognak hinni nekem. Van1kepessegem amit szeretnek megszuntetni. Erzekelem a szellemeket, halottakat. Latom es hallom oket.

Figyelt kérdés

2016. júl. 22. 03:38
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:

4eves korom ota.Gyakran almodom is.Van hogy elore megalmodok dolgokat..amik utana bekovetkeznek.A kerdesem az lenne: mit csinaljak,hogy normalis eletem legyen?Hogy ne erzekeljem ezeket a dolgokat?A problemam nagyon nehez...nem beszelhetek a barataimnak rola,mert azt hinnek bolond vagyok.Mar mindent kiprobaltam..semmi nem hasznalt.Kerem csak normalis valaszolok irjanak.Aki azt gondolja hazudok az inkabb irjon mashova.Hajnali 2:24 es nem tudok aludni...ismet...

Koszonom a tanacsokat!

Udvozlettel: egy 33 eves lany.

2016. júl. 22. 03:41
 2/36 anonim ***** válasza:
19%
Állj le a kábítószerekkel és meg is lesz.
2016. júl. 22. 07:31
 3/36 anonim ***** válasza:
12%

Itt van az eb elhantolva!

"Hajnali 2:24 es nem tudok aludni" - és a komment küldésének ideje: "ma 03:41"

Nem hiszem el, hogy közel másfél órán keresztül gondolkodtál azon: elküldd-e!

2016. júl. 22. 08:32
 4/36 anonim ***** válasza:
9%

Nem gondolkozott, csak úgy be volt tépve, hogy nem is érzékelte az idő múlását.

Ezért is mondom, hogy ha leállna a kábszerekkel az egyéb tünetei is eltűnnének.

2016. júl. 22. 09:11
 5/36 Legoman ***** válasza:
100%

Fogadd el önmagad. :)

Többet nem kell tenned.

Ha valamire rátámadsz, az értelemszerűen visszatámad.

2016. júl. 22. 10:09
 6/36 A kérdező kommentje:
Koszonom az utolso hozzaszolo valaszat.Az elozo ketto hozzaszolonak csak annyit irnek,hogy sajnalom ,hogy ennyire ostobak vagytok mindketten...
2016. júl. 22. 11:16
 7/36 A kérdező kommentje:
,,kedves,, Dubitus,a vilagon mindenhol ugyanannyi ido van?Szanlak...hogy ennyire keveset eltel es tapasztaltal...tudod aki ide ir,lehet magyar,de nem feltetlenul Magyarorszagon el...ez vajon eszedbe jut?Jaaa...nem...erre mondjak azt...ha csendben maradtal volna,bolcs maradtal volna! ;)
2016. júl. 22. 11:20
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nagyon jó kis spirituális fórumok hasonló élményekkel,a googliból elég könnyen rájuk lehet találni...nem nagyon értem,hogyha valóban 33 éves vagy és ilyen erős képességekkel bírsz miért nem jutott ez előbb az eszedbe,ide köztudottan vagy kezdők,vagy trollok irkálnak...egyébként pedig igaza van Legónak el kellene fogadni úgy ahogy van,ráadásul az sem biztos,hogy a környezeted nem lenne feléd megértő...meglepődnél milyen rugalmasak az emberek,(ilyenkor még az is kiderülhet,ki az igazi barát),de ha mindenáron magadba tartod,fórumokat,blogokat javaslom ahol nem vagy ezzel egyedül...Azt sem értem miért akarsz "normális életet élni",amikor véleményemszerint éppenhogy te vagy az és nem a szellemivakok..az emberek 4 éves korukig olyanok mint te,de az 5.-re ezt elis felejtik...Próbáld ezt megbeszélni letisztázni magaddal.
2016. júl. 22. 14:43
 9/36 anonim ***** válasza:
0%
Are you american?
2016. júl. 22. 14:44
 10/36 A kérdező kommentje:
Az tette be a kaput,hogy tegnap hajnalban siro hangot hallottam a pincebol.Keserves sirast.Le akartam kuldeni a kutyam,de o csak vonyitott,ugatta az ajtot,majd megfordult es beszaladt a szobaba.Kinyitottam resnyire a pince ajtot es a siras abbamaradt.Nem mertem lemenni ezert becsuktam es indultam visszafele,de a lepcson felfele hatulrol vmi megerintette a labamat.Bementem a szobamba,bezarkoztam,a siras ujra kezdodott..2-3 orat aludtam.Nem szedek semmit sem,nem dohanyzom,nem iszom,nover vagyok es Angliaban elek.2 fele tanacsot kaptam eddig,egyik: vegyek egy quia tablat es beszeljek veluk.Es tegnap adtak egy masik tanacsot,ez a tortentek elott volt...napkozben...azt mondta nekem egy no,hogy kernem kell az Istent,hogy segitsen,mert ezek demonok.A szellemek azok csak egy ideig kisertenek,de a demonok egesz eleten at,amig az oruletbe nem kergetnek vkit vagy meg nem szalljak.Elbizonytalanodtam...most melyik a jo?Aztan...ez a tegnapi siras...29 ev alatt megtanultam nem felni...de ez a tegnapi...nem tudom leirni...nem tudom elmagyarazni...ezt erezni kell...
2016. júl. 22. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!