Kicsit felve teszem fel a kerdest? Tudom, hogy sokan nem fognak hinni nekem. Van1kepessegem amit szeretnek megszuntetni. Erzekelem a szellemeket, halottakat. Latom es hallom oket.
Én is ismerek egy ilyen embert. Kitartás!
:)
En hasonlo vagyok en is angliaban elek, es 34 vagyok:-))Nalam ez 8 evesen kezdodott, en csak erzem es hallom oket, de latni nem latom oket, arra szerencsere nincs kepessegem. Ezt nagyon nagyon nehez feldolgozni es nagyon nehez egyutt elni vele, nekem sikerult mert elfogadtam hogy ez van, attol h ezen problemazok nem lesz jobb:-)))
Rengeteg ido amig ezt megtanulod kezelni, es valojaban sosem lehet hozzaszokni mert engem a mai napig kiver a szellemektol a viz, hiaba nem bantanak, egyszeruen rosszul vagyok a hangokrol, mondjuk en veled ellentetben visito rohogest hallottam inkabb zomeben, de az is olyan volt mimgha valami orult oreg notol jott volna.
Aztan volt olyan helyzet amikor egy tejes kupakkal beszelgettem, ezt fel is vettem videora anno, a lenyeg, h a tej le volt zarva, kavet akartam inni es egybol fenyilt de csak felig, es utana klaff le. Persze sokan erre tudomanyos valaszokat keresnek, ami egy opcio.
Asztralt testet egyszer lattam, egy foton ult a vallamon egy egszinkek valami, eleinte azt hittem, hogy fotoshiba de kesobb kivettem a vonasokat, az alakot. Egyebkent nem ember volt hanem egy leny, es meg csak hasinlitani se tudom semmihez de ugy nezett ki mint aki rendszeresen a vallamon ul, es ilyen vegtelen nyugodt szemmel figyeli a korulottem eloket:-))
Aztan a tukorben a szellem, arrol is van foto a legtobb ember latja, anno ide is feltoltottem. Erzekeltem mar kopogo szellemet, olyat aki razza az agyat (a ferjem aki total szkeptikus o is erezte), es vegulis egy olyan szellem volt akin ereztem h gonosz, ez pedig a tukorben lako volt. Egy ejjel egy ilyen tok felelmetes horgo hangot adott ki, de olyan szinten ijedtem meg, h felsikitottam, of korsz az ejszaka kozepen.
Akkor kezdtem el tudomanyosan utanolvasni ezeknek amikor a kopogo szellemek keseritettek az eletem es azt olvastam h allitolag azert jelennek keg, mert valaki aki meghalt nem bocsajtottal meg sosem, es leirtak egy komplett szenszot h mit csinaljak, megcsinaltam es eltunt a kopogas, ettol fuggetlenul elkoltoztunk. Angliaban sok a szellem es az angolok zome atelt mar hasonlot legalabb egyszer az eleteben.
Manapsag mar sokkal tudatosabban kezelek dolgokat, tehat kvazi olvasok a jelensegekbol anelkul, h a kovetkezmenyekre varnek es soha semmi szin alatt nem veszek semmi antikot, hasznalt targyat, ha talalok valamit otthagyom mert ezeknek mind ereje es karmaja van.
Nemreg ezt elfelejtetgem es vettem egy festmenyt a carboot sale-en, minden oke volt amig a keretben volt es a sufniban tartottam, de kivettem s keretbol behoztam a hazban es kezdodtek a jelensegek. Az ajtokilincs (tudod a gom alaku) elfordult, kinyilt es msgatol becsukodott, es szinten magatol felkapcsolta a villanyt es abban a masodpercben tudtam, h ez a festmeny es ezt azonnal el kell tavolitani a hazbol, mindezt ejjel egykor.
Mondtam a ferjemnek, h en most eltuzok az erdobe el kell tavolitanom a festmenyt es azonnal vette a cipojet, h elkiser ne koszaljak egyedul mert hat ev alatt megtanulta,nh nem hallucinalok es amikor ilyesmit erzekelek akkor gaz van. Anyu szinten szkeptikus de mar o sem kerdojelez meg, szimplan elfogadtak, h van egy ilyen kepessegem. A ferjem persze be akarta dobni a festmenyt a szemetesbe, de momdtam h nem kene, mert azzal csak felbosszantod oket, szoval elvittuk egy hipermarket moge es a val ak tamasztotta, igy eselyt adtam masnak arra, hogy vele legyen a kep.
Szerencsere szellem mentes hazban elunk mar harom eve, azota ezt a festmeny dolgot leszamitva se nem hallok se nem latok semmilyen supernatural dolgot, lekopogom:-))
Na jo egyszer a buszon nemreg felszalltam es tok ures volt es csak egy no ult rajta, es a busz allt. A vezeto ramnez es mindja, h most miert allunk en meg arra gondoltam h miert nem nez a nore, es amikor odaneztem a no nem volt ott mikozben nem szallt le. Erdekes.
A legtobb szellem egyebkent nem akar semmi rosszat, szimplan unatkoznak, szefetnek masokat bosszantani, a gonosz szellem sokkal ritkabb. Meg pesten laktam es az ex ferjemnel egyszer a wevcen ereztem egy hideg kezet a hatamon (mogottem csak a fal volt) es annyiramegijedtem h leestem a foldre. Egy honappal kesobb kiderult, h 10 eve valami pasi felkototte magat itt mert elhagyta a felesege.
Masreszt erzek megerzek dolgokat es emberek, erzem az aurajukat, tudom mit fognak mondani, megerzek esemenyeket es neha tudom is oket iranyitani de csak akkor amikor nagyon nagyon akarom es nincsenek bennem kerdojelek..
Hirtelen ennyi, bocs a hibakert Ipadrol irok, ez meg ugye erinto kepernyo se ekezet se semmi:-))))
Szerintem hívnod kellne egy witchert, ők értenek az ilyen dolgokhoz, szellemekhez. Az is lehet , hogy megátkoztak gyerekkorodban de egy witcher le tudja venni rólad az átkot. (jobb esetben).
Egyszer nekem is witchert kellett hívnom de sajnos nem emlékszem már a nevére.
Remélem tudtam segíteni.
Velem is ugyanez van
Senkinek nem tudok róla beszélni mert senki nem ért meg és azt hiszik hülye vagyok vagy hallucinalok
Én 12 éves vagyok és 3 éves korom óta látom őket
Minden este takaró alá bújva alszok el és a saját szobamba sem merek bemenni
Egyébként nem nagyon lehet megszuntetni ezt a médiumi képességet viszont a szellemeket kerheted hogy távozzanak és hogy hagyjanak békén vagy próbálj meg kommunikalni veluk és kérdezd meg hogy mit szeretnének tőled Irj privibe majd még beszélgetünk van pár kérdésem
Inkább az az ilyeszto hogy ilyen sok szkeptikus van szellemes oldalon...:)
Könyörgök
Minek jöttök ide ha csak kritizálni akartok és szerintetek nem is léteznek szellemek
Azért csak érdekel ha itt vagytok
Ez amúgy már engem idegesít
Az előre látás, az tök jó, de kellene ráfordítani annyi energiát, hogy befolyásolhasd, hogy mit is láss a jövőből, próbálj meg rákoncentrálni valamire, hülye példa de pl lottószámok, vagy valami teljesen más nagyon hétköznapi dologgal is kezdhetsz pl kövi kocsid vagy bringád színe vagy mittomén, de gondolom érted mire gondolok.
Baráti társaságod van, szoktál is velük összejárni ahogy olvasom. Miért nem rendezel saját környezetedben egy hosszabb késő éjszakába nyúló bandázást? HA megjelenik egy "jómadár", akkor figyeld meg a társaság tagjait. Ha valaki ideges lesz vagy felkapja a fejét, mintha odafigyelne valamire hirtelen,vagy csal szól hogy kicsit hideg lett itt, akkor azzal az emberrel bátran beszélhetsz erről, de csak módjával, nem mindent rázúdítva. Nem olyan ritkák az ilyen emberek, hogy ne találnál egyet sem. Ha beszél az ember a gondjairól, bajairól akkor sokkal egyszerűbbek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!