Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kicsit felve teszem fel a...

Kriszti8206 kérdése:

Kicsit felve teszem fel a kerdest? Tudom, hogy sokan nem fognak hinni nekem. Van1kepessegem amit szeretnek megszuntetni. Erzekelem a szellemeket, halottakat. Latom es hallom oket.

Figyelt kérdés

2016. júl. 22. 03:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
40%
Ne félj! Elmehetsz a pszichiátriára ott meg fogják szüntetni, ha lehet még rajtad segíteni. Ott egyébként sok a hozzád hasonló.
2016. júl. 22. 15:12
 12/36 A kérdező kommentje:

Kedves, (+-) !

Nem veszem sertesnek a hozzaszolasod!Sot megkoszonom,hogy idot szantal egy szerinted psychotikus ember bejegyzesere.Sajnalom,hogy annyira buta vagy,hogy semmit nem ertesz es egy szamitogep mogul szajkaratezol emberekkel akikrol semmit nem tudsz.Ez aztan az igazi intellingencia!Szep napit neked!))

2016. júl. 22. 15:16
 13/36 A kérdező kommentje:
Szeretnem megkoszonni a privat uzeneteket es a normalisan valaszolok hozzaszolasait!)Innentol kezdve csak a temahoz hozzaszolo,normalis kommentekre fogok valaszolni.Mindenkinek csodalatos napot kivanok!
2016. júl. 22. 15:20
 14/36 anonim ***** válasza:
47%

Nem is vagyok plusz mínusz zárójelben és felkiáltójellel. :(

Nem is szántam sertésnek sem karatézni nem tudok. Végülis ha nem trollkodsz a pszichiátria nem is olyan rossz ötlet. A pszichiátriások is sokszor hallucinálnak szellemet + tanulj meg írni.

2016. júl. 22. 16:41
 15/36 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező hiába hisztizel itt, attól még nagyon úgy tűnik, hogy valamilyen pszihiátriai problémád van, amit kezelni kellene.

Démonozhatsz is, de ettől csak ostobának is tűnsz, nem csak betegnek.

2016. júl. 22. 18:13
 16/36 Legoman ***** válasza:
63%

Nagyon sok lénnyel találkoztam, és nagyon kevés volt közülük szellem. Legtöbbje lidérc volt. A szellemekkel képes vagyok együtt élni, mert én békén hagyom őket, ők is engem. A lidércek azok, akik zargatnak. Ezeket, ha nem zavarod el, akkor egyre többen lesznek, és életed végéig is ott maradnak. De nekik van céljuk ezzel, míg egy démonnak mi célja lenne veled, mikor mérhetetlenül sok energiája van, és nincs szüksége rá.

Istent kérheted, hogy segítsen, és fog is segíteni.

Aki keservesen sír, arra pedig szólj rá, hogy ne sírjon.

Ha félsz egyedül beszélni vele, akkor kérj meg valakit, hogy legyen melletted közben. A lényeg, hogy a személy megértő legyen veled szemben, és ne nézzen hülyének. Ezt már csak azért is, hogy ne érezd rosszul magad, ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretted volna. :)

2016. júl. 22. 21:38
 17/36 anonim ***** válasza:
14%
Már megint egy pszichiátriárai eset. Biztos ez a gyülekező helyük vagy valamilyen személy, ahol imádkozni járnak. Szellemek meg lidércek, már emiatt megérte ide regisztrálnom. Tessék pontozatok le, de legalább nevetek egy jót. Nekem megéri. :D
2016. júl. 22. 23:43
 18/36 A kérdező kommentje:

Legoman!Koszonom szepen a valaszod!

Szep hetveget neked! :)

2016. júl. 23. 01:33
 19/36 anonim ***** válasza:
62%
Ijesztő, hogy ilyen emberek köztünk járnak.
2016. júl. 23. 07:56
 20/36 anonim válasza:
36%
Kedves kérdezö mitszolnál egy ördögüzőhöz???
2016. júl. 23. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!