Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az előbb, pár perce valaki,...

Az előbb, pár perce valaki, vagy "valami" akkorát ordított, sikoltott, mi lehetett?

Figyelt kérdés
Ami nagyon fura, hogy nem ugattak a kutyák. Síri csend van kint. A falu végén lakom. A sikoly éles, női hang volt. Messzebbről jött. Félek?

2022. nov. 4. 23:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
100%

"Dr. Arthur Janov-féle őskiáltás, más néven sikoly terápia: Abban segít, hogy az ember kiadhassa magából a legmélyebben elfojtott érzelmeit, egy olyan pontra érkezve, ahol már nincs semmiféle igény semminek a visszatartására, így az ember legmélyebb valójából törhet fel az elfojtás. A módszer tulajdonképpen csoportban végzett napokig tartó üvöltés, melynek végén kiszakad a végső üvöltés, mintha az ember egész lénye és minden sejtje üvöltene teljes intenzitással. Ez az állapot sosem tapasztalt könnyedséget ad és súlytalanná tesz."

#primal scream

2022. nov. 5. 00:09
 12/69 anonim ***** válasza:
100%

11, ez nagyon jó. Hangszálak amúgy hogy bírják?

Koncertek is egész jók lehetnek erre a célra.

2022. nov. 5. 00:15
 13/69 anonim ***** válasza:
82%

"Félek?"

Igen.

2022. nov. 5. 00:23
 14/69 anonim ***** válasza:
40%
Az utolsó neuron sikoltott fel az agyadban a haláltusája közben
2022. nov. 5. 00:23
 15/69 anonim ***** válasza:
100%

12. Hogy bírják? Egy hétig nem tudtam normálisan beszélni. Mindenki azt hitte, hogy valami ráment a torkomra. Olyan fájdalmat üvöltöttem ki magamból, amit nem részleteznék. Mindenkinek javaslom, csak ne jelentsenek fel csendháborításért! 🙂🙂🙂

Párnába üvöltve, csukott ablaknál is működik! ✌️

2022. nov. 5. 00:28
 16/69 anonim ***** válasza:
83%
Néha bevásárló központokban ha nagy sor én is szoktam üvölteni. Egyszerűen kiszakad belőlem a fájdalom aminek hatására megkönnyebbülök. Nem egyszer rám hívták már a rendőröket, de nem érdekel.
2022. nov. 5. 00:42
 17/69 anonim ***** válasza:
100%
Csakhogy ezt nem emberek környezetében kéne végezni, mert annak kellemetlenebb következményei lehetnek. Tekintettel kell lenned másokra, mert lehet hogy csak egy emberrel üvöltenél, de mindenki hallja, így kénytelenek rád hívni a mentőt vagy a rendőrséget. Rosszabb esetben agyonvernek.
2022. nov. 5. 00:53
 18/69 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én próbálok másokra tekintettel leni és ha úgy van mégis próbálom elfojtani az üvöltést, de vannak sajnos olyan külső tényezők amik kihozzák belőlem az állatot. Volt feleségem már többször is rám szólt, hogy ne vonyítsak állandóan amikor valami bajom van.
2022. nov. 5. 03:01
 19/69 anonim ***** válasza:
96%
Én voltam bocs, nem akartalak megijeszteni.
2022. nov. 5. 07:39
 20/69 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem tudom mi volt az a hatalmas, velőt rázó ordítás, de remélem többet nem hallom.
2022. nov. 5. 09:25
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!