Milyen entitásra jellemző az éjszakai takarórángatás és miért?
Figyelt kérdés
átéltem a múlt évben valamit ahol meg voltam győződve hogy nem álmodtam, le is sokkolt kicsit pedig nem nagyon vagyok fogékony ilyesmire. (egyszer a takarót kellett erővel visszahúznom magamra, egyszer pedig egy
ablakon besurranó valami verte el az oldalamat pár másodperc erejéig) betudtam alvásparalízisnek. pár nappal ezelőtt anélkül hogy akkor beszéltem volna neki róla, édesanyám egy nagyon ijesztő élményét osztotta meg, egy helyen élünk, és soha ilyennek nem láttam, neki is takaróemelgetős élménye volt a lábánál... azért furcsa mert ő is biztosra mondott éber állapotban tapasztalta
jan. 5. 19:35
1/9 A kérdező kommentje:
nem egymásután történt a két eset, hónapok vannak közte, csak mikor most elmesélte hogy járt beugrott hogy hát hasonló velem is volt már
jan. 5. 19:40
2/9 anonim válasza:
Amikor kanos vagyok ejjel, nem valogatok az emberek kozott. :) Bocsi, bi vagyok...
3/9 A kérdező kommentje:
nem mondom hogy visszavárlak, túl ijesztő voltál :D
jan. 5. 19:56
5/9 anonim válasza:
Fázós entitások csinálják ezt, bebújnak a takaród alá melegedni. Szemtelenebbek le is rángatják és az egészet viszik.
6/9 Darius- válasza:
Nem rendelkezünk még akkora tudással, hogy egyértelműen kijelentsük. Nagy eséllyel démon.
8/9 A kérdező kommentje:
el nem tudom képzelni hogy jelenhet meg csak úgy random a környezetünkben démon. nem vagyok az a fajta aki bolygatja ezt a világot, ha félig el sem hiszem
jan. 7. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!