Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az előbb, pár perce valaki,...

Az előbb, pár perce valaki, vagy "valami" akkorát ordított, sikoltott, mi lehetett?

Figyelt kérdés
Ami nagyon fura, hogy nem ugattak a kutyák. Síri csend van kint. A falu végén lakom. A sikoly éles, női hang volt. Messzebbről jött. Félek?

2022. nov. 4. 23:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%

Még jó pár évvel ezelőtt hallottunk ilyen iszonyatos sikoltás, szintén éjjel, szinté erdő közelében lévő házakban. A falut, ahol laktunk erdő vette körbe. Mintha az a valami átsuhant volna a hátsó utcán miközben rikoltott.

Másnap a szomszédok mondták, hogy ők is hallották. Az egyik férfi úgy fogalmazott, hogy vigyázzba állt benne a sz.r, úgy megijedt :)

Mi is valamilyen madárra tippeltünk, de attól még ijesztő élmény volt. Csak egyszer hallottam. Vagy máskor nem ébredtem fel rá, nem tudom :)

2022. nov. 5. 09:38
 22/69 anonim válasza:
100%
De igazából az is lehet hogy egy sorozatgyilkos szedi áldozatát. Volt már rá példa. :)
2022. nov. 5. 10:14
 23/69 A kérdező kommentje:
#21-es válaszoló, igen azért írtam ki a kérdést, mert én is lefagytam, annyira megijedtem. Arra az erdő felé szoktuk a kutyánkat sétáltatni, de egyedül én arra soha többé nem megyek az biztos! Ez ilyen borulzalmas, torkaszakadtából való ordítás volt, női hang. Lehet hallotta más is, majd körbe kérdezek. Igaz erre nem sok ház van, az utca végén lakunk, itt nagy erdők vannak. Zala megye amúgy.
2022. nov. 5. 10:47
 24/69 anonim ***** válasza:
100%

Én macskabagolyra tippelek, azok sikítanak.

De itt egy hasonló sztori, itt pl. kuvik lett a megoldás.

[link]

Keress rá a hangjukra, hátha meglesz. :)

2022. nov. 5. 11:07
 25/69 anonim ***** válasza:
100%

21-es vagyok: mi is női hangnak hallottuk, azért sem tudtuk hirtelen hova tenni. Emlékszem, tv-t néztünk, de a szüleim még a villanyt is felkapcsolták, úgy meglepődtek.

Jó pár évvel ezelőtt történt, és nem emlékszem, hogy korábban vagy azóta hallottam volna azt a hangot - na, nem mintha szeretném újra hallani :D

A madarak, főleg a baglyok (valaki írta is itt korábban) elképesztő hangokat tudnak kiadni, és ez nem is lenne olyan meglepő azon a környéken. Mi Baranyában laktunk akkor.

2022. nov. 5. 11:08
 26/69 anonim ***** válasza:
100%
Sanszos a bagoly, de a róka és a sakál is képes hasonló visítást produkálni. Ez utóbbiak esetében viszont a kutyák nem maradnak csendben, hanem elkezdenek ugatni. :)
2022. nov. 5. 13:49
 27/69 anonim ***** válasza:
100%
Na, megvan, hogy hozzam rá a szívbajt apró falunk polgáraira..... :DD
2022. nov. 5. 18:38
 28/69 anonim ***** válasza:
100%
vasút nincs a közelben? Én amellett lakok. Szerencsére nagyon ritkán, de megesik, hogy valami hülye vonat konkrétan panaszos, velőt ràzó sikolyra hasonló hangot ad ki. Jó hangos és bennem is megfagy tőle a szar.
2022. nov. 5. 20:21
 29/69 anonim ***** válasza:
75%
Youtube-on meghallgattam többféle bagoly, róka, sakál hangját. Valóban félelmetesek. Számomra azonban egy dolog hibádzik: egyik sem hasonlított velőtrázó NŐI sikolyra.🤔
2022. nov. 5. 21:01
 30/69 anonim ***** válasza:
100%

29-es, 25-ös vagyok: kössz, ezzel most nagyon megnyugtattál...így este, lefekvés előtt :D

Viccen kívül, most már én is fogok keresni, kíváncsi vagyok, hátha ismerős lesz valamelyik.

2022. nov. 5. 21:29
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!