Az előbb, pár perce valaki, vagy "valami" akkorát ordított, sikoltott, mi lehetett?
Még jó pár évvel ezelőtt hallottunk ilyen iszonyatos sikoltás, szintén éjjel, szinté erdő közelében lévő házakban. A falut, ahol laktunk erdő vette körbe. Mintha az a valami átsuhant volna a hátsó utcán miközben rikoltott.
Másnap a szomszédok mondták, hogy ők is hallották. Az egyik férfi úgy fogalmazott, hogy vigyázzba állt benne a sz.r, úgy megijedt :)
Mi is valamilyen madárra tippeltünk, de attól még ijesztő élmény volt. Csak egyszer hallottam. Vagy máskor nem ébredtem fel rá, nem tudom :)
Én macskabagolyra tippelek, azok sikítanak.
De itt egy hasonló sztori, itt pl. kuvik lett a megoldás.
Keress rá a hangjukra, hátha meglesz. :)
21-es vagyok: mi is női hangnak hallottuk, azért sem tudtuk hirtelen hova tenni. Emlékszem, tv-t néztünk, de a szüleim még a villanyt is felkapcsolták, úgy meglepődtek.
Jó pár évvel ezelőtt történt, és nem emlékszem, hogy korábban vagy azóta hallottam volna azt a hangot - na, nem mintha szeretném újra hallani :D
A madarak, főleg a baglyok (valaki írta is itt korábban) elképesztő hangokat tudnak kiadni, és ez nem is lenne olyan meglepő azon a környéken. Mi Baranyában laktunk akkor.
29-es, 25-ös vagyok: kössz, ezzel most nagyon megnyugtattál...így este, lefekvés előtt :D
Viccen kívül, most már én is fogok keresni, kíváncsi vagyok, hátha ismerős lesz valamelyik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!