Szerintetek vámpír vagyok?
Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy milyen lehet az emberi vér íze. Meg az is történt, hogy a múlt héten a strandon anya foghagymást lángost evett én meg teljesen rosszul lettem a szagától...De egyébként sem éreztem jól magam előtte, mert fehérbőrű vagyok és nem bírom a napot sokáig, hamar leégek.
Emlékszem egyszer óvodában megharaptam az egyik gyereket, szóval nem most jött elő bennem ez az Alkonyat hatására, ami egyébként a kedvenc könyvem!
Szerintetek vámpír vagyok???
13/L
Hát ki mit tanul a biológia órán.. :D
Mi állattant, növénytant, anatómiát stb.. ti meg a vámpírok táplalkozási szokásait :D
Én nem akarok senkit kiábrándítani, de vámpírok nincsenek. A mai vámpír nem más, mint elhagyott, beteg ember. A vámpír-létezés valós, de kóros állapota az ember nevű élőlénynek. Ugyan nagyon ritka betegség, és nem a lelket, a pszichét támadja meg, hanem a testet. Ami aztán súlyos lelki elváltozással jár együtt.
A tudomány nevet is adott a kórnak: porfiria. Többek között azzal a tünettel jár, hogy a beteg szeme nagyon érzékeny lesz a fényre, igyekszik is elkerülni, így nappal is csak elsötétített helyiségben szeret tartózkodni. A fizikai elváltozások leginkább az arcon észlelhetők: összehúzódik a bőr, különösen a szem körül. Ez valószínűsíti, hogy az arc így válik farkasfejhez hasonlóvá. A betegség vérszegénységgel is jár, gondolom innen vették a "vérszívás" dolgot. A "vámpírharapás" :) dolog szintén hülyeség, a porfiria nemhogy érintkezéssel, de vér útján sem terjed. =) megnyugodhatsz...
Természetesen! Én pedig a Molyember vagyok. Kolegámmal, Jetivel örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Képzeletbeli Lények Klubjába! A tagság ingyenes, gyűlések minden szombat du. 3-kor túl az Óperencián. További szép napot!
The KLK team
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!