Szerintetek vámpír vagyok?
Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy milyen lehet az emberi vér íze. Meg az is történt, hogy a múlt héten a strandon anya foghagymást lángost evett én meg teljesen rosszul lettem a szagától...De egyébként sem éreztem jól magam előtte, mert fehérbőrű vagyok és nem bírom a napot sokáig, hamar leégek.
Emlékszem egyszer óvodában megharaptam az egyik gyereket, szóval nem most jött elő bennem ez az Alkonyat hatására, ami egyébként a kedvenc könyvem!
Szerintetek vámpír vagyok???
13/L
IStenem, ne, ne nebüntess XD Hogy lhetsz ilyen hülye? Várjál: Utálom a piros színt. Akkorén jedi vagyok ? XD NEm az alkonyat hatására > hát a lóf@szt nem
Amúgy mi az a "FOGHAGYMA"?
Ma 18:57
A Vámpírok Szent Kötelékének tagja vagyok, akik arra esküdtek fel, hogy megvédik a vámpírok titkát! Nekünk is vannak kapcsolataink az egyházzal, és épp az imént konzultáltam a pápával, aki azt szorgalmazta, hogy mihamarabb vegyük fel a kapcsolatot a Valódi Vámpírok Titkos Szövetségével.
Úgy véljük, hogy mielőbbi összefogásra van szükség, annak érkebében, hogy a vámpírok továbbra is a sötétség leple alatt járhasannak.
Az Alkonyat - és az ehhez hasonló felbujtó irományok - nagy veszélyt jelentenek létünk alapvető feltételeire. Véleményünk szerint, az írónő valószínűleg valamilyen szekta tagja, amelynek legfőbb célja a vámpírok sárba tiprása. Mindezt a manupulálható fiatalok felhasználásával akarják elérni.
Több információt jelenleg nem áll módomban kiadni, viszont úgy gondolom, a probléma feletébb súlyos, megoldása nem tűrhet halasztást. Amenyiben a Szövetség hajlandó egyesíteni az erőit velünk, kérlek jelezd felénk.
Addig is vérbengazdag napot! :)
figyu
-porrá égtél a napon? -mert egy vámpír porrá ég
-eszel te rendes kaját? -a vámpírok nem esznek
-kóstoltál már vért? -rohadt szar íze van
-láttál már svédeket? -nekik is fehér bőrük van, akkor ők is vámpírok?
-és az is vámpír, aki utálja a foghagymát? -több ezer ember van, aki utálja
-hegyes fogad van? -naná, hogy nincs
-szupererőd is van? -álmodban...
-és akkor én is vámpír vagyok, mert fehér bőröm van, könnyen leégek, és utálom a fokhagymát, és nem hordok ezüst nyakláncot, mert utálom, ha fémszagú leszek (sőt, még vért is kóstoltam)? -nem vagyok vámpír
-vámpírok nem léteznek
19:21
Tisztelt Kötelék tag!
A Szövetség készségesen áll rendelkezésetekre, egy megállapodás mindkét fél számára méltányos lehet. Értekezéseink alapján ugyan nem lehet elfojtani a faj ellen indított lejárató kampányt, de örömünkre szolgálna, ha visszaállíthatnánk a faj becsületét és méltóságát egykori fényébe.
Így a Rendkívüli Konferencia keretein belül úgy határoztunk, mindenképpen támogatjuk a kapcsolatfelvételt, és köszönjük az ajánlatot. Egy éjszakai konzultáció lehetőségét pedig támogatjuk.
Így zuhanjon Ránk az Éj:
VVTSZ tag
De jó már neked,hogy ennyi problémád van össz-vissz.Szerintem szimplán lökött vagy:))
Nőj fel kicsi lány:))
Ha te vámpír vagy, akkor én is! XD
- Utálom a foKhagymát.
- Fehér bőröm van, és nem igazán bírom a napot.
- Mostanában elég ritkán eszem rendes kaját...
- Kóstoltam már [ember]vért.
- Sőt, ha össze csillám poroznak, még csillogok is a fényben!
Bár... mégis feláll... hát... van vérkeringésem... hm-hm. :D
Na szóval... Nekem évekig fémallergiám volt, a fokhagyma leviszi a vérnyomásomat, minek következtében elálmosodom, én is hamar leégek a napon, én is fehérbőrű vagyok! Akkor most én is vámpír vagyok? Ne haragudj, de hogy kérdezhetsz ekkora baromságot? xD
Téged is megcsapott a Tvájnyál szele? Éééérdekes... Amikor Anne Rice Vámpírkrónikái íródtak, nem volt ennyi hülye a világom, mint most... Pedig az első részt, az Interjú a vámpírral-t 1975-ben adták ki...
Ja, amúgy ha vámpír lennél, mit keresnél a gép előtt ilyenkor? Nem aludnod kéne? Még nincs éjszaka... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!