Szerintetek vámpír vagyok?
Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy milyen lehet az emberi vér íze. Meg az is történt, hogy a múlt héten a strandon anya foghagymást lángost evett én meg teljesen rosszul lettem a szagától...De egyébként sem éreztem jól magam előtte, mert fehérbőrű vagyok és nem bírom a napot sokáig, hamar leégek.
Emlékszem egyszer óvodában megharaptam az egyik gyereket, szóval nem most jött elő bennem ez az Alkonyat hatására, ami egyébként a kedvenc könyvem!
Szerintetek vámpír vagyok???
13/L
Drága előző...
Nemrég írta a kérdező, h kamu, amúgy is te ezt bevennéd?Hát gratulálok
Ajánlom figyelmedbe a nyelvtan órákat!
Na meg döntsd már el, hgy most kamuztál-e vagy sem, bár tényleg mindegy, mert maga a kérdés is szánalmas!
"teljesen rosszul lettem a szagától...De egyébként sem éreztem jól magam előtte, mert fehérbőrű vagyok és nem bírom a napot sokáig, hamar leégek. "
felesleges dolgot írtál, megmagyaráztad az egészet és gondolj már bele, ez mi a francot jelentene mégis?Elárulom SEMMIT!
"nem most jött elő bennem ez az Alkonyat hatására, ami egyébként a kedvenc könyvem! "
:D:D:D:D Igen, tit látszik h még milyen kicsi vagy, nem az Alkonyat miatt, de amúgy a kedvenc könyvem...no komment. A többi is úgy hülyeség, ahogy van, de még mindig látszik h milyen szinten vagy.
Aki meg elhiszi, annak én is tudok gratulálni, egy ésszerű dolgot se írt le a kérdező, de jó látni, hogy vannak még agyilag nullák.
Szerintem meg egy nulla emberileg az, akinek nem esik le, hogy POÉN az egész, és ahelyett, hogy egy jót derülne rajta, vagy írna valami vicceset, elkezdi bizonygatni, hogy a másik milyen hülye...
Azt hiszed hogy megváltozik a világ attól, ha kioktatsz valakit az Interneten? Hát rohadtul nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!