Szerintetek vámpír vagyok?
Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy milyen lehet az emberi vér íze. Meg az is történt, hogy a múlt héten a strandon anya foghagymást lángost evett én meg teljesen rosszul lettem a szagától...De egyébként sem éreztem jól magam előtte, mert fehérbőrű vagyok és nem bírom a napot sokáig, hamar leégek.
Emlékszem egyszer óvodában megharaptam az egyik gyereket, szóval nem most jött elő bennem ez az Alkonyat hatására, ami egyébként a kedvenc könyvem!
Szerintetek vámpír vagyok???
13/L
Nem, csak már te is Alkonyat őrült lettél :D már bocsi, de a lángos h jön ide h nem bírtad a szagát?D:D:D
nem vagy az és kész:)
egy vámpír vért iszik. ugye így szól a mende -monda. de ha te erre a következtetésre jutottál, ami nem túl valószínű,és szerintem ez a gyerekes fantázia szüleménye,akkor próbáld ki milyen a vér íze. ha bejön akkor vámpír vagy! xD
de az nem valószínű! am nekem is az alkonyat a kedvenc könyvem ^^) de nem vagyok vámpír.
és attól,h fehér a bőröd,nem bírod a foghagymát attól még nem vagy vámpír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!