Szerintetek vámpír vagyok?
Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy milyen lehet az emberi vér íze. Meg az is történt, hogy a múlt héten a strandon anya foghagymást lángost evett én meg teljesen rosszul lettem a szagától...De egyébként sem éreztem jól magam előtte, mert fehérbőrű vagyok és nem bírom a napot sokáig, hamar leégek.
Emlékszem egyszer óvodában megharaptam az egyik gyereket, szóval nem most jött elő bennem ez az Alkonyat hatására, ami egyébként a kedvenc könyvem!
Szerintetek vámpír vagyok???
13/L
Ezen mit lehet röhögni?Röhögni senki sem röhögött, elég gyenguszka vagy..inkább szánalmas az, hogy neked ennyi a szinted h felteszel egy hülye kérdést, aztán hú, írod h poén volt:D szint megvan.
Mellesleg vidám ember vagyok és szeretem a poénokat, de ezt senki sem nevezi annak,inkább sajnálatnak.
Hú, hát poénnak tényleg elég gyenge:) Azért is hiszik el simán,hogy komolyan gondolod, a mai 13 évesek simán ilyenek:D
Amúgy nevetséges mi van benne?Mert az tényleg nincs, azon kívül, hogy foGhagyma..:)
Én sem szeretem az ilyen ezoteriás cuccokat, de mégsem vagyok annyira debil, hogy feltegyek egy poénosnak sem mondható kérdést:) aminek tényleg semmi értelme és nevetni se lehet rajta:D
Bocsi, de ha megnézed a válaszokat, nem mindenki találja poénosnak, mivel poén az nincs benne, csak szánalom tényleg.Azért nem tudom, mi késztet 1 embert hülyeség kiírására, aztán beeteti azt h hazudtam, hú, leesett az állunk!
KOMOLY DOLGOKRA SENKI NEM ÍR ILYEN HULYESÉGEKRE MEG MAJDNEM MINDENKI!
nem vagy vámpír
nem is voltál
nem is leszel
és nem is vicces amit írtál és máskor ne az ezotériába tedd ezt az értelmetlen kérdést hanem a HUMOR-hoz X(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!