Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Most akkor én valami viccaféle...

Most akkor én valami viccaféleség vagyok?

Figyelt kérdés

Van pár málnatő a kertben. Mar leszüreteltem az egészet, de meg kellett volna egy kevés, úgyhogy becsuktam a szemem, megfogtam a legnagyobb tő málna legnagyobb levelét és kértem, hogy nőjön még gyorsan pár málna, mert nagyon kéne. Erre kinyitottam a szemem és A SZEMEM LÁTTÁRA nőtt egy málna.

Meg találtam egy legyet, amin mar látszott, hogy hamarosan meghal. Becsuktam a szemem, az ujjamat a légyre raktam és vers formájában (olyan varázsigeszerűen) kértem az Életet, hogy még ne hagyja elmenni a legyet, mert még nincs itt az ideje. Kinyitottam a szemem, es a légy felállt, majd elrepült. De előtte meg rámnézett es valamilyen hang megszólalt a fejemben, ami azt mondta, hogy "Köszönöm".

Neha ha nagyon koncentrálok, át tudom küldeni (nem tudom, hogyan) a gondolataimat másoknak.

Szeretem a természetet (mint ahogy a viccák).

Most akkor en valami boszorkány/vicca vagyok? Vagy egyszerűen csak a pozitív gondolkodás/a vonzás törvénye van a dologban?

Csak olyan emberek válaszát varom, akik hisznek a természetfelettiben!

Es mielőtt valaki írna, hogy csak kitalacio, annak mondom, hogy van jobb dolgom annál, hogy egész nap ezen az oldalon trollkodjak.

Előre köszönöm a normális válaszokat!

2016. dec. 25. 16:27
 61/95 anonim ***** válasza:
54%
58 te már csak vágod a témát látom . Delator pedig szánalmas idióta . Elolvasott pár könyvet amit a neten talált hú az nagy tudásra vall :D És netán aki nem hisz nekem az mellettem volt ? Vagy ismeri a tagot akinél elvégeztem ? :D Nem hinném :D Azért mert nektek még a cipőfűzőt sem sikerül megkötni segítség nélkül , nem kellene mást is leszólni :D
2016. dec. 26. 16:40
 62/95 anonim ***** válasza:

Szuper, ez mostmár pláne megerősített.

Köszönöm.

2016. dec. 26. 16:51
 63/95 anonim ***** válasza:
54%

"A szerelem/szeretet a leghatalmasabb erő, felette áll még a mágiának is."

Komolyan jobb indokra nem tellett ? :D Mindenki ezt mondja aki próbálkozik hasonlóval ám nem jön össze neki .

Jaj a szerelmet nem lehet kierőszakolni vagy mágiával elérni mert az a legnagyobb erő a világon . Mint egy rossz szappanopera ahol a végén a szerelem legyőzi a sok áskálódót .

Hadd súgjak meg valamit , el lehet érni mágiával de cinkes meló . Hagiel mond valamit ? Aki olvasott Bardont pl annak kellene . Vagy Abramelin mágiáját .

2016. dec. 26. 17:00
 64/95 anonim ***** válasza:
0%
Karabasan, ha mérges vagy csak magadra lehetsz. Nem én tehetek róla, hogy valaki itt nem tanult semmi az elmúlt 10 év alatt. Én is mérges vagyok, mert nem kaptam meg az erzsébet utalványt karácsony környékén, de nem máson vezetem le. Nekem nemcsak lexikális, de személyes tapasztalataim vannak, amit az elmúlt 60 évre tudok alapozni. Másfelől így beszélni egy idős bácsival nem szép dolog.
2016. dec. 26. 17:03
 65/95 anonim ***** válasza:
54%
Se lexikális se személyes tapasztalatod nincs és nem is volt ez a szitu . Miből lenne ? Hogy elolvastál pár cenzúrázott könyvet amit a netről szedtél le s olyanokat amikből max az óvodában lenne ajánlatos felolvasni ha a gyerekek nem akarnak elaludni ? Ugyan kérlek a maszlagaidat hagyd meg annak akiket el tudsz ámítani ezzel . Nem vagyok én mérges abszolút ellenben veled . Mivel nem tudsz normális érveket felsorolni hogy miért neked kellene hinnünk ezért elkezdesz másokat dilettánsnak nevezni s gyerekeket akarsz gúnyolni hm igen ez lexikális tudásra , műveltségre s IQ-re vall . Szerintem egy szánalmas kis troll vagy kinek arra van merevedése hogyha másoknak beszólhat :D
2016. dec. 26. 17:10
 66/95 anonim ***** válasza:
Karabasan, a karmáról/reinkarnációról mi a véleményed? Léteznek?
2016. dec. 26. 17:16
 67/95 anonim ***** válasza:
Igen létező dolgok , Mind a tibeti szerzetesek és rajtuk kívül más keleti mesterek is elismerik a karmát , reinkarnációt . Pl Rampa ha jól emlékszem ő is foglalkozott a témával sőt a harmadik szem megnyitásának egy módját is leírta ( tudom nem tartozik a kérdéshez ) .
2016. dec. 26. 17:22
 68/95 anonim ***** válasza:

De akkor egy szerelmi kötés durva beavatkozás az illető életfeladatába, ha úgy tetszik sorsába, nem?

Nincsenek ennek karmikus következményei, pl. a szerelmi kötést kibocsátó mágus irányába?

2016. dec. 26. 17:25
 69/95 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj az IQ csak reakcióidő, de még ennyi sem esett le. Sokat szoktam olvasni és a neten is szétnézek, de engem nemcsak az ezo és az okkultizmus foglalkoztat. Mint mondtam vannak tapasztalataim, amit az évek során gyűjtöttem össze. De bizonyára mindenki úgy kezdi, hogy elsőnek olvas róla érdeklődik iránta. Senki sem lesz azonnal mester, mint egyesek.
2016. dec. 26. 17:27
 70/95 anonim ***** válasza:
Eléggé durva hogyha beavatkozol egy másik egyén életébe igen s minden ilyesféle beavatkozásnak vannak hatásai tehát ezzel rontod a karmádat ha ilyeneket végzel s vissza is üthet még ebben az életedben is tehát nemcsak az inkarnációt követőben pláne ha a sötét erőkön keresztül éred el a kívánt hatást .
2016. dec. 26. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!