Most akkor én valami viccaféleség vagyok?
Van pár málnatő a kertben. Mar leszüreteltem az egészet, de meg kellett volna egy kevés, úgyhogy becsuktam a szemem, megfogtam a legnagyobb tő málna legnagyobb levelét és kértem, hogy nőjön még gyorsan pár málna, mert nagyon kéne. Erre kinyitottam a szemem és A SZEMEM LÁTTÁRA nőtt egy málna.
Meg találtam egy legyet, amin mar látszott, hogy hamarosan meghal. Becsuktam a szemem, az ujjamat a légyre raktam és vers formájában (olyan varázsigeszerűen) kértem az Életet, hogy még ne hagyja elmenni a legyet, mert még nincs itt az ideje. Kinyitottam a szemem, es a légy felállt, majd elrepült. De előtte meg rámnézett es valamilyen hang megszólalt a fejemben, ami azt mondta, hogy "Köszönöm".
Neha ha nagyon koncentrálok, át tudom küldeni (nem tudom, hogyan) a gondolataimat másoknak.
Szeretem a természetet (mint ahogy a viccák).
Most akkor en valami boszorkány/vicca vagyok? Vagy egyszerűen csak a pozitív gondolkodás/a vonzás törvénye van a dologban?
Csak olyan emberek válaszát varom, akik hisznek a természetfelettiben!
Es mielőtt valaki írna, hogy csak kitalacio, annak mondom, hogy van jobb dolgom annál, hogy egész nap ezen az oldalon trollkodjak.
Előre köszönöm a normális válaszokat!
Szuper, ez mostmár pláne megerősített.
Köszönöm.
"A szerelem/szeretet a leghatalmasabb erő, felette áll még a mágiának is."
Komolyan jobb indokra nem tellett ? :D Mindenki ezt mondja aki próbálkozik hasonlóval ám nem jön össze neki .
Jaj a szerelmet nem lehet kierőszakolni vagy mágiával elérni mert az a legnagyobb erő a világon . Mint egy rossz szappanopera ahol a végén a szerelem legyőzi a sok áskálódót .
Hadd súgjak meg valamit , el lehet érni mágiával de cinkes meló . Hagiel mond valamit ? Aki olvasott Bardont pl annak kellene . Vagy Abramelin mágiáját .
De akkor egy szerelmi kötés durva beavatkozás az illető életfeladatába, ha úgy tetszik sorsába, nem?
Nincsenek ennek karmikus következményei, pl. a szerelmi kötést kibocsátó mágus irányába?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!