Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Most akkor én valami viccaféle...

Most akkor én valami viccaféleség vagyok?

Figyelt kérdés

Van pár málnatő a kertben. Mar leszüreteltem az egészet, de meg kellett volna egy kevés, úgyhogy becsuktam a szemem, megfogtam a legnagyobb tő málna legnagyobb levelét és kértem, hogy nőjön még gyorsan pár málna, mert nagyon kéne. Erre kinyitottam a szemem és A SZEMEM LÁTTÁRA nőtt egy málna.

Meg találtam egy legyet, amin mar látszott, hogy hamarosan meghal. Becsuktam a szemem, az ujjamat a légyre raktam és vers formájában (olyan varázsigeszerűen) kértem az Életet, hogy még ne hagyja elmenni a legyet, mert még nincs itt az ideje. Kinyitottam a szemem, es a légy felállt, majd elrepült. De előtte meg rámnézett es valamilyen hang megszólalt a fejemben, ami azt mondta, hogy "Köszönöm".

Neha ha nagyon koncentrálok, át tudom küldeni (nem tudom, hogyan) a gondolataimat másoknak.

Szeretem a természetet (mint ahogy a viccák).

Most akkor en valami boszorkány/vicca vagyok? Vagy egyszerűen csak a pozitív gondolkodás/a vonzás törvénye van a dologban?

Csak olyan emberek válaszát varom, akik hisznek a természetfelettiben!

Es mielőtt valaki írna, hogy csak kitalacio, annak mondom, hogy van jobb dolgom annál, hogy egész nap ezen az oldalon trollkodjak.

Előre köszönöm a normális válaszokat!

2016. dec. 25. 16:27
 31/95 anonim ***** válasza:
54%
Vennéd :D Am mielőtt írsz az IQ szinted emeld egy kicsit magasabb szintre a dilettánsozás már kezd unalmas lenni . Arról nem is beszélve hogy ismeretlen személyeket sértegetsz kik egy rossz szót sem szóltak neked :D Tehát mielőtt mást minősítenél nézz magadon végig :D
2016. dec. 25. 20:40
 32/95 anonim ***** válasza:
35%
Mert te értesz valamihez ? :) Bizonyítsd . Eddig még nem sikerült megcáfolnod engem semmiféle ténnyel csak hajtod a magadét mint egy rossz bakelit lemez . De nem is várok én mást tőled egy gyáva szerencsétlenségtől ki csak ilyen oldalakon mer pofázni :)
2016. dec. 25. 20:42
 33/95 A kérdező kommentje:
Delator most hogy mondod, tényleg szerepeltem a Charlie és a csokigyárban.
2016. dec. 25. 20:49
 34/95 anonim ***** válasza:
54%
Egy értelmes mondatot nem olvastam Delator-tól de ő okoskodik . Ha meg trollkodni akar akkor legalább rendesen csinálná de még ahhoz sincs tehetsége ach .
2016. dec. 25. 20:55
 35/95 anonim ***** válasza:
0%

Én nem értek annyira hozzá csak egy szegény idős ember vagyok. De ismerem az alapokat nem úgy, mint te. És mit kéne bizonyítanom? Aki egy kicsit is ért hozzá tudja, hogy az okkultizmus ezotérikus nézetek foglal magában. Mivel ez is az is egy gyűjtőfogalom, de egyik a másikra épül vagy abból merítkezik.

Kérdező, ha abban akkor biztos a south parkban is vagy a Family guy-ban.

2016. dec. 25. 21:00
 36/95 anonim ***** válasza:
54%
Persze hogy ismered az alapokat gondolom női magazinokból s netes hülyeségekből . Na de ha annyira vágod a témát definiáld már az ezotéria fogalmát . Ill sorolj már fel ezoterikus könyveket amiket te elolvastál . Gondolom nem lesz nehéz mert hisz te vagy az No.1 . Ha valóban 65 lennél akkor biztos nem itt írnád a hülyeségeidet . Tehát ne kamuzz már . Azt hiszed te vagy a legokosabb s mindenkiből hülyét csinálhatsz ? Szánalomra sem vagy méltó :D
2016. dec. 25. 21:05
 37/95 anonim ***** válasza:
54%
De hogy a kérdező választ is kapjon a wicca egy " új pogány" rendszer s eme rendszer követői nevezik magukat wiccának
2016. dec. 25. 21:17
 38/95 anonim ***** válasza:
0%
Nos nem szoktam ezotérikus könyveket vásárolni, de olvastam már egy párat például: Raymond Moody-tól Robert B. Stone-tól a és sok olyan olvasmányt, amit le lehet tölteni PDF-ben. A neten is szoktam nézelődni és galaxis útikalauz stopposoknak is elolvastam. :D Na igen szoktam olvasni, de nem mindenféle guruságot, amit elém tesznek + növelni sem akarom az eladásokat. 65 éves vagyok, de nemsokára 66 leszek. Én sem leszek már fiatalabb sem halhatatlan nem vagyok emiatt érdekel mi lesz, ha feldobom a pacskert, ezért érdeklődöm a téma iránt.
2016. dec. 25. 21:21
 39/95 anonim ***** válasza:
54%
Melyiket Moodytól ?
2016. dec. 25. 21:23
 40/95 anonim ***** válasza:
35%
Am inkább Edgar Cayce-t olvass , hitelesebb a tag
2016. dec. 25. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!