Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Most akkor én valami viccaféle...

Most akkor én valami viccaféleség vagyok?

Figyelt kérdés

Van pár málnatő a kertben. Mar leszüreteltem az egészet, de meg kellett volna egy kevés, úgyhogy becsuktam a szemem, megfogtam a legnagyobb tő málna legnagyobb levelét és kértem, hogy nőjön még gyorsan pár málna, mert nagyon kéne. Erre kinyitottam a szemem és A SZEMEM LÁTTÁRA nőtt egy málna.

Meg találtam egy legyet, amin mar látszott, hogy hamarosan meghal. Becsuktam a szemem, az ujjamat a légyre raktam és vers formájában (olyan varázsigeszerűen) kértem az Életet, hogy még ne hagyja elmenni a legyet, mert még nincs itt az ideje. Kinyitottam a szemem, es a légy felállt, majd elrepült. De előtte meg rámnézett es valamilyen hang megszólalt a fejemben, ami azt mondta, hogy "Köszönöm".

Neha ha nagyon koncentrálok, át tudom küldeni (nem tudom, hogyan) a gondolataimat másoknak.

Szeretem a természetet (mint ahogy a viccák).

Most akkor en valami boszorkány/vicca vagyok? Vagy egyszerűen csak a pozitív gondolkodás/a vonzás törvénye van a dologban?

Csak olyan emberek válaszát varom, akik hisznek a természetfelettiben!

Es mielőtt valaki írna, hogy csak kitalacio, annak mondom, hogy van jobb dolgom annál, hogy egész nap ezen az oldalon trollkodjak.

Előre köszönöm a normális válaszokat!

2016. dec. 25. 16:27
 51/95 True Damage ***** válasza:
Milyen lenyek ezek pontosan?Illetve mi lehet egy ilyen entitastol kerdezni?Legalabb is ketlem hogy a vilagon mindenre valaszt tud adni.Ha meg igen akkor miert cserebe teszi ezt?Ha esetleg ugy gondolod akar privatban is beszelhetunk errol erdekelne egy s mas :D
2016. dec. 25. 22:38
 52/95 anonim ***** válasza:
35%
Nyugodtan írj rám nos nem minden entitás ( démon , holt lélek) stb tud neked mindenben segíteni de vannak akik külön ilyeneket tudnak nyújtani . Pl Astharot aki képes megmondani mi volt a múltban , mi van a jelenben és mi lesz a jövőben ám ha kell szerelmet is tud kelteni egy másik személyben irántad . Miért teszi . A rítusok szövegei amit általában evokációnak nevezünk vagyis megidézésnek . tartalmaznak olyan részeket amelyek kényszerítik a démont vagy halottat hogy kérésednek eleget tegyen legtöbbször Isten neveit használva pl Elohim Tzabaoth stb . Ilyen könyvek a Lemegeton , Salamon kulcsai , Ill vannak egyéb rituális könyvek mint Abramelin szent mágiája , Franz Bardon könyvei , Crowley stb is alkottak ilyen írásokat . Tehát vannak könyvek amelyek felsorolják azt hogy milyen démonok vannak , hogy hívják őket s mit képesek megadni a megidézőjüknek . Ott van a nekromancia ami a halottidézés . Régen jóslásra használták vagyis azért idéztek meg egy halott lelket hogy megtudják hogy alakul a jövőjük esetleg elásott kincsek érdekelték őket s ehhez hasonló dolgok miatt .
2016. dec. 25. 22:47
 53/95 True Damage ***** válasza:
Ezek szerint viszont letezik isten ha astartoth is mivel o is a "kereszteny vallas/satanizmus tagja"ezek szerint viszont nem eri meg ilyen dolgokkal jatszani mert ha ez a resze igaz akkor annak is hogy jo sokaig a pokolban fogsz szenvedni.akkor miert eri meg vag hogy van ez?
2016. dec. 25. 22:58
 54/95 anonim ***** válasza:
35%
Így van a pokolra kerülsz bár ez tetteidtől is függ tehát ha szándékosan ártani akarsz másoknak akkor bizony a pokol vár rád . De ha nem vagy bűnös , nem okozol szenvedést akkor nem feltétlen kerülsz oda . Bár a sötét erőkkel való együttműködés vagy hasonlók mégis a pokol felé billent ám nem kerülsz kötelezően oda .
2016. dec. 25. 23:06
 55/95 True Damage ***** válasza:
Tehat ha en pl egy jo ember vagyok aki masok karara semmit nem teszek segitek hajlektalanokon meg szelektiven gyujtom a hulladekot miegymas:P de mondjuk demonokkal szedek ossze jo noket attol meg mehetek mennybe...de minimum purgatorium azert nem lenne rossz :D
2016. dec. 25. 23:10
 56/95 anonim ***** válasza:
Igen , így valahogy bár a purgatórium a valószínűbb de ha pl képes vagy ezen dolgaidat hogy saját hasznodra démonokhoz fordultál megbánni akk a menny sem kizárt .
2016. dec. 25. 23:15
 57/95 anonim ***** válasza:
0%
A tetteidtől függ hogy hova kerülsz a lényeg ha mások kárára teszel dolgokat akk a pokol de ha nem bántasz másokat akk menny vagy purgatórium . Kb mint a feltételes a zsaruknál
2016. dec. 25. 23:18
 58/95 anonim ***** válasza:

"Nos mindenkinek más én pl sikeresen alkalmaztam szerelmi mágiát is mikor megkértek szerezzem vissza egy ismerősöm barátnőjét mert a csaj elhagyta a fickót."

Nekem az a mondat bőven elég volt.

Ha valóban értenél ezekhez a dolgokhoz, akkor pontosan tudnád, hogy az ilyesmi 100%-ig hasztalan dolog. Szerelmet nem lehet senkiben sem ébreszteni, még mágiával sem. Valamiféle kényszeres vonzódást fog érezni a nő, de a férfi is látni fogja, hogy ez nem őszinte szerelem.

Ha ezt valóban megtetted, őszintén gratulálok, mert 1000% hogy ez a kapcsolat mindkét fél számára csak szenvedést hoz/fog hozni, a karmikus következményekről már nem is beszélve.

2016. dec. 26. 14:46
 59/95 anonim ***** válasza:
A szerelem/szeretet a leghatalmasabb erő, felette áll még a mágiának is.
2016. dec. 26. 14:48
 60/95 anonim ***** válasza:
0%
Karabasan egy dilettáns nem ért semmihez csak kitalálja. Méghogy démonológia azok alapjait sem surolja. A szerelmi mágia pedig sosem fog működik, mert azok feledésbe merültek vagy soha nem is működtek.
2016. dec. 26. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!