Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kivel tudnám levetetni a...

Kivel tudnám levetetni a szerelmi kötést amit a férjemre tett a jósnő?

Figyelt kérdés

Van egy vállalkozásunk, és lett egy új alkalmazottunk szeptemberben. A vak is látta hogy oda volt a férjemért kezdettől fogva.

Persze nem foglalkoztam vele mindaddig amíg a férjem november közepén elkezdett furcsán viselkedni velem, ürügyekkel tovább maradt, elkezdett hazudni. Nagyon sokat bambul mint aki egy másik bolygón van. Már engem észre se vesz. Egy teljesen más emberré vált.

Sose nézett másik nőre igazi mintapár voltunk mindig is.

Hiába kérdeztem mi a baj, azt mondta ő maga sem tudja.

Itt gondoltam hogy megcsal. Közbe kiderül ez az alkalmazottunk jár jósnőhöz és kötést rakatott a férjemre. Ezt onnan tudom hogy egy régi dolgozónk jóba lett vele és tőle kérte el a férjem egyik munkahelyi pulóverét ami azóta sincs meg.

Kiderítettem kihez jár jósoltatni és elmentem hozzá, elmondta hogy igen kötést tett a férjemre igen jó pénzért. Kértem hogy vegye le de azt mondta oldhatatlan nincs mit tenni.

Jelenleg a válás szélén állunk minden romokban körülöttem a férjem szerelmes ebbe a nőbe

Keresek olyat aki megpróbálja levenni a kötést valahogy mégis a pénz nem számít.

Ajánlásokat várok tapasztalatok alapján!!!

febr. 9. 13:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Minden kötést le lehet szedetni. Nyilván minden boszorkánynál van erősebb és jobban képzett boszorkány, csak meg kell találni.
febr. 9. 14:55
 2/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
63%

"elmondta hogy igen kötést tett a férjemre igen jó pénzért."

Ezt nevezem szakmai etikának, titoktartás hol?

Persze, gerincet ne várj ebben a műfajban, ilyen "mágusok" vagy szélhámosok vagy elmebetegek, vagy mindkettő.

Te meg elhiszed ezt a középkori hülyeséget, de jól is teszed.

febr. 9. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Pszichiáter, pszichológus.
febr. 9. 15:41
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Akkor gondolkodtál volna amikor rátetetted! Bele egyezett? Nem! Erőszakkal rárakattad? Igen! Akkor ez -mágia! 😈
febr. 9. 16:10
 5/13 anonim ***** válasza:
29%

Ja bocs, nem te rakattad rá, a szöveget nem olvastam el!

Hát a nőt majd elintézi a sors ha belenyúlkált valamibe, neked semmi dolgod.

Inkább CSAK imádkozz! Kérj! 🙏

febr. 9. 16:13
 6/13 Janaqks válasza:
0%
Ezen csak Magdi jósnő segíthet. A jó Isten tudja, hol lehet. Utoljára Radics Peti látta...
febr. 9. 16:19
 7/13 anonim ***** válasza:
35%
Nehéz ügy, mert előbb utóbb magához fog térni a férjed, de addig nehéz ami érthető. Imádkozz. Azzal tudod gyengíti a kotest, de másik boszihoz én nem fordulnék.
febr. 9. 18:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze a szerelmi kötéshez, a férjednek egyszerüen kedve támadt félrelépni, a nö meg vevö volt rá.
febr. 9. 20:46
 9/13 anonim ***** válasza:
68%

Na igen, ilyen az élet, amikor látjuk az asszonyon, hogy butaságokban hisz, akkor onnan már keressük a kiutat.

De pont olyannal lépni másik útra, aki szintén zenész?

Igaz, ha ló nincs, szamár is jó. Megérdemli mindkét rivális fél a másikat. De azért idővel mindkettőt dobni kellene és keresni egy "tisztán látót", szerintem.

febr. 9. 21:54
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Kirúgni azt az alkalmazottat is, aki elcsábította a férjed, és azt is, aki a munkahelyi pulóvert odaadta a nőnek (- gyakorlatilag lopott egy pulcsit tőletek, szóval ez kirúgási alap). A csábító nőre is rá lehet kenni mindenfélét, pl. hogy ő volt a felbujtó a lopáshoz.

Ezután elővenni a férjet, és komolyan elbeszélgetni vele, hogy válás és tönkretétel lesz, ha nem áll vissza a rend.

febr. 10. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!