Megbízható jósnő/mágus aki le tudja venni a szerelmi kötést amit az exemre rakattam???
Az én jósnőm nem szedi le azt mondja nem lehet örökké tart, figyelmeztetett is de nem hittem el neki 2 éve üldöz a szerelmével de én már nem akarom ezt az egészet már mást szeretek!!! Kihez forduljak???
26N
Ez a spirituális büntetésed, amiért lélekben erőszakot akartál tenni egy másik emberen.
Karma.
Ez már nem fog menni másképp, a következő életedben tűrnöd kell, hogy valaki más ugyanezt megteszi veled. Majd meglátod, milyen lesz.
Van ennél rosszabb is, a karma törvényei szerint a harmadik életedben nem emberként fogsz "leszületni" (de utálom ezt a bunkó kifejezést), mivel visszaéltél emberi mivoltoddal. Valamilyen állat vagy növény formájában kell majd élni, hogy ne tudj másoknak ártani.
Valamilyen állat vagy növény formájában kell majd élni, hogy ne tudj másoknak ártani.
Ezt a barmot😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!