Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Fordult elő fontos események...

Fordult elő fontos események előtt nálatok otthon, hogy tükör, képek leesetek, villanykörte pislákolt, pl viták alatt, előtt, vagy haláleset, vagy esküvők előtt?

Figyelt kérdés

Én az ex barátommal ültem a nappaliban es este volt, beszélgettünk, akkor már tudtam, hogy szakítanom kell vele, mert végig csalt.

Azt mondta, hogy elutazik, de visszajön hozzám pár hét múlva.

Erre a ledkörtés éjjeli lámpám elkezdett vadul pislákolni.

Nem tudom ez milyen jel volt, valami elhunyt szerettem méltatlankodott, hogy visszajön, vagy a negatív energiák okozták.

Se azelőtt, se azután ilyen soha nem fordult elő, a hálózat nincs terhelve.

tegnap 17:37
 1/6 A kérdező kommentje:
*leestek
tegnap 17:37
 2/6 Darius- ***** válasza:
Figyelmeztetést kaptál minden bizonnyal elhunyt családtag szellemétől, hogy vigyázz vele és mivel szakítottak, igaza is volt. Valami nagyon gonosz dologra készülhetett.
ma 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Fénykürt vagy fényduda ami villog és azt jelzi: "ATTENTION! ATTENTION!"
ma 03:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz 2 es. Nem tudom mire készülhetett, újabb csalásra, vagy megházasodni a hátam mögött vagy úgy érezte a szellem hogy elég volt ebből az emberből….
ma 06:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek jelek, én mindig figyelem.
ma 06:28
 6/6 anonim ***** válasza:
De lehet hogy a tévében mondja egy nő kiabálva hogy "Meg fog csalni!!", az is jelnek tekinthető. Mondjuk ha éppen odakapcsolsz!
ma 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!