Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egyszerű véletlen lenne vagy...

Egyszerű véletlen lenne vagy mi történt?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból rendeltem 2 ingát. Mondom nem hiszek a hókuspz-pókuszba, de mivel állítólag mozog, játéknak jó lesz unaloműzésként. Egyiket, ilyen radisztéziás nevű bigyót kezembe is vettem, ahogy kell mutató meg gyűrűsujj közé és lógatva nézegettem. Elbis kezdett mozogni előbb egy konkrét észak- nyugat irányba aztán körbe- körbe, mint a hinta, de ilyen durván brutál gyors módban ám. Na jó mond9m elég volt a játékból. Zenét hallgattam, pihengettem. Kb. fél óra az ingázás után, irány vécé. Felkapcsolnám a villanyt, erre pislákol kb. 10 masodpercig az izzó én meg csak nézek mi van. Azt hittem izzócsere lesz, de csak felkapcsolt és lőn világosság. No minden rendben, jól van. Fura véletlen csupán, hogy épp most bolondult meg az izzó mikor ingával játszadoztam vagy valami más paranemnormális magyarázatot tudnak az ezó szakemberek erre?

2021. máj. 20. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem csak félrehúztak valamelyik irányba.
2021. máj. 20. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Nincs összefüggés.
2021. máj. 21. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
semmi összefüggés nincs a kettő között
2021. máj. 21. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:
61%
A szkeptikusok szerint nyilván véletlen. A nem szkeptikusok szerint lehet, hogy megnyitottál valami kaput akár gonosznak is. Ez majd kiderül úgyis idővel.
2021. máj. 21. 07:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!