Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Most akkor én valami viccaféle...

Most akkor én valami viccaféleség vagyok?

Figyelt kérdés

Van pár málnatő a kertben. Mar leszüreteltem az egészet, de meg kellett volna egy kevés, úgyhogy becsuktam a szemem, megfogtam a legnagyobb tő málna legnagyobb levelét és kértem, hogy nőjön még gyorsan pár málna, mert nagyon kéne. Erre kinyitottam a szemem és A SZEMEM LÁTTÁRA nőtt egy málna.

Meg találtam egy legyet, amin mar látszott, hogy hamarosan meghal. Becsuktam a szemem, az ujjamat a légyre raktam és vers formájában (olyan varázsigeszerűen) kértem az Életet, hogy még ne hagyja elmenni a legyet, mert még nincs itt az ideje. Kinyitottam a szemem, es a légy felállt, majd elrepült. De előtte meg rámnézett es valamilyen hang megszólalt a fejemben, ami azt mondta, hogy "Köszönöm".

Neha ha nagyon koncentrálok, át tudom küldeni (nem tudom, hogyan) a gondolataimat másoknak.

Szeretem a természetet (mint ahogy a viccák).

Most akkor en valami boszorkány/vicca vagyok? Vagy egyszerűen csak a pozitív gondolkodás/a vonzás törvénye van a dologban?

Csak olyan emberek válaszát varom, akik hisznek a természetfelettiben!

Es mielőtt valaki írna, hogy csak kitalacio, annak mondom, hogy van jobb dolgom annál, hogy egész nap ezen az oldalon trollkodjak.

Előre köszönöm a normális válaszokat!

2016. dec. 25. 16:27
 21/95 A kérdező kommentje:
Ismétlem: ha kérhetem, ne itt, hanem priviben folytassatok a vitatkozást.
2016. dec. 25. 19:17
 22/95 anonim ***** válasza:
49%
A szakértelmem nem rád tartozik , nem értesz hozzá tehát ne magyarázz szakértelemről . 10 év alatt mit tanultam ? Hidd el épp eleget hogy mikben vagyok járatos azt nem kötném az orrodra , de kérlek akkor mondj te valami értelmeset a kérdezőnek ne azt hogy részeg s ilyeneket . Am nem kell temérdek időnek lenni ahhoz hogy a megválaszolt kérdéseim közt ráakadjak . Amúgy az ezo és okkult között nagy különbség van . Az ezo-sok és okkultisták sosem értettek egyet .
2016. dec. 25. 19:24
 23/95 anonim ***** válasza:
27%
Az ezotéria egy gyűjtőfogalom te dilettáns! Lehet jobban értek hozzá, mint te. Ha valami értelmeset kéne mondanom a kérdezőnek akkor az lenne, hogy ne bízon a dilettánsban és óvakodjék tőle, pláne mert 12 éves.
2016. dec. 25. 19:32
 24/95 anonim ***** válasza:
50%
Az okkultizmus is gyűjtőfogalom te idióta és merőben eltér az ezo-tól .
2016. dec. 25. 19:38
 25/95 anonim ***** válasza:
54%
Azért mert mind a 2 olyan dolgokkal foglalkozik amit nem nagyon lehet tudományos tényekkel bizonyítani az még nem jelenti hogy összefonódnak . Mintha azt mondanád hogy a helikopter és az autó szoros kapcsolatban állnak egymással bár csak annyi a közös bennük hogy nagy távolságot tudunk megtenni velük .
2016. dec. 25. 19:59
 26/95 A kérdező kommentje:

Most attól, hogy dilettansnak hívod, jobban érzed magad? Sztem ő is tudna sok mindent mondani rád, de nem teszi, mert nem akkora köcsög, mint ami te vagy.

Nem akartam paraszt lenni, de egy idő után mar rohadtul betelik a pohár!

2016. dec. 25. 20:09
 27/95 anonim ***** válasza:
49%
Nézdd nem fogok veled ellenkezni bár tudásom sokkal nagyobb mint a tied könyvtáram több mint 3000 könyvből áll . Crowley , Waite , Dürr stb stb stb . Mégha a spiritizmust mondtad volna hogy úgy ahogy összefonódik ok megértem mivel a spiritizmus is elismeri az okkultizmus tételeit azzal a módosítással hogy elhaltak lelkei hoznak létre bizonyos " változásokat " Azért vedd figyelembe az idézőjelet . De beszéltem nem egy ezóssal akik mikor pár entitásról , démonról stb tettem említést néztek mint egy rakás szerencsétlenség . Az ezo inkább elméleti jellegű legalábbis nem láttam még olyat hogy ezoval foglalkozó egyén bármilyen rítust is elvégzett volna
2016. dec. 25. 20:14
 28/95 anonim ***** válasza:
49%
Hogy az ezotériát sokan összekapcsolják az okkultizmussal még nem lesz ugyanaz . Kb mintha a jogot és az orvostudományt akarnád egy lapon említeni . Olvass kicsit Mesmer műveiből vagy azoktól a szerzőktől akiket említettem . Nem láttam ezo-s személyt aki megidézett volna bármilyen lényt is . Elismerik bizonyos lények létezését de túlmagasztalják őket kb mint a fanatikusok akik a megvilágosodást remélik ettől s egyfajta felemelkedett tudatot . Lehet arrafelé másképp gondolkodnak de nálunk így tolják egy sima maszlag semmi egyéb tehát bátran írd a marhaságaidat nem engem járatsz le
2016. dec. 25. 20:21
 29/95 anonim ***** válasza:

Öcsém mekkora dilettáns. Nézd már meg az "ezotérián" belül milyen kategóriába van besorolva a kérdés.

Kislány te meg olyan aranyos vagy, hogy el kéne adni téged egy cirkusznak. Hallgass sok sok Coronitát. https://www.youtube.com/watch?v=EwGQ0XlLLjo

2016. dec. 25. 20:29
 30/95 anonim ***** válasza:
54%
Öcsém te magadtól vagy ilyen hülye vagy valaki fogja a kezed ? Attól hogy itt ide van besorolva ? Abból indulsz ki ? Fa sza ember tényleg a tudásod még Istenét is meghaladja taníts mester . Ja ha a wikit vennég alapul szólok hogy az csak a negyedik helyen áll a megbízhatósági listán . Az ezo olyanokat vonz akik foglalkozni szeretnének a " természetfeletti " dolgokkal csak félnek hogy pici lelkük károsodik tehát nincs bennük elég mersz .
2016. dec. 25. 20:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!