Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Most akkor én valami viccaféle...

Most akkor én valami viccaféleség vagyok?

Figyelt kérdés

Van pár málnatő a kertben. Mar leszüreteltem az egészet, de meg kellett volna egy kevés, úgyhogy becsuktam a szemem, megfogtam a legnagyobb tő málna legnagyobb levelét és kértem, hogy nőjön még gyorsan pár málna, mert nagyon kéne. Erre kinyitottam a szemem és A SZEMEM LÁTTÁRA nőtt egy málna.

Meg találtam egy legyet, amin mar látszott, hogy hamarosan meghal. Becsuktam a szemem, az ujjamat a légyre raktam és vers formájában (olyan varázsigeszerűen) kértem az Életet, hogy még ne hagyja elmenni a legyet, mert még nincs itt az ideje. Kinyitottam a szemem, es a légy felállt, majd elrepült. De előtte meg rámnézett es valamilyen hang megszólalt a fejemben, ami azt mondta, hogy "Köszönöm".

Neha ha nagyon koncentrálok, át tudom küldeni (nem tudom, hogyan) a gondolataimat másoknak.

Szeretem a természetet (mint ahogy a viccák).

Most akkor en valami boszorkány/vicca vagyok? Vagy egyszerűen csak a pozitív gondolkodás/a vonzás törvénye van a dologban?

Csak olyan emberek válaszát varom, akik hisznek a természetfelettiben!

Es mielőtt valaki írna, hogy csak kitalacio, annak mondom, hogy van jobb dolgom annál, hogy egész nap ezen az oldalon trollkodjak.

Előre köszönöm a normális válaszokat!

2016. dec. 25. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:
55%
Ne igyál többet.
2016. dec. 25. 16:39
 2/95 A kérdező kommentje:
Ha akarnék sem ihatok, mert kiskorú vagyok! ;)
2016. dec. 25. 16:40
 3/95 anonim ***** válasza:
30%
Akkor a fantáziád részeg, ha te nem vagy az.
2016. dec. 25. 16:45
 4/95 A kérdező kommentje:
Figyu ember te tudsz olvasni? Kertem, hogy csak olyan írjon, aki hisz az ilyesmiben.
2016. dec. 25. 16:47
 5/95 anonim ***** válasza:
72%
Bocsi de amit írsz az lehetetlen . A telepátia az energiákkal való munka mind mind sok időt vesz igénybe kvázi sokáig kell gyakorolnod . Ebben a formában ahogy leírtad s pláne gyakorlás/tanulás nélkül nem lehetséges . Mintha azt mondaná valaki hogy még életében nem látott vadászrepülőt de simán be tudná indítani sőt akár támadni is tudná vele az ellenséges erőket .
2016. dec. 25. 16:55
 6/95 anonim ***** válasza:
65%
Lehet hogy az a málna ott volt csak eltakarta egy levél és ahogy megfogtad megrázkódott a bokor és előbújt.A légy lehet nem tudott felállni és ahogy rátetted az ujjad belekapaszkodott és felállt.Mivel azt mondtad becsuktad a szemed valószinű hogy nem láttad.Én hiszek a természetfeletti dolgokban de előtte mindig keresni kell valami ésszerű magyarázatot és ha egyik sem illik a történtekhez akkor esetleg szóba jöhet valami nem evilági.;)
2016. dec. 25. 16:58
 7/95 anonim ***** válasza:
54%
Furcsálom, hogy nálatok télnek az idején valami egyáltalán levelezik és a legyek is ritkák, mint a fehér holló. Hinni senki nem fog neked maximum csak jót nevetnek rajta. Hogy komolyan gondolod az inkább már rémisztő, mint nevetséges kedves viccfeleség.
2016. dec. 25. 17:00
 8/95 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Delatornak mondom:

Nem télen történt, te nagyon okos, hanem nyáron es tavasszal.

2016. dec. 25. 17:06
 9/95 A kérdező kommentje:

#Karabasan:

Gyakoroltam is. Olyan 9-10 évesen kezdtem felfedezni a képességeimet. Most 12 vagyok.

2016. dec. 25. 17:12
 10/95 anonim ***** válasza:
100%
Az jó dolog s gyakorolj tovább hátha olyan dolgokra is rájössz amire eddig nem :)
2016. dec. 25. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!