Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Most akkor én valami viccaféle...

Most akkor én valami viccaféleség vagyok?

Figyelt kérdés

Van pár málnatő a kertben. Mar leszüreteltem az egészet, de meg kellett volna egy kevés, úgyhogy becsuktam a szemem, megfogtam a legnagyobb tő málna legnagyobb levelét és kértem, hogy nőjön még gyorsan pár málna, mert nagyon kéne. Erre kinyitottam a szemem és A SZEMEM LÁTTÁRA nőtt egy málna.

Meg találtam egy legyet, amin mar látszott, hogy hamarosan meghal. Becsuktam a szemem, az ujjamat a légyre raktam és vers formájában (olyan varázsigeszerűen) kértem az Életet, hogy még ne hagyja elmenni a legyet, mert még nincs itt az ideje. Kinyitottam a szemem, es a légy felállt, majd elrepült. De előtte meg rámnézett es valamilyen hang megszólalt a fejemben, ami azt mondta, hogy "Köszönöm".

Neha ha nagyon koncentrálok, át tudom küldeni (nem tudom, hogyan) a gondolataimat másoknak.

Szeretem a természetet (mint ahogy a viccák).

Most akkor en valami boszorkány/vicca vagyok? Vagy egyszerűen csak a pozitív gondolkodás/a vonzás törvénye van a dologban?

Csak olyan emberek válaszát varom, akik hisznek a természetfelettiben!

Es mielőtt valaki írna, hogy csak kitalacio, annak mondom, hogy van jobb dolgom annál, hogy egész nap ezen az oldalon trollkodjak.

Előre köszönöm a normális válaszokat!

2016. dec. 25. 16:27
 11/95 A kérdező kommentje:
Mondd, Delator, neked nincs jobb dolgod? Vagy nincs életed neked? Vagy talán féltékeny vagy a képességem miatt? 😒👏
2016. dec. 25. 17:31
 12/95 A kérdező kommentje:
Persze, egy hatvanéves ember nekiáll itt a neten trollkodni? Elég rosszindulatú lehetsz, ha megis igazat mondasz...
2016. dec. 25. 17:45
 13/95 anonim ***** válasza:
49%
65-nek vallja magát de kb 21 néhány éves lehet aki nem tud mit kezdeni magával
2016. dec. 25. 17:46
 14/95 anonim ***** válasza:
49%
azért egy koponya ct-t csináltathatnál,az agydaganat nem játék...
2016. dec. 25. 17:58
 15/95 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek nem itt veszekedni, hanem írjatok normális válaszokat! Köszönöm! 😉😊
2016. dec. 25. 18:01
 16/95 anonim ***** válasza:
59%
Delator tehát pár dolog . 1 nem vagyok lány , 2 én sem vagyok már a tini korban 3 ha te komolyan annyi éves vagy ahánynak mondod magad akkor te b.f @sz vagy s hogy miért ? Mert egy 12 éves gyereket próbálsz kinevetni . Ha ennyire unatkozol akkor vegyél kutyát az majd lefoglal . Tehát ha ebben a korban te gyerekből próbálsz gúnyt űzni akkor te vagy a szánalmas nem a kérdező . Persze valóban akadnak olyan kérdések amik egyenesen kívánják a troll hozzászólást de viszont vannak olyanok is amik nem . Ne várd már el egy gyerektől hogy olyan szemmel lássa a világot mint egy felnőtt , olyan dolgokon agyaljon mint egy 28-30 éves stb stb stb
2016. dec. 25. 18:04
 17/95 anonim ***** válasza:
44%
Karabasan névből azt hittem... na mindegy. 12 évesen már nem 8 éves, tudja az eszét. Másfelől nem nevettem ki senkit, de nyilván te vagy a karácsonyi vízhang. Szánalmas b.f @sz az, aki másoknak próbál benyalni legyen az bármilyen hülyeség pár nyavalyás százalékért, miközben mást gondol, de közben bátorítja. Én igenis elvárom egy 12 évestől, hogy reálisan lássa a világot. Ha nem is úgy, mint egy felnőtt, de, ha már képes volt ide írni nem fogyatékos. A troll pedig nem én vagyok, hanem a kérdés. A dühödet meg tarts meg magadnak, mert eléggé pipán írsz.
2016. dec. 25. 18:40
 18/95 anonim ***** válasza:
44%

Nem vagyok én pipa és nem is a % miatt csinálom hanem mert már több mint 10 éve foglalkozom okkultizmussal :)

Karabasan pedig a török folklór alakja ki általában rémálmokat idéz elő áldozatainál :)

Hogy melykünk a b f arról beszélhetnénk mivel nem én érzek kényszert minden kérdéshez hülyeséget írni valamint olyan baromságokat kiírni kérdés gyanánt hogy megromlott a lelkem mit csináljak , már nem is tudom hogy is szólt pontosan de ha akarod kikeresem és bemásolom ide a linket hadd lássák nemcsak a 12 éves gyerekek tudnak hülye kérdést feltenni de az állítólagos felnőttek is :)

2016. dec. 25. 18:46
 19/95 anonim ***** válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__8303633..

Itt is van az ezo kategóriából a humorba pakolták

2016. dec. 25. 18:51
 20/95 anonim ***** válasza:
27%
És 10 év alatt semmit sem tanultál? Hol van a szakértelem? Most tényleg annyira időmilliomos vagy, hogy kikerested a kérdést, amit a humorban írtam ki? Van neked életed bazzeg? Tudod az ezonak is vannak határai, amit ha átlépsz akárhogyan is próbálod plasztikázni hülyeségnek hangzik. Másfelől így beszélsz a nagyapáddal is biztos nem vagy a szíve csücske. Egy dilettáns vagy, azt a nevet kellett volna választanod
2016. dec. 25. 19:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!