Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aki közületek paktumot kötött...

Aki közületek paktumot kötött az ördöggel és alsó világtól elfogadta a dolgokat, az megbánta már most?

Figyelt kérdés
Csak azért teszem fel erre az idióta oldalra a kérdést, mert tudom lesz egy valaki, akiről tudni fogom, hogy ez megtörtént vele.

2015. máj. 7. 13:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 A kérdező kommentje:

Kedves Es-t valló.

Csak fogalmi nézet eltérésünk van(talán). Én különválasztom azt, hogy csupán kapcsolatot veszek fel az asztrális világgal vagy másfajta asztrális kivetülésről van szó. Gondolom az a bizonyos kivetülés amit mondasz, egyszerre több helyen aktívnak lehet lenni és mindegyik egyformán valóságos.

Már volt amolyan "paranoid" élményem(lehet nem a legjobb szó rá), amikor olyant mutattak(miután arra koncentráltam, illetve megkérdőjeleztem, hogy ami van az nem valóság), hogy el kellett gondolkodnom, hogy akkor most melyik is az igazi...

egyből "átdobáltak" olyan helyekre, hogy tudtam más vagyok, más szerepben...

Nagyjából érzem mit mondasz, viszont csak tapasztalatom van, de arra nem jöttem rá, hogy kiváltságokat hogyan is lehet kérni és tulajdonképpen én miben is tudnék segíteni, milyen profitot tudok adni?

Milyen közös cél lehetséges.

Valahogy magyarul vagy bárhogy ezeket nem lehet velük megtárgyalni vagy nem tudom hogyan....tök mindegy mit mondok, történik valami, néha van összefüggés azzal amit szeretnék, máskor nem.

Akkor most hogyan is lehet "tárgyalóasztalhoz" ülni? :) (Ha nincs olyan, aki nagyon ismer és ért hozzá)

2015. jún. 21. 15:47
 82/86 anonim ***** válasza:
Asztralis templomod van? Megtervezed hova ultok a demonoddal, isztok egy kavet/teat, beszelgettek, uzleteltek:)
2015. júl. 15. 07:25
 83/86 A kérdező kommentje:
Nem csak asztrálisan, mentálisan és fizikálisan is lehet. Ő már aláírta a két oldalas szerződést fizikálisan(tartalmazza a "halálom" körülményeit is), 1 évem, már csak 9 hónapom van aláírni és olyan gyertyával elégetni, ami az ő nevével van ellátva, így jut el ő hozzá. Viszont, ha lejár és nincs aláírva, akkor többet nem segíthet.
2015. júl. 15. 22:18
 84/86 anonim válasza:
Mi van veled azóta?
2020. okt. 19. 14:06
 85/86 Krisz024z válasza:
Tiszta szégyen ilyenekre van időtök...
2021. febr. 21. 02:08
 86/86 Krisz024z válasza:
29-es ez a Jocker filmben van 😆😆😆
2021. febr. 21. 02:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!