Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aki közületek paktumot kötött...

Aki közületek paktumot kötött az ördöggel és alsó világtól elfogadta a dolgokat, az megbánta már most?

Figyelt kérdés
Csak azért teszem fel erre az idióta oldalra a kérdést, mert tudom lesz egy valaki, akiről tudni fogom, hogy ez megtörtént vele.

2015. máj. 7. 13:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:

Na ugye, mondom én! Mint a bankban, ott is az apró betűs a legfontosabb és sietnek aláíratni, nincs idő olvasgatni.A rövidlátók pedig végképp menthetetlenek.

Nem kötnék paktumot senkivel, semmivel, mert bizonyos kötöttségektől betegesen viszolygok.Pláne ha nem korrekt.

2015. máj. 7. 16:30
 22/86 A kérdező kommentje:

20-as, gondolkodtam, hogy reagáljak rá... Valami van és abban igazad van, hogy fogalmakkal dobálózok, különben nem tudnám érthetővé tenni. Egy hazug szót nem érzek, azokban, amit írtam, lehet kiderülhet, hogy rosszul fejeztem ki magam.

Tényleg ez miatt érzed különlegesnek magad, hogy rájössz és megtapasztalod azt amit én?

2015. máj. 7. 16:30
 23/86 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy mindenkinél eljön az a pont, amikor tűz közelbe kerül nála a kérdés. Szerintem kevés olyan út van, amivel el lehet kerülni azt hogy szembesüljön ezzel az oldallal. Ezért én úgy gondolom, hogy ez egy teszt. Olyan mint egy társasjáték.

Ha igent mondasz rá, akkor visszalépsz az X mezőre és jó sok idő lesz míg visszatérhetsz oda.

Szerintem ez egy jó videó :)

https://www.youtube.com/watch?v=OE-YGyRUnuM

2015. máj. 7. 16:35
 24/86 anonim ***** válasza:
0%
20-as vagyok. Én kutató vagyok. :)
2015. máj. 7. 16:39
 25/86 anonim ***** válasza:
80%

a videó alatt egy érdekes komment:

About 12 Years ago or so, I was approached by a demon with a proposition while in a dream state or vision, I'm uncertain. I was aware of my then present surroundings although it seemed surreal at the time. I was not drunk, on drugs or out of my mind.

As I was awakened out of sleep by this demon (I realized only afterward) I immediately noticed that I was not afraid or curious why this man was standing at the foot of my bed in the midnight hours. He wasn't scary, he was very handsome and he was cool... very cool and suave, more than the 'Fonz' ever could be. He seemed very likable. I could perceive that he was very powerful. He was dressed in a tux and spoke eloquently. He told me that he had the power to make me rich ( I felt that he spoke the truth, it was tangible; concerning his ability to do what he was saying at least).

I asked him how he could do this... he told me that I could receive winning numbers to a lottery or be given an idea to invent something but that is was no matter how I attained the wealth but that it could be done easily and with that came power and women. As he said this a mist of silver like mercury formed into a beautiful woman of this same substance and she gracefully got into the bed to entice me as well. I said to him what would I have to do, and he said forthrightly and very clearly in no uncertain terms that I was to relinquish the rights to my soul. I told him after a few moments (perhaps several Idk, lol) of thinking, that I was sorry I could never do that... he said very politely "very well then" and with that he and his retinue vanished away to some other person I'm sure.

He never pressured me or threatened me. Once I gave the answer it was over as quick as it had began. I have often wondered (with no regrets) since then how it would be for me had I answered yes.

I am poor and don't have a lot of money, I drive a beat up truck with transmission problems and other financial problems to boot... but I've got my soul and I've got Jesus.

2015. máj. 7. 16:43
 26/86 A kérdező kommentje:

Én nem mondom, hogy megszállt az ördög egyszer, hanem mindenesetre amellett, hogy én én voltam, olyan rítusokat csináltam, amit soha nem tudtam, mire valóak.

Lehet ez előző életből vagy nem tudom, mindenesetre rájöttem, hogyan lehet "lemenni", ahol maguktól jönnek az ajánlatok.

Aztán visszakeveredve emberekhez, hihetetlen kritikussággal és azokkal éreztem jól magam, akibe sikerült valami rosszat elültetni, kritikussá tenni őket.

Semmi kamu nincs ezekben, amit írtam.

Nem automatikusan, hanem én gerjesztettem ezt.

2015. máj. 7. 16:46
 27/86 anonim ***** válasza:
24-es vagyok. 26-os kérdező! Kapisgálod. :) A tudatalattidból felszínre került az előző életed. A tudat kollektív. És ezért bizony, lehet másokat "megkísérteni".
2015. máj. 7. 16:53
 28/86 A kérdező kommentje:

27-es Jó is lenne, ha kutató lennél. Lehet minden tudományos, én is azért agyas vagyok. Bizonyos paranoia, összeesküvés érzése volt. Szerintem azzal a módszerrel, amivel gerjesztettem, sokunknál elérhető lenne.

Vannak dolgok, amik hallucinációnak lehetne mondani, ugyanakkor vannak érdekesek, egyszerű képességek, pl. korom sötétben való tökéletes látás és egyebek...és eközben nem olyan, mint amikor belőttek droggal, tudsz menni, számolni és mindent.

2015. máj. 7. 16:59
 29/86 anonim ***** válasza:
Bennem van az ördög, még előző életemben szállt meg azóta sem akar magamra hagyni. Nem is tudom mit csinálnék a bennem lévő kisördög nélkül. Nem akarom, hogy eluralkodjon rajtam a jó szándék. Gondolom az egész abból ered, hogy apám minden este részegre itta magát. Tudni szeretnéd, honnan származnak a sebeim? Apám erőszakos alkoholista volt. Egyik este még jobban megőrült, mint szokott. Anya elővette a konyhakést, hogy megvédje magát. Neki ez nem tetszett. Egy cseppet sem. És az én jelenlétemben nevetve elvette a kést anyámtól. majd felém fordult, és azt kérdezte: miért vágsz olyan komoly képet? Aztán megindult felém, és újból megkérdezte: miért vágsz olyan komoly képet? Aztán beledugta a kés pengéjét a számba és azt mondta: csináljunk neked mosolygós arcot. Azóta nincs bennem jó szándék.
2015. máj. 7. 17:11
 30/86 A kérdező kommentje:
29-es Én érzem, hogy szervetnivaló jó ember vagy, sajnálom. Düh van benned. Bennem is, csak ott vagyok a mérlegnél én is, hogy jó vagy rossz? És tudom, hogy a rossz nem jó, mert magadat lopod meg, hiszen mindannyian egyek vagyunk. De...a kisördög...nyújtanak feléd rohadt sok pénzt, vagy hírnevet...és van, hogy olyan dühös az ember, hogy elfogadja. És nagy a rafináltság amiért szarba megy az ember.
2015. máj. 7. 17:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!