Valaki használt már közületek ouija táblát?
ha igen akkor működött/nem működött ha működött akkor egészen biztosan minden kétséget kizárón beszéltetek valakivel és válaszokat is kaptatok miközben tényleg érezhetően közösen mozgattad valakivel a háromszöget
ha mindez működött akkor nem lett e később "gond" belőle
ha úgy jobban tetszik privátban is nyugodtan írjatok
(trollkodók,tűzoltók,humoristák minden olyan ember aki nem kíváncsi erre az egészre az kérem NE írjon semmit)ha estleg csak olyan sztorid van , hogy a barátom barátjának bejött akkor azt is szívesen fogadom feltéve hogy az infó hitelessége felől nincs kétséged előre is kössz!
Én házilag készítettem. Nagyon sok időbe telet, de nagyon szép lett.
Használtam este egyedül, barátokkal, de nem jött össze.
Utólag nem bántam meg, mert ha sikerült volna, ki tudja, hogy a túloldalról mi jött volna át.
Jobb ezt kerülni, így most csak tartogatom. Tulajdonképpen a jövőben egy hasznos dolog lehet. Nem csak idézésre lehet alkalmazni, hanem fel lehet használni értelmesebb, hasznosabb dologra is, ami jól jön.
felejtsd el... Jószándékú entitásokat tábla nélkül is meg tudsz idézni, a rosszakat meg gondolom úgysem akarod.. Csak akkor idézz, ha a lelki állapotod hibátlan, harmonikus és boldog... Mivel hogy olyan szellemet vonzol idézésnél, amilyenek a rezgéseid...
Akinek nem működött.. Működött az, csak nem biztos, hogy akart kommunikálni.. Ha meghúzza magát, akkor nem küldöd vissza :)
Ennél azért bonyolultabb a ouija tábla használata! Olyannak kell születni hogy használni tudd vagy olyannak kell beavatnia aki olyannak született hogy használni tudja!
Én olyannak születtem így odaátról készítettek velem egy táblát hogy tudjanak velem kommunikálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!