Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aki közületek paktumot kötött...

Aki közületek paktumot kötött az ördöggel és alsó világtól elfogadta a dolgokat, az megbánta már most?

Figyelt kérdés
Csak azért teszem fel erre az idióta oldalra a kérdést, mert tudom lesz egy valaki, akiről tudni fogom, hogy ez megtörtént vele.

2015. máj. 7. 13:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyen ördögöket..

egyszer ismerősöm külföldön takatitott majd ràkentek vmi lopàst..

a màsikat meg molesztàltàk bekameràztàk majd zsaroltàk hogy prosti és elvették a gyerekeit csőbe huztàk..

a harmadik sztorim az ördöggel hogy gazdagok kihasznàltàk a szegényeket akiknek éhezett a gyerekük..

Sok az ördög de az alanyokat megtalàlja itt a kérdező hisz mindent tudo

2015. máj. 8. 01:25
 32/86 A kérdező kommentje:

31-es Vannak nehéz dolgok meg vannak mozifilmek, meg érdekes sztorik, azért mert ezeken kívül van tapasztalatom nem leszek mindent tudó. Megpróbálom komolyan venni az oldalt. Aki itt le lett hurrogva, most 47%-os 0% körüli válasszal, még az adott privátban a legértelmesebb válaszokat.

Ezo témában jellemző, hogy vagy humorral vagy cinizmussal vagy szkeptikussággal lehet 100% egy válasz.

2015. máj. 8. 09:25
 33/86 anonim ***** válasza:
nem bántam meg, sőt boldog vagyok hogy Sátán mellett szolgálhatok
2015. máj. 8. 17:43
 34/86 A kérdező kommentje:

Előzőnek. Tudom sokan sokfélét értenek Sátán alatt itt van ez az oldal, gondolom néhány Sátánistának ezek alapján van pozitív véleményük;

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 8. 20:24
 35/86 anonim ***** válasza:
74%

Én Sátánista vagyok jó pár éve. Megvannak a magam tapasztalatai szintúgy, de eddig rosszat nem tapasztaltam. Annyit viszont bátran állíthatok, hogy az nagyon messze jár a sátántól, aki ezekre: lavey, spiritsoferidu, joyofsatan, churchofsatan, spirituális; vagy a bibliára alapoz. Aki sátánra az előzőekből asszociál, az nagyon-nagyon messze jár, szinte ellentétes irányban. Az én vallásom az ES. Ebből derül ki leginkább sátán, és a világok mivolta.

Üdv, egy ES-t valló.

2015. máj. 9. 12:29
 36/86 anonim ***** válasza:
0%
A kédésedből is kiderül hogy rossz úton jársz...
2015. máj. 10. 20:43
 37/86 A kérdező kommentje:

35-ös

Igazad van, messze van mindegyik a dolgoktól, össze vannak ollózva, van ami működik, van ami kevésbé, de alapjaiban egyelőre hülyeségnek érzem.

(Másnak még lehet hasznos, vagy működő)

Halvány gőzöm sincs, mi az az ES-irányzat. Az érdekelne, hogy miben segített, milyen eredménye van, kicsit gyakorlatiasabb dolgokat árulj el!

Én nem követek senki létező embert, mester jelöltet, pláne nem valamilyen amerikai szektást.

Meséld el, hogy személy szerint TE, mit csinálsz?

36-os Igazad van, én is úgy sejtem rosszban sántikálok, de még ott sem tartok, hogy komolyan vegyem azt, ami van.

Ásott üregre virtualizálva érem ezt el, rövid időn belül megjelenik egy abszolút létező legszínesebb, óra járásával ellenkező színes örvény. Kirajzolódnak tájak, Földhöz hasonló, más színekkel(mattabb, fehérebb), bizonyos helyeken, jelképek, amin keresztül fekete járatok....

Aztán ajánlatok jönnek és érzem, hogy elég lenne pár másodperc elvenni...Igen ez az enyém....mert a szituáció egyértelművé teszi ezt és "súlyt" érzek.

Valaki írt, ugyanezt(hasonlóan, főleg jelképek..) elmondta, hogy se előnye se hátránya, cserébe nem kell hirdetni semmit, hanem bőven elég, hogy letérítette az eredeti pályáról, nem azok történtek vele, amiért leszületett ide.

Látszólag semmi rossz nem volt abban, hogy egészséget és pénzt szeretett volna(igaz ő is érezte ezt a bizonyos súlyt), de a pénzt nincs ideje elkölteni és magányos egy kapcsolatban, kapott ott is, de mégsem azt.

Erre mondta, hogy jó is meg nem is, ez másfajta sz*r.

Tudtam, hogyha ide írok és még egy valaki hasonlót ír, az már érdekes.

2015. máj. 11. 18:11
 38/86 anonim ***** válasza:

Én úgy értettem hogy ha neki állsz a Sátánizmusnak, akkor nagyon nagy valószínűséggel olyan információhoz is jutsz ami hamis/eltorzított és ez pédául nagyon nagy jelentőséggel bír mindennél...

Az egész életedet megváltoztatja.

Azt ajánlanám hogy inkább kezdj el kutakodni budha tanai után.

Megmutatja hogy tudsz megvilágosodni.

Egyébként én Isten hívő vagyok, Sátán-t ugyanúgy tisztelem mint Isten-t csak Isten-t szeretem is.

Én úgy vagyok vele addig nem kell elitélni semmit , amíg nem tudod milyen.

Jah és az egyik válaszadó írta hogy melyik oldalak veszélyesek, mert a nem helyes eljárások életveszélyesek lehetnek!

A Biblia az meg hazugság...

Annyira eltorzították hogy már nincs valóság alapja.

Szép napot!

2015. máj. 11. 18:19
 39/86 A kérdező kommentje:

"Én úgy vagyok vele addig nem kell elítélni semmit , amíg nem tudod milyen." -Na látod, ezért tettem fel a kérdésemet.

Én szeretem mindkettőt Istent Sátánt, de egyik nem tud vele mit kezdeni.

Aki Sátánt szereti, az nem szereti, csak akar tőle valamit, üzletben pedig nincs barátság.

Szerintem aki gyűlöli a Sátánt, az Istentől is távolodik. Aki erre a játékra nem jön rá, azt sajnálom.

Isten legkedvesebbike volt, aki fellázadt ellene és ember ellen IS.

Isten nem gyűlöl senkit, jó ha tiszteljük a Sátánt, de gyűlölni sem érdemes, sőt neki köszönhetően dolgozhatjuk le úgymond a karmánk. Ha mindenki levizsgázna a Földön, előbb utóbb nem szopna itt senki.

2015. máj. 11. 18:41
 40/86 Missi_Key ***** válasza:
gondoltam trollkodok egyet és eljátszok neked egy kettős személyiséget...de mégse HAHA
2015. máj. 16. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!