Aki közületek paktumot kötött az ördöggel és alsó világtól elfogadta a dolgokat, az megbánta már most?
Kedves ES-t valló!
Ha nem vagyok ijedős fajta és tudok uralkodni jobban az érzelmeimen(gondolom én, az átlaghoz viszonyítva), hogyan kezdjek hozzá fejben a dologhoz?
Asztrális utazást sikerült elérnem, igaz eszközökkel, növények és dob használatával.
Hogyha kiváltságokat szeretnék, akkor kérnék egészséget, nagyobb intelligenciát, szenzitívebb látásmódot(másokat és környezetet).
Hogyan válasszam ki a démont és hogyan kezdjek hozzá? Tudom részletkérdésekre kérdezzek, de nem tudok, mivel minden irodalom leírja a démonok tulajdonságait, idéző szöveget, varázstükör(fekete tükör, füstölő), pecsétek, jelek, stb. , de elmondásod szerint ezek nem működnek, hiszen nincs szükség fizikai eszközökre.
Kedves ES-t valló még valami...
Amit már kihámoztunk az az, hogy Sátán egy rang, Azazel a vezető, azaz a Sátán.
Ez a rang változik. Mikor lesz a váltás és ki lesz az új?
Van ez a párhuzamos démoni világ, ami a mi világunkkal párhuzamban folyik.
Mi az amit ők kérnek egy ilyen alkalomkor?
Váratlan okok miatti be nem tartott alku miatt okozhatnak gondot vagy csak a szándékosságot nézik?
Becsaphatóak a démonok? Ha nem, akkor ezt a kiváltságot kérhetem én is tőlük, hogy egyenrangú üzleti partnerek lehessünk?
Furcsa kérdéseket teszel fel. Miért kérdezek ilyen sokat? Látom e a lelkét? :)
Tudom pontosan kivel levelezek.
Szeretnék több nézőpontot megismerni.
Vannak Magyarországon népszerű spirituális tanítók. De csak olyannal beszélgettem és találkoztam, végeztem tanfolyamot, akiknek csak lexikális tudása és filozofikus bölcseletei vannak.
Össze áll a fejükben racionális dolgok és a többi nagy hazugság.
Írt egy érdekes figura, aki olyanokat írt, amire tapasztalati úton nehézségek árán jutottam el.
És van ez az ES-t valló(nincs forrás erről), akinek a véleménye megint érdekes(vagy azé, akitől hallotta). És eléggé kitartó.
Másik érdekesség és így névtelenül nem aggódok, hogy elmebetegnek néznek, de volt, hogy párhuzamos világból kaptam üzenetet, google-ba beírtam és láttam, hogy képesek trollok mellett felhasználni az internetet.
Például egy üzenet egy mondatnyi, beírom, kijön egy női fórum és van egy nem odaillő "hosszabb" üzenet(8-10 mondat), amit viszont én tudok értelmezni.
Tükörmágiával nekem kb. már csak 20 másodperc, míg jön valami... szimbólumok kicsit használnak, de tényleg minden "fejben" van.
En csak azt nem ertem, hogy a lazado lelked miert elegszik meg az alvilaggal?
Nekem ez furcsa. En felek a demonoktol, mert a testveremet elvettek tolem. Orulnom kene talan nekik?
Esetleg tudnal felelni nekem, miert birom ennek ellenere a burad? :D
Vagy azért bírsz, mert perverz vagy, vagy azért, mert hasonló vonzza a hasonlót.
Érdemes békét érezni az égi hatalmakkal és földi sötét erőkkel, így nagyobb hatalmad lesz feléjük.
Mind a két oldallal egyformán kell bánni és szeretni.
Nézzük az Egyház tagjait milyen szélsőségesek. Vizet prédikálnak, szüzi példát mutatnak, családnak adnak tanácsot de bort isznak és ministráns fiúk húzogatják nekik(meg fordítva).
Nem szeretnék szent lenni, sem Antikrisztus, hanem valahol középen lenni.
Hogyan vették el a testvéredet? Honnan tudod, hogy nem sorsa volt és nem elrendelt volt(ami nyilván az volt).
"Ha nem vagyok ijedős fajta és tudok uralkodni jobban az érzelmeimen(gondolom én, az átlaghoz viszonyítva), hogyan kezdjek hozzá fejben a dologhoz?"
Továbbra is elmondom, nincsen egyetemes alap a gyakorlathoz. Minden személynek más és más a módszer. Konkrétan Neked erre a kérdésre csak egy olyan tudna válaszolni aki már régóta nagyon jól ismer téged, és jártas a dologban.
"Asztrális utazást sikerült elérnem, igaz eszközökkel, növények és dob használatával."
Az nagy valószínűséggel nem asztrális utazás volt. Az "asztralitás"-nak pont az a lényege, hogy csak fejben dől el. Ha külső eszközt (ebbe beleszámít a tömjén, füstölő, stb is) használsz, akkor az nem az, csak egy hasonló dolog.
"Hogyan válasszam ki a démont"
Nem te választasz. A kérésedtől függően fogsz találkozni a megfelelő démonnal.
"Mikor lesz a váltás és ki lesz az új?"
Hát Azazel kb. 1400-1600 évvel ezelőtt került hatalomra. Váltás akkor van, ha a sátán meghal. Valószínűleg 50 éven belül. De ennek az általános jelenlegi világban nem lesz érzékelhetősége, hisz a sátánnak csak a Démonvilág és a szerződött emberek (akik alkut kötöttek, egy ottani lénnyel) felett van befolyása. A következő a vérvonal szerinti örökös, Lucifer (semmi köze a bibliához, meg angyalokhoz, itt Azazel fiáról beszélünk, és nem a lux és fero szavakról, hanem a lutziffharu szóról (lutz->fő, iffharu->örökös)).
"Mi az amit ők kérnek egy ilyen alkalomkor?"
Hogy értve? Milyen alkalmakkor pontosan?
"Váratlan okok miatti be nem tartott alku miatt okozhatnak gondot vagy csak a szándékosságot nézik?"
Váratlan miatt is. Mondtam, ők olyanok, mint a középkori kereskedők. Nem érdekli őket, ha egy viharban széttört a szekered és meghalt két lovad. Nem szállítottál időben, így viseld a következményeket.
"Becsaphatóak a démonok? Ha nem, akkor ezt a kiváltságot kérhetem én is tőlük, hogy egyenrangú üzleti partnerek lehessünk?"
Nem...és nem. Te kérhetsz bármit ami magadra vonatkozik, azonban a démonnak szíve joga eldönteni, hogy mit ad meg és mit nem. Általános értelemben véve átverni nem fog, maximum több profitot akar majd magának. A nálad erősebb természetfelettivel való üzletelésnél szerintem ajánlott megfogadni az "Aki a kicsit nem becsüli..." dolgot.
Üdv, egy ES-t valló...
Nem tudok világosabban fogalmazni. Ha tehát mint kereskedő aki tőlem vesz árut, mint kereskedőtől, de nem tudok szállítani, mert mondjuk a démon széttörte széllel a szekeremet, akkor azért is fizetnem kell? Azaz gátolhat sunyi módon?
Magamra nézve kértem azt a képességet, hogy nyitott könyv lehessünk egymás előtt.
Végtelenségig lehetne kérdeznem, de gyakorlati tanácsot szerintem nem tudsz mondani.
Én nem csak elmélkedni szeretek. Amúgy szerintem nincs igazad, mindent lehet fejben, de eszközök segítik az embert, rengeteg energiát lehet megspórolni velük. (Odozott kellékekkel)
Már hogy a p*cs*ba ne tapasztaltam volna az asztrál lényeket..
"Ha tehát mint kereskedő aki tőlem vesz árut, mint kereskedőtől, de nem tudok szállítani, mert mondjuk a démon széttörte széllel a szekeremet, akkor azért is fizetnem kell? Azaz gátolhat sunyi módon?"
Gátolni gátolhatna, de nem fog, az neki nem éri meg, hiszen ő inkább a profitot akarja, mintsem téged "kínozni".
"Végtelenségig lehetne kérdeznem, de gyakorlati tanácsot szerintem nem tudsz mondani."
Eddig is ezt mondtam .-"
"Én nem csak elmélkedni szeretek. Amúgy szerintem nincs igazad, mindent lehet fejben, de eszközök segítik az embert, rengeteg energiát lehet megspórolni velük. (Odozott kellékekkel)"
Rosszul fogod fel! Nem csak elmélkedés. Viszont csak elmélkedéssel kell elérni a gyakorlatot. Hiába kevered bele a mágiát, az okkultizmust, a wiccát, a voodoo-t, meg bármi egyebet. Az asztrális kivetülést csak és kizárólag fejben, minden egyéb nélkül lehet elérni. Ha bármilyen eszközt használsz, az egyszerűen nem asztrális kivetülés, csak a szellemed és a tudatod egy részének az utazása. Amit te csináltál, azt egy külső ember meg tudja szakítani. A megfelelő asztrális kivetülésnél az evilági tested, illetve a tudatod itt maradt másolata, éli tovább az életet, függetlenül tőled, így akár asztrális kivetülésben napokat is el kell tudnod tölteni. Na AZ az asztrális utazás!
Üdv, egy ES-t valló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!