Aki közületek paktumot kötött az ördöggel és alsó világtól elfogadta a dolgokat, az megbánta már most?
Figyelt kérdés
Csak azért teszem fel erre az idióta oldalra a kérdést, mert tudom lesz egy valaki, akiről tudni fogom, hogy ez megtörtént vele.2015. máj. 7. 13:41
41/86 anonim válasza:
"Halvány gőzöm sincs, mi az az ES-irányzat. Az érdekelne, hogy miben segített, milyen eredménye van, kicsit gyakorlatiasabb dolgokat árulj el!
Én nem követek senki létező embert, mester jelöltet, pláne nem valamilyen amerikai szektást.
Meséld el, hogy személy szerint TE, mit csinálsz? "
Egy picit eltévedtél, kezdesz olyan kérdést feltenni ami nem vallási dolog, de ez nem baj. Ha még mindig érdekel, akkor írj rám privátban! Szívesen beszélek neked erről a dologról.
Üdv, egy ES-t valló...
43/86 A kérdező kommentje:
Előző. Orvos pszichiáterek is paktumot kötöttek...értem a célzást, egyetértek.
2015. máj. 20. 17:04
44/86 anonim válasza:
az Ördög?
rég megalázkodott és nekem dolgozik ..
45/86 anonim válasza:
azzal kezdődött, hogy a gigantikus ítélőbizottság színe előtt belepusztultam a szégyenbe, majd zuhanás ..
46/86 A kérdező kommentje:
Értem. És hogyan érted mindezt el?
2015. máj. 21. 21:00
49/86 A kérdező kommentje:
Hogyan fogod munkába? Miket kérsz tőle? Miért válaszolsz nekem? Mi kell, hogy nekem is dolgozzon, már ha ez lehetséges?
2015. máj. 21. 21:37
50/86 anonim válasza:
az ördög ugyan le tudja játszani a ritmust, engem a zene éltet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!