Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aki közületek paktumot kötött...

Aki közületek paktumot kötött az ördöggel és alsó világtól elfogadta a dolgokat, az megbánta már most?

Figyelt kérdés
Csak azért teszem fel erre az idióta oldalra a kérdést, mert tudom lesz egy valaki, akiről tudni fogom, hogy ez megtörtént vele.

2015. máj. 7. 13:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
25%
7-es vagyok. Isten létezik. Jobban mondva a Forrás. Igen, duális világban élünk. Köztes világok vannak. Dimenziók. Eladni a lelkedet nem tudod. De gonosz ember lehetsz, vagy lehet belőled.
2015. máj. 7. 14:46
 12/86 A kérdező kommentje:

Na igen, fogalmak káosza. Tudhatjuk, hogy az Egyház Isten félelmet táplál és rafkósan hazudik, hogy az emberek mindenképpen rossz következtetéseket vonjanak le.

Egyik rájön, hogy jó üzlet az Egyháznak az Istenfélelem, de nem hiszi el, hogy van Isten és Isten ellen lázadó is. El lehet ezt nevezni ördögnek(Csak hogy legyen neve).

Ördög kinézete, tűz pokol az pedig kollektív tudatból is jöhet le.

Én azt mondom, ha nem esünk a fogalmak csapdájába, hogyha asszociálni kellene NEKEM az állatokat, akkor kígyó, hüllők, tűz elem, sötétség és társai helyt állóak.

Paktum az igenis jó szó, mert durva dolog ez.

Nem tudom korrigálni magam állandóan, nem biztos, hogy van köztes világ, hanem hol ide hol oda billen a mérleg.

Ami a valós az az élményeim és tapasztalataim.

2015. máj. 7. 14:58
 13/86 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező! 11-es vagyok! Az egyház valóban istenfélelmet táplál a híveibe, hogy megtartsa fölöttük a hatalmát. De az ördög és pokol fogalmakat is az egyház találta ki, szintén a hatalma megtartása érdekében! Az összefüggéseket látni és érteni kell! Az egyház kötött paktumot az úgynevezett "sátán"-nal!

A mindenkori vatikáni pápa szent Péter székében ül, aki fordítottan kérte a saját keresztre feszíttetését! Mondom, az összefüggéseket látni és érteni kell! Te, kérdező, csak egy áldozatuk vagy, a sok közül!

2015. máj. 7. 15:13
 14/86 anonim ***** válasza:
9: "Tehát véletlen bumm miatt beszélgetünk, már rendben, még ha ostoba is." Meg tisztellek annyival, hogy nem mondom a világnézetedre, hogy ostobaság/fasság/hülyeség stbstb jelző, kérlek tedd te is ugyanezt. Pusztán kíváncsi vagyok hitedre/vallásodra/életszemléletedre/világnézetedre stbstb nevezd aminek akarod. Nem fogom ostobaságnak tartani azt sem, ha te a gumimaciban hiszel, vagy abban hogy épp egy oroszlán segglukában élünk, vagy a reinkarnációban, akármiben hiszel, hiszen nem tehetem meg. És nem is áll szándékom belekötni...
2015. máj. 7. 15:19
 15/86 A kérdező kommentje:

13, nem érdekel az egyház, emberek tapasztalatai érdekelnek.

14, őszintén hülyeségnek éreztem azt, hogy véletlen bumm miatt vagyunk itt, elnézést az őszinteségemért, diplomatikus válaszért fordulj máshoz. Akinek meg nem inge, nem veszi magára. Ha úgy kapok őszinte kritikát, hogy egy nézőponttal erősítik meg, nem sértődök meg.

Másik, hogy elkanyarodtunk. Én lázadó típus vagyok és ha azt akarom úgy látom, hogy mindenki idióta körülöttem és nevetek azokon akik ugranak rá, egyből olyanok lesznek, mint én éppen.

2015. máj. 7. 15:51
 16/86 anonim ***** válasza:
14: Miért lenne hülyeség? Miért logikusabb az ha valami mindenhatót feltételezek minden mögé, aki ugyanúgy a semmiből jöhetett csak létre? Márpedig neki is "keletkeznie" kellett a semmiből.
2015. máj. 7. 15:55
 17/86 anonim ***** válasza:
Ha az apró betűs részt nem olvasta el, akkor baszhatja!
2015. máj. 7. 16:03
 18/86 anonim ***** válasza:
16-os kommentem Kérdezőnek lett címezve, csak elírtam...
2015. máj. 7. 16:10
 19/86 A kérdező kommentje:

17-es ez a válasz tetszik a legjobban és elárulom olyan a "szerződés", hogy apró betűs rész "aláírás" után olvasható. Csak a vonzó ajánlat van. Hogyha hasonlatokkal, képekkel jövünk.

Apró betűs rész a kárhozatról szól, emberi nyelven szólva olyan "drogot" kapsz(felajánlást, ajánlatot), ami által nem szűnik meg az azt kapsz, amit adsz, de rossz cserébe "drog" jár.

Rosszat visszakapod, de "droggal" mindig lefojtod és így megy ez folyton folyvást.

Nem tudom ezt elmagyarázni, amikor megértettem és megéltem, azóta értem és érzem magaménak a kérdésem alatti kulcsszavak értelmét.

2015. máj. 7. 16:13
 20/86 anonim ***** válasza:
37%
15-ös, kérdező! Dobálózol a "nagy" fogalmakkal, úgy teszel, mintha te valami különleges lennél, közben mögötte nincs semmi!
2015. máj. 7. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!