Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos
átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?
2014. dec. 18. 19:26
82/102 A kérdező kommentje:
Igen, végül mégsem öltek meg... Túl szkeptikus voltam, és sokat kérdeztem, hátha megtudnak győzni arról, hogy ennek az egésznek van tényleg alapja. De végül megkíméltek. Mondjuk még mindig nagyon kíváncsi vagyok, hogy mágia létezik-e.
Szerintem tegyed fel a kérdéseket egy türelmesebb sátánistának, ha érdekelnek a dolgok. 54-es voltam :D
2014. dec. 19. 15:12
Úgy látom, már több, mint egy éve nem volt új írás a blogon...
2014. dec. 27. 23:16
Igen mágia létezik , de én pl. Eriduról csak gyakorlatokat végzem de nem hiszek viszont Sátánba .... a mágia része nagyon jól kidolgozott szerintem én sem hittem benne csupán elkezdtem kipróbálni és nekem működnek de még elején vagyok persze :) vitatkozni meg senkivel sem érdemes inkább fordítsa mindenki másra az idejét ne a veszekedésre és amúgy meg mindenki abban hisz amiben akar nem szabad másokat elítélni.... én 21 éves lány vagyok szóval nem csak tizenévesek használják az oldalt :) szép napot !
2015. jan. 4. 13:18
Kérdező,
Ha olvasod, amit ide írok még, akkor azt szeretném kérdezni, hogy privátban lehetne hozzád pár kérdésem?
Köszönöm.
2015. máj. 22. 18:15
87/102 A kérdező kommentje:
A spirituális sátánisták nem igazi sátánisták. Legalább annyira önellentmondásosak mint valami keresztény szekta. Pogánynak nevezik magukat, közben olyan dolgokat ítélnek el és vetítenek ki a monoteistákra melyek a pogány kultúrákban sokkal inkább jelen voltak.
Például emberek és nem emberi állatok feláldozása. Állítják, hogy a zsidók csak " rákenték " a pogányokra és a sátánistákra, hogy ilyen szertartásokat folytatnak, és ilyen hippi módon elhatárolódnak az ősibb kultúrák mai szemmel brutálisnak és erkölcstelennek tartott elemeitől ( miközben a harmadik birodalommal is szimpatizálnak ) miközben az ember és más állatok feláldozásai is nagyon is részesei voltak világszerte a különböző ókori okkult vallásoknak.
2015. jún. 4. 21:46
89/102 anonim válasza:
Senki ne higgyen a 88-asnak! Ez egy aljas zsido provokator! Sulyosan ragalmazza es befeketiti a spiritualis satanizmust igy az osszes osi pogany kulturat is, oseinket is!
SOHA NEM VOLT RESZE AZ ALLATI ES EMBERI ALDOZAT A VALODI POGANY VALLASOKNAK!
Ezek mind zsido-kereszteny szokasok errol barki megbizonyosodhat ha elolvassa a bibliat.
Satan szamara szakralisak az allatok es az emberek is. Tilos az ember es allataldozat!
Csak akkor atkozunk el valakit, ha az ellenseghez tartozik. Jogos onvedelembol es az emberiseg erdekeben.
2015. júl. 2. 21:40
# 89 Ha meglenne hozzá a hatalmam akkor az egész monoteizmust kipusztítanám, szóval eléggé érdekes volt azt olvasni, hogy zsidó provokátor vagyok. ...és mi a helyzet a Dél-Amerikai civilizációkkal? Az emberáldozatokat ábrázoló leletek hamisítványok szerintetek? ...meg úgy az egész világon minden, ami emberáldozat bizonyítéka? ( szorgos kis emberek lehettek akkor ezek a zsidók, hogy már az emberáldozat is ők találták ki, és kenték rá az egész világon mindenkire ) Na és mi a helyzet azokkal a törzsekkel akik istenként tiszteltek egy ideig valakit, hogy később ezért cserébe emberáldozattá válhasson? Ez az ő szemükben nem volt barbárság, erkölcstelenség, élet elleni cselekedet, vagy bármi hasonló. Valamit feláldoznak azért, hogy valamit kapjanak cserébe ( ezért is hívják áldozatnak ) Az, hogy ti az ilyen jelenségeket " embertelenségnek " , " természetellenesnek " tartjátok, és túlértékelitek az emberi életet pont a keresztény erkölcsök következménye, szóval nehogy már én legyek a " zsidó provokátor " . Igazából nem vagytok túlságosan jobbak azoknál a keresztény szektáknál akik kitalálnak mindenféle összeesküvés elméletet, majd azt hiszik, hogy ők mindent tisztán tudnak a világról. Annyi a különbség, hogy ti ezt a jelenséget sátánista/pogány köntösbe csomagoljátok.
2015. júl. 3. 03:04
Kapcsolódó kérdések: