Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha a 8 legerősebb magyar...

Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?

Figyelt kérdés
Sajnos hibát követtem el, és ezért meg akarnak átkokkal ölni, mindegyik résztvevő nagyon erős, szerintem biztosan meghalok, pedig nem érdemeltem ezt...

2013. máj. 8. 15:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
83%
Oh, my God... (*sóhaj*)
2013. máj. 8. 21:32
 22/102 anonim ***** válasza:
36%
Élj nyugodtan az álomvilágodban, úgy sem hiszi el senki rajtad kívül.
2013. máj. 8. 21:47
 23/102 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy bármit is bizonyítani akarok bárkinek, egyébként lehet beszüntetem a kérdést, mert elméletileg "békét kötöttünk" .
2013. máj. 8. 21:54
 24/102 anonim ***** válasza:
94%
hol van ez a hely? én is kiakarom próbálni hogy felbaszom őket :D ha az átoktól nem is de a röhögéstől biztos megpusztulok :D
2013. máj. 9. 03:33
 25/102 anonim ***** válasza:
2013. máj. 9. 03:56
 26/102 A kérdező kommentje:
Nem érdemes szórakozni velük... Még ha nem is hiszel benne, jobb nem kötekedni másokkal, honnan tudod, hogy nem te tévedsz, és tényleg léteznek energiák, amikkel kéepsek ártani neked ? Nem tudhatod, hogy kinek van igaza... Szerintenm került el őket, ha nem komoly céllal keresed ezt a helyet.
2013. máj. 9. 07:21
 27/102 anonim ***** válasza:
100%

"Sokszor feltettem pár buta kérdést, aminek mindig vita lett a vége, szóval ezért lett ez a vége"

Függetlenül attól, hogy te vagy ők kamuznak, szellemi vitát erőszakkal lezárni semmilyen téren nem vall magas szintre.

Bármilyen vallásban magas szinten állóknak van válaszuk a buta és provokatív kérdésekre, de minimum nem foglalkoznak ilyesmivel.

A "megöllek mer beszótá'" érv, vagy ezzel fenyegetés a sarki kocsmában divat. Nem túl spirituális...

2013. máj. 9. 07:54
 28/102 anonim ***** válasza:
93%
Szóval összefoglalva két dolog lehetséges, vagy valami utcavégi sátánistákkal akadtál össze, akiknek sikerült megijeszteniük, vagy te kamuzol és reagálod túl.
2013. máj. 9. 07:55
 29/102 A kérdező kommentje:

A primitív kérdésekre sem így reagálnak egyből, csak ha már többször "zaklatod őket" hülyeséggel... Egyébként van sok fiatal is, akiket nem kell komolyan venni, mert csak papolják amit tanultak, de vannak akik tényleg komoyl tudással rendelkeznek, és ők nem fognak gyerekeskedni !

Szóval ha kell bárki ad tanácsot, de ha kételkedve mész oda, és "zaklatod őket" akkor elzavarnak, ha nem hagyod abba, akkor idővel úgy jársz, mint én, de elméletileg megkímélnek azt mondták a végén, cserébe nem nyitok több témád Gyakorikérdéseken, és soha többé nem mehetek a fórumukra !

2013. máj. 9. 08:04
 30/102 anonim ***** válasza:
94%

Nahát.. a fenyegetőzés sem túl spirituális..

A spiritualitás útján járva, igyekszem elfogadni mindenkit olyannak, amilyen (ha valaki fórumozni akar, hát tegye), igyekszem elfogadni a jót és a rosszat, úgy, ahogy az élet adja, mivel tudom, hogy minden, ami történik, a fejlődést szolgálja.

2013. máj. 9. 08:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!