Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?
"Sokszor feltettem pár buta kérdést, aminek mindig vita lett a vége, szóval ezért lett ez a vége"
Függetlenül attól, hogy te vagy ők kamuznak, szellemi vitát erőszakkal lezárni semmilyen téren nem vall magas szintre.
Bármilyen vallásban magas szinten állóknak van válaszuk a buta és provokatív kérdésekre, de minimum nem foglalkoznak ilyesmivel.
A "megöllek mer beszótá'" érv, vagy ezzel fenyegetés a sarki kocsmában divat. Nem túl spirituális...
A primitív kérdésekre sem így reagálnak egyből, csak ha már többször "zaklatod őket" hülyeséggel... Egyébként van sok fiatal is, akiket nem kell komolyan venni, mert csak papolják amit tanultak, de vannak akik tényleg komoyl tudással rendelkeznek, és ők nem fognak gyerekeskedni !
Szóval ha kell bárki ad tanácsot, de ha kételkedve mész oda, és "zaklatod őket" akkor elzavarnak, ha nem hagyod abba, akkor idővel úgy jársz, mint én, de elméletileg megkímélnek azt mondták a végén, cserébe nem nyitok több témád Gyakorikérdéseken, és soha többé nem mehetek a fórumukra !
Nahát.. a fenyegetőzés sem túl spirituális..
A spiritualitás útján járva, igyekszem elfogadni mindenkit olyannak, amilyen (ha valaki fórumozni akar, hát tegye), igyekszem elfogadni a jót és a rosszat, úgy, ahogy az élet adja, mivel tudom, hogy minden, ami történik, a fejlődést szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!