Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha a 8 legerősebb magyar...

Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?

Figyelt kérdés
Sajnos hibát követtem el, és ezért meg akarnak átkokkal ölni, mindegyik résztvevő nagyon erős, szerintem biztosan meghalok, pedig nem érdemeltem ezt...

2013. máj. 8. 15:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 A kérdező kommentje:
Elég gyerekes vagy...
2013. máj. 10. 09:50
 42/102 anonim ***** válasza:
92%

"Üdv a Spirits of Eridu blog fórumán! Ha regisztrálni akarsz, kérlek előbb olvasd el a szabályzatot:

1. A fórumon tilos Sátánt és a Démonokat sértegetni, valamint olyan oldalakat linkelni/szövegeket bemásolni, melyek negatív módon mutatják be őket.

3. A fórumon tilos olyan oldalakat linkelni/szövegeket bemásolni, melyek pozitívan mutatják be az ellenséget (vallás), vagy bármilyen módon támogatják/védik őket."

Nem elfogultak -.- :D

2013. máj. 10. 11:51
 43/102 anonim ***** válasza:
85%

#42: Ez komoly? :D

Szinte látom, ahogy a duci, vámpírnak öltözött gót lánykák meg az izzadságszagú, vézna, hosszú hajú rocker culák együtt gyalázzák a csúnya-csúnya-fúj-fúj vallást :D

2013. máj. 10. 12:42
 44/102 anonim ***** válasza:
89%
Komoly ! Regizz Te is. Atomkirály !! Pusztító rituáléknak nevezett szertartások vannak. Többet nem árulok el, nem lövöm le a poénokat.
2013. máj. 10. 12:46
 45/102 anonim ***** válasza:
81%

"az ellenséget (vallás),"

Ok, egy kicsit összezavarodtam. Most akkor azt hiszik, hogy a világon csak egy vallás van (ami az ellenségük) miközben önmagukat nem tekintik vallásnak?

2013. máj. 10. 16:16
 46/102 anonim ***** válasza:
86%
Tőlük kérdezd. Ott a fórum ! :-)
2013. máj. 10. 16:31
 47/102 A kérdező kommentje:

Legyetek kicsit intelligensebbek, és vegyétek komolyabban... Ez pont nem arról szól, mint a többi vallás, egyébként a keresztények szerintem viccesebbek...

NEhéz elhinni, hogy az ember a lelkét kéeps erősíteni meditációkkal ? Aki hisz benne, azt miért kell lenézni ? Szerintem ti vagytok a szánalmasak, nem azok akik hisznek ebben, bár ők pontosabban nem hisznek ebben, hanem tudják az igazat... Több választ nem fogok írni, mert nem érdemlitek meg, hogy beszéljek veletek, igazából kérdést sem kellett volna feltennem pár napja, az értelmesebb személyek privátban írtak már úgyis ! Kicsit olvassatok utánna annak amit kritizáltok legközelebb, és hanyagoljátok az egészet, ha barmságnak tartjátok, mert akkor nem nektek való.

2013. máj. 10. 17:05
 48/102 anonim ***** válasza:
80%

"keresztények szerintem viccesebbek... "

Nem ismered őket. Sátánista vagy !

Szerintem, csak kamuzzák, hogy megbocsájtottak neked, hogy ne keltsd róluk, hogy összevissza átkozódnak. Már azóta bizton elátkoztak. Nem is hat, mivel élsz.

2013. máj. 10. 17:10
 49/102 anonim ***** válasza:
86%
#47: vannak vicces keresztyének, az tény. De amíg azt hiszed, hogy valami gót tinibanda halálos átkokkal támad rád, addig megérdemled a gúny minden cseppjét ;)
2013. máj. 10. 17:37
 50/102 A kérdező kommentje:
De ismerem a keresztényeket, egy időben én is voltam az, nem, ők nem tini gothok, pont erről van szó... A legtöbb komoly tag 35 év feletti, sőt olyan is van aki két diplomával randelkezik ! Tehát nem kell addig véleményt alkotni, amíg egy kukkot sem tudsz az egészről...
2013. máj. 10. 17:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!