Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?
"Üdv a Spirits of Eridu blog fórumán! Ha regisztrálni akarsz, kérlek előbb olvasd el a szabályzatot:
1. A fórumon tilos Sátánt és a Démonokat sértegetni, valamint olyan oldalakat linkelni/szövegeket bemásolni, melyek negatív módon mutatják be őket.
3. A fórumon tilos olyan oldalakat linkelni/szövegeket bemásolni, melyek pozitívan mutatják be az ellenséget (vallás), vagy bármilyen módon támogatják/védik őket."
Nem elfogultak -.- :D
#42: Ez komoly? :D
Szinte látom, ahogy a duci, vámpírnak öltözött gót lánykák meg az izzadságszagú, vézna, hosszú hajú rocker culák együtt gyalázzák a csúnya-csúnya-fúj-fúj vallást :D
"az ellenséget (vallás),"
Ok, egy kicsit összezavarodtam. Most akkor azt hiszik, hogy a világon csak egy vallás van (ami az ellenségük) miközben önmagukat nem tekintik vallásnak?
Legyetek kicsit intelligensebbek, és vegyétek komolyabban... Ez pont nem arról szól, mint a többi vallás, egyébként a keresztények szerintem viccesebbek...
NEhéz elhinni, hogy az ember a lelkét kéeps erősíteni meditációkkal ? Aki hisz benne, azt miért kell lenézni ? Szerintem ti vagytok a szánalmasak, nem azok akik hisznek ebben, bár ők pontosabban nem hisznek ebben, hanem tudják az igazat... Több választ nem fogok írni, mert nem érdemlitek meg, hogy beszéljek veletek, igazából kérdést sem kellett volna feltennem pár napja, az értelmesebb személyek privátban írtak már úgyis ! Kicsit olvassatok utánna annak amit kritizáltok legközelebb, és hanyagoljátok az egészet, ha barmságnak tartjátok, mert akkor nem nektek való.
"keresztények szerintem viccesebbek... "
Nem ismered őket. Sátánista vagy !
Szerintem, csak kamuzzák, hogy megbocsájtottak neked, hogy ne keltsd róluk, hogy összevissza átkozódnak. Már azóta bizton elátkoztak. Nem is hat, mivel élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!