Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha a 8 legerősebb magyar...

Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?

Figyelt kérdés
Sajnos hibát követtem el, és ezért meg akarnak átkokkal ölni, mindegyik résztvevő nagyon erős, szerintem biztosan meghalok, pedig nem érdemeltem ezt...

2013. máj. 8. 15:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 A kérdező kommentje:
Mit meséljek ? Semmi rossz nincs a vallásukban, elég békés természetűek, és sokat meditálnak, hogy erősödjenek, de nem szeretik az idegeneket, és ha olyanok mennek oda, akik nem oda valóak...
2013. máj. 8. 17:01
 12/102 anonim ***** válasza:
33%

A spiritualizmus és a sátánizmus két teljesen eltérő irány, de mostanában valami furcsa divat miatt összehozták ezeket. Az első irodalom, amit ezzel kapcsolatosan leírtak, nem lehet idősebb 3 évnél. Ne félj tőlük ;) Hatalmukat valószínűleg olyan forrásból táplálják, ami csak az ő fantáziájukban létezik.

#8-as voltam

2013. máj. 8. 17:36
 13/102 anonim ***** válasza:
80%
Mondok valamit : Biztos, hogy meghalsz, de ők is meghalnak. Sőt. Előbb utóbb mindenki meghal !!
2013. máj. 8. 17:43
 14/102 anonim ***** válasza:
44%
Nem Nem halsz meg. Ne félj, mert a félelmeidbe kapaszkodnak a negatív erők. Isten megvéd !! Imádkozzál hozzá. Higy a szeretetben és a pozitív energiákban.
2013. máj. 8. 17:46
 15/102 anonim ***** válasza:
72%

És a halálos átok az az Adava Kedavra, vagy sajátot találtak ki maguknak. Igen, valószínűleg egy láthatatlan szakállas öregember fog megvédeni. Hajrá!

Majd a bottal szétcsap az apokalipszis 8 Hungarian death wizard-ja között!

2013. máj. 8. 18:28
 16/102 A kérdező kommentje:
Még szerencse hogy az értelmesebb emberek privátba írtak... :)
2013. máj. 8. 18:53
 17/102 anonim ***** válasza:
100%

"Semmi rossz nincs a vallásukban, elég békés természetűek, és sokat meditálnak, hogy erősödjenek"

"8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?"

Ezeket csak Én érzem ellentmondásosnak !?

2013. máj. 8. 19:54
 18/102 A kérdező kommentje:

Azért támadnak, mert többször felidegesítettem őket, igaz nem szándékosan... azt hiszik ellenség vagyok, és ki akarnak iktatni, pedig én csak tanulni szeretnék...

Sokszor feltettem pár buta kérdést, aminek mindig vita lett a vége, szóval ezért lett ez a vége... Ezt azért nem érdemlem, hogy így "megtámadjanak" ... Mindegy, nem fogom hagyni magam az biztos !

2013. máj. 8. 20:17
 19/102 anonim ***** válasza:
83%
Én benne vagyok a hazai Spirituális Sátánizmus legbelső körében, és senki nem akar megátkozni senkit. Ennek a hazug kölyöknek nincs jobb dolga annál, hogy megpróbáljon lejáratni minket. Nagyon sok ilyennel van dolgunk, de azért mindenképp le kell ezt írnom, nehogy valaki a gyerek hazugságai alapján ítéljen meg minket.
2013. máj. 8. 20:29
 20/102 A kérdező kommentje:
Írj nekem privátot... Tudom, hogy készültök a támadásra, több információból is tudom.. Személyesen Z...h (nem írom ki a nevét) is megmondta, hogy csoportos támadást fogtok indítani, ami halálos kimenetelű... Az oldalatokat nem én járatom le, hanem ti magatok. van 8 értelmes ember közöttetek, a többi csak 14-15 éves naív gyerek... Ennyit erről... a 100 emberből 10 az aki tényleg komoly szinten áll !
2013. máj. 8. 20:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!