Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?
A spiritualizmus és a sátánizmus két teljesen eltérő irány, de mostanában valami furcsa divat miatt összehozták ezeket. Az első irodalom, amit ezzel kapcsolatosan leírtak, nem lehet idősebb 3 évnél. Ne félj tőlük ;) Hatalmukat valószínűleg olyan forrásból táplálják, ami csak az ő fantáziájukban létezik.
#8-as voltam
És a halálos átok az az Adava Kedavra, vagy sajátot találtak ki maguknak. Igen, valószínűleg egy láthatatlan szakállas öregember fog megvédeni. Hajrá!
Majd a bottal szétcsap az apokalipszis 8 Hungarian death wizard-ja között!
"Semmi rossz nincs a vallásukban, elég békés természetűek, és sokat meditálnak, hogy erősödjenek"
"8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?"
Ezeket csak Én érzem ellentmondásosnak !?
Azért támadnak, mert többször felidegesítettem őket, igaz nem szándékosan... azt hiszik ellenség vagyok, és ki akarnak iktatni, pedig én csak tanulni szeretnék...
Sokszor feltettem pár buta kérdést, aminek mindig vita lett a vége, szóval ezért lett ez a vége... Ezt azért nem érdemlem, hogy így "megtámadjanak" ... Mindegy, nem fogom hagyni magam az biztos !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!