Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?
Figyelt kérdés
Sajnos hibát követtem el, és ezért meg akarnak átkokkal ölni, mindegyik résztvevő nagyon erős, szerintem biztosan meghalok, pedig nem érdemeltem ezt...2013. máj. 8. 15:22
91/102 anonim válasza:
Emberáldozatok pogány vallásokban, forrásmegjelöléssel, bizonyítékokkal:
Látod kedves kérdező, ennyire kell tőlük félni meg komolyan venni őket...
92/102 anonim válasza:
93/102 A kérdező kommentje:
Ettől Kiégtem! :D
2015. szept. 12. 00:02
94/102 anonim válasza:
azt állítják magukról, hogy gyűlölik a zsidókat, a Viktoria Google3 profilján mégis az "UFO" előtt Jessica Alba látható, aki zsidó... :P
95/102 anonim válasza:
LOL, mi a helyzet kérdező? :D
96/102 anonim válasza:
95:
Elmondom, mit gondolok. Nagyon sokat olvastam ilyenekről, s a kérdező, vagy életben van még, vagy nem. Jobbik esetben, ha életben van, az emberi szabadsága nulla, vagyis korlátozott, felügyelve van (vagyis figyelik őt).
Ha valaki ilyenbe csatlakozik, jót ne várjon!!!
Pláne meg, ha eljutott oda, sőt arra kellett rávennie magát, hogy ilyet ide kiírjon. Az fél...
Csak azt nem értem, ha ismeri a csapatot..stb, miért nem lépett már, hogy önmagát védje. Feladta volna őket és kész. Nem lett volna egyszerű, de... H azonban piszkos már a keze, jobb hallgatnia!
Na, ez a helyzet!!! :)
97/102 anonim válasza:
Kedves kérdező remélem életben vagy és jól vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!