Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha a 8 legerősebb magyar...

Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?

Figyelt kérdés
Sajnos hibát követtem el, és ezért meg akarnak átkokkal ölni, mindegyik résztvevő nagyon erős, szerintem biztosan meghalok, pedig nem érdemeltem ezt...

2013. máj. 8. 15:22
 71/102 anonim válasza:
100%

Előbb-utóbb mindenki meghal. De amúgy az átok úgy működik hogy te hiszel benne , én megátkozlak úgy hogy tudsz róla és a tudatalattid végrehajtja. tehát ha nem hiszel benne vagy hiszed hogy el tudod hárítani akkor nem. meg amúgy sem. Vagy a másik dolog amire ugyan nem buzdítok senkit de vannak az átkoknál halálosabb dolgok is... mondjuk egy pisztolygolyó. és akire ráküldik azt általában ilyen spirituális dolgok nem mentik meg, az átokkal eltéríteni nem tudja. vagy valami vicces bájital mondjuk leánder-tea de lehet tiszafából foltos bürökből, nadragulyából, csattanó maszlagból vagy ezek keverékéből is. a keverék nagyon jó mert mire a pontos összetételt kisakkozzák az illető meghal. szóval a spirituális átkok ha komolyan veszed akkor kemény dolgok de valami fizikai dolog nagyobb kárt okoz...

és lehet direkt átkot ráküldeni valakire. pl ha valakit úgy akarsz megölni h megbánja h a világra jött és szétesik a teste és csillapíthatatlan fájdalmai legyenek akkor ott a polónium (litvinyenko esete elolvasandó) ezt csak azért írom ki mert ennyi erővel ugyanattól a beszerzőtől akár plutóniumot(jó méreg az is de ha sokat szerzel még fainabb bombát lehet tákolni belőle, egy várost leradíroz. ha nem hiszed, keress rá a gugliban nagaszaki nevére és képek.) is vehetsz szóval sugárzóanyaghoz nem fér hozzá senki ezért az infót nem tudják rosszra használni. Utolsó ötlet: átkozd vissza. vagy fojtsd egy kád fokhagymaolajba (vagy az vámpírra jó?)

2013. júl. 1. 15:20
 72/102 anonim válasza:
100%
am ha csak nyolcan vannak ne félj semmitől. az átlag tár 11 körüli kapacitású. de utánanéztem, meg ez amit olvastam a lapon valóban gyenge... átkozódással nem mennek semmire. és erősítsd meg az elméd hogy ne higgyél ilyen szemétben mert nem tesz jót és ha nem hiszel benne nem árthat neked. tudod ha sokat mondogatod hogy nem fog rajtam semmi átok, a magasból sz@rok rájuk v hasonló szlogent, egy idő után még ha képesek lennének is rá akkor sem fog hatni. de azért csak nekem tűnik fel a rövidítés? SS? ugyan már, ha valakit holtan akarsz látni menj oda és üsd agyon v lődd le vagy lökd a vonat elé de az átok nem téma. anno minket is megpróbált megátkozni egy ilyen spiritiszta jövőlátó,stb népség, eredménye:majd be sz@rtunk a röhögéstől. am meg rígor mortis teecum stare SS, Morere... ez lehet h fog rajtuk
2013. júl. 1. 15:38
 73/102 anonim ***** válasza:
100%
Élsz még? Lötyög-e benned a lélek?
2013. júl. 1. 16:31
 74/102 anonim ***** válasza:
100%
Vegyük rendőrségi jegyzőkönyvbe: Előre megfontolt szándékkal elkövetett elátkozási kísérletét a sátánista csoport visszavonta, a Btk. szerint az eljárás megszüntetendő.
2013. aug. 14. 11:01
 75/102 anonim ***** válasza:
84%

"A legtöbb komoly tag 35 év feletti, sőt olyan is van aki két diplomával randelkezik "

Unatkoznak a diplomás ördögök?:D

2013. aug. 19. 17:23
 76/102 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező Magával ragadott az átok?élsz még? .)
2013. okt. 2. 20:17
 77/102 Robert Thorne ***** válasza:
74%
Az átok rég nem hitről szól. Hihetsz benne vagy nem, az átok biztosan hatni fog, főleg, hogy a 8 legerősebb SS támad. Tévhit, hogy nincs top 8. Mindenhol vannak jobbak, vezetők, erősebbek és gyengébbek, "szolgák". Ha már egy ember megtámad mágiával egy másikat, az hatni fog. Mellesleg, Zoboleh, tudtommal nem jó dolog bántani közületek valót :)
2013. dec. 6. 16:10
 78/102 A kérdező kommentje:
Na hát, valaki ismeri Zoboleh nevét! ;)
2013. dec. 6. 19:41
 79/102 anonim ***** válasza:
100%

"Élsz még? Lötyög e benned a lélek?"

Rámjött a röhögôgörcs.

2013. dec. 21. 14:48
 80/102 anonim ***** válasza:
100%

"Nem érdemes szórakozni velük... Még ha nem is hiszel benne, jobb nem kötekedni másokkal, honnan tudod, hogy nem te tévedsz, és tényleg léteznek energiák, amikkel képesek ártani neked ? Nem tudhatod, hogy kinek van igaza... Szerintem került el őket, ha nem komoly céllal keresed ezt a helyet."

Kérdező!

Ha a fentieket komolyan gondoltad, jól teszed. Több tisztelet a 4. és kevesebb trollkodás a 3. dimenzió felé még a te esetedben is jót szülhet.

2014. dec. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!