Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha a 8 legerősebb magyar...

Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?

Figyelt kérdés
Sajnos hibát követtem el, és ezért meg akarnak átkokkal ölni, mindegyik résztvevő nagyon erős, szerintem biztosan meghalok, pedig nem érdemeltem ezt...

2013. máj. 8. 15:22
 51/102 anonim ***** válasza:
85%
jaja két diplomával, nekem 5 van elhiszed? :D
2013. máj. 10. 18:54
 52/102 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem hagyni kéne ezt a topicot. Egyre szánalmasabb :S
2013. máj. 10. 19:03
 53/102 A kérdező kommentje:
Szerintem is hagyni kellene... Sok idióta beszivárog csak így, és romlik az oldal szinvonala, mondjuk nem kellett volna kérdést indtanom, és akkor nincs ez...
2013. máj. 10. 19:59
 54/102 anonim ***** válasza:
72%
Látod kedves kérdező ebben igazad van, sok a hülye. De ti sátánisták se csúfoljátok a mi vallásunkat, nem vetted még észre, hogy akik olyan választ írtak, amit nem szerettél volna hallani: azt le gyerekesezted? Légyszives fogadd el a negatív válaszokat, mert azok építő kritikák. És a keresztényeknek megvan a véleményük a sátánról, mert tanultak róla sok rosszat! ENNYI lenne
2013. máj. 10. 22:35
 55/102 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan úgy érzem, hogy ennél a kérdésnél 14 év az átlagéletkor :D

>De ti sátánisták se csúfoljátok a mi vallásunkat

Ez a legaranyosabb mondat, amit ma olvastam :D

Legszívesebben megsimogatnám a buksi fejeteket a kérdezőével együtt, aztán adnék pénzt cukorra.

2013. máj. 10. 23:01
 56/102 A kérdező kommentje:
Fogadom a negatív válaszokat, ha azt megfelelő stilisztikával írják, és tiszteettel... De mégis hogy számítana ez kritikának, ha nem tudnak semmit a Spirituális Sátánizmusról ?
2013. máj. 11. 01:51
 57/102 anonim ***** válasza:
100%
az utolsó előtti: Igen, lehet h ő nem 14. De én 13 éves vagyok. Szóval felismerem a tinédzsereket a gyakorikérdésekben. És kérdező, biztos vagy te benne, hogy a sátánista vallás a legjobb neked?
2013. máj. 11. 06:47
 58/102 A kérdező kommentje:
Ezt nem vallásnak, hanem az igazságnak nevezném, de hiába is papolok, mert fogalmad sincs mi az a spirituális sátánizmus, mert fogadni mernék 1 millió forintban, hogy még nem néztél utánna, de úgy gyártod a kritikádat...
2013. máj. 11. 12:00
 59/102 anonim ***** válasza:
21%

Maga a kérdés aktualitását vesztette már jó ideje, úgyhogy csak az írt válaszokra reagálok:

"Csak valami középsulis divatbanda lehet.. Nem?"

Mielőtt valaki "divat" prefixummal ilelt bármit is, nem ártana elmélkedni egy csöppet, hogy a minimális tanulmányozás nélküli ítéletmondás mennyire egyedi, és intelligens megnyilvánulás. Azt elárulom, hogy ez a gondolatminta bizony erősen mainstream, azaz kifejezetten divatos, főleg napjainkban.

"A spiritualizmus és a sátánizmus két teljesen eltérő irány, de mostanában valami furcsa divat miatt összehozták ezeket. Az első irodalom, amit ezzel kapcsolatosan leírtak, nem lehet idősebb 3 évnél. Ne félj tőlük ;) Hatalmukat valószínűleg olyan forrásból táplálják, ami csak az ő fantáziájukban létezik."

Erre a válaszra is tökéletes illik, amit fentebb taglaltam. Egyáltalán mi alapján definiálta vajon az illető a "sátánizmust" mielőtt megtette ezt a kijelentést?

Valószínűleg nem is határozta meg magában, csak a szavakhoz kötött negatív érelem alapján ráütött a klaviatúrára. Szintén elég divatos. Viszont ha már ennyire populáris elvek alapján viszonyulunk a dolgokhoz, akkor ott van a kereszténység, ami a "spiritizmust" sátáninak tartja --> a kettő megfeleltethető egymással.

"Függetlenül attól, hogy te vagy ők kamuznak, szellemi vitát erőszakkal lezárni semmilyen téren nem vall magas szintre. "

Továbbra is az igen populáris "nem nézek utána csak a belém táplált emóciók alapján ítélek" -nek lehetünk tanúi.

Milyen szellemi vita? Ha vette volna a mélyen tisztelt illető a fáradtságot, hogy minimálisan utána nézzen miről van szó, akkor tudná, hogy senkire nem erőltetjük rá a nézeteinket. Információt terjesztünk, nem térítünk, aki közénk akar tartozni, az saját akaratából teszi, nem kényszerből.

"Nahát.. a fenyegetőzés sem túl spirituális..

A spiritualitás útján járva, igyekszem elfogadni mindenkit olyannak, amilyen (ha valaki fórumozni akar, hát tegye), igyekszem elfogadni a jót és a rosszat, úgy, ahogy az élet adja, mivel tudom, hogy minden, ami történik, a fejlődést szolgálja."

Már le se írom, hogy ez megint igencsak divatos, mert magától értetődő.

1. zéró körültekintés.

2. definícióktól való elvonatkoztatás készségének teljes hiánya.

Mintha egy szabály lenne, hogy ami spirituális, az akkor békes love-peace hippi, meg miegymás. Ebből kiidnulva elfogadom a jót-és rosszat minden szinten, és az immunrendszerem is elfogadja a vírusokat/kórokozókat, had "forumozzanak".

"Üdv a Spirits of Eridu blog fórumán! Ha regisztrálni akarsz, kérlek előbb olvasd el a szabályzatot:

1. A fórumon tilos Sátánt és a Démonokat sértegetni, valamint olyan oldalakat linkelni/szövegeket bemásolni, melyek negatív módon mutatják be őket.

3. A fórumon tilos olyan oldalakat linkelni/szövegeket bemásolni, melyek pozitívan mutatják be az ellenséget (vallás), vagy bármilyen módon támogatják/védik őket."

Nem elfogultak -.- :D

A rend gondolom ismeretlen fogalom, ahogy az értékREND is.

Nem azért lett kitalálva a forum, hogy az ábrahámi vallásokat megvitassuk, ugyanis azok valóak a fórumunkra, akik már konklúzióra jutottak.

Valószínűleg az is elfogult, ha a gyerekemet arra nevelem, hogy pl tisztelje, és ne degradálja a nőket. Családon kívül látogat úgyis olyan társaságokat "forumokat" ahol ez vita tárgyát képezheti, ha kételyek merülnek fel benne.

"Szinte látom, ahogy a duci, vámpírnak öltözött gót lánykák meg az izzadságszagú, vézna, hosszú hajú rocker culák együtt gyalázzák a csúnya-csúnya-fúj-fúj vallást :D"

Egy szellemi divatmajom megnyilvánulásának a legjobb példája a fenti.

Eleve honnan veszi az illető, hogy a gótnak bármi köze van a ráaggatott szennyhez? Sebaj, legalább divatos a gondolkodása, valamivel be kell illeszkedni.

"Ok, egy kicsit összezavarodtam. Most akkor azt hiszik, hogy a világon csak egy vallás van (ami az ellenségük) miközben önmagukat nem tekintik vallásnak?"

Fogalmi zűrzavar. vallás és vallás között a különbség ég és föld. Az egyik a pogány vallás, ami mondhatni kultusz, azaz nem csak a szellemi tanítás, hanem minden kulturális tényező részét képzi, művészettől kezdve a tudományig.

Ezzel szemben a zsidó eredetű vallások a vallás-kultusz metafizikai aspektusát foglalja csak magába, de teljesen eltorzított formában. A kommunizmust pl ugyanebbe a szektorba soroljuk, csak ez nem a kultusz-vallás metafizikáját foglalja magába, hanem az államelméletét torzítja el, formálja a zsidó lelkület orcájára. Avagy a kereszténység/zsidó-vallások metafizikai kommunizmussal egyenlőek, nem új keletű gondolat.

"A keresztény teológia a bolsevizmus nagyanyja" -Oswald Spengler

Összefoglalva: Van a vallás-kultusz, és a sémi vallás-program. Ha az előbbit értjük valláson, akkor vallás vagyunk, ha az utóbbit, akkor nem.

Röviden ennyi lenne, ahogy írtam, a kérdés már jó ideje aktualitását vesztette.

2013. máj. 11. 16:41
 60/102 A kérdező kommentje:
Igen a kérdés már nem aktuális mint ahogy írtam is és teljesen igaza van az elöttem szóló megjegyzésnek ! Felesleges is lenne tovább fejtegetni a dolgot, mert a kérdés csak vonzani fogja a kötekedő primitív embereket... Hiba is volt kérdést nyitnom.
2013. máj. 11. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!