Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha a 8 legerősebb magyar...

Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?

Figyelt kérdés
Sajnos hibát követtem el, és ezért meg akarnak átkokkal ölni, mindegyik résztvevő nagyon erős, szerintem biztosan meghalok, pedig nem érdemeltem ezt...

2013. máj. 8. 15:22
 61/102 anonim ***** válasza:
30%
Nem haltál meg!
2013. máj. 11. 18:59
 62/102 A kérdező kommentje:
Olvasd vissza az előtted szóló előtti választ, feltéve ha nem vagy dislexiás !
2013. máj. 11. 19:17
 63/102 anonim ***** válasza:
56%

Remélem, nem csak reklámozol!

Remélem azt is, hogy Z, meg Te nem azonosak vagytok.

….

Lehet, hogy Z engem is támad... bár én inkább úgy gondolom, hogy rám inkább kíváncsi lenne.

Valahol tisztelem őt, mert az összes írott blog közül egyedül neki van fogalma a mágiához (ezotériához, titkos tudáshoz stb.)

A legtöbben csak álmodoznak és a saját álmaikat próbálják rásózni másokra.

….

A gondolataitoknak tényleg van teremtő ereje, ez egyszerű gyakorlatokkal megtapasztalható...

tehát:

felelősek vagytok – mindannyian - azért, amit teremtetek!

Tanuljátok meg! Minden vallásban/kultuszban van belső és külső kör.

A külső kör tagjainak halványlila gőzük sincs arról, hogy a (rítusban) mi miért történik.

….........

„A spiritualitás útján járva, igyekszem elfogadni mindenkit olyannak, amilyen (ha valaki fórumozni akar, hát tegye), igyekszem elfogadni a jót és a rosszat, úgy, ahogy az élet adja, mivel tudom, hogy minden, ami történik, a fejlődést szolgálja.”

-ez -szerintem – egy tipikus „kamuezoterikus” szöveg :-) = „rabtartó szöveg” :-)

…...

Őszintén a „Spirituális Sátánizmusról”:

ugyanolyan etetés, mint a többi vallás. Egyfajta „ kontra-kerszténységnek” is tekinthető. Bizonyos dolgokat „elkapnak” (a JOS-nál lehet egy bizonyos szintű „látás”; Z-nél is van), egyébként pedig a szokásos maszlag.

A vallásokat a TÖMEG alkotja, hogyan válthatnának meg bárkit is a vallások?

Valójában a régi állati szellem (=csoportszellem által kívülről vezérelt kollektivitás) él bennük.

Az Ember túllép rajtuk.

Eszközként használhatja őket (de sosem útként és célként).

„Mintha egy szabály lenne, hogy ami spirituális, az akkor békes love-peace hippi, meg miegymás.”

-ez a csapda a balgáknak... kapnak egy „békés poklot”

Ez az élettér a férfi számára a küzdelem helyszíne és aki nem küzd (önnön lelkéért), az mind elvész.

Ebben az élettérben a „béke” és az „apátia” édestestvérek... mindkettő ott van a tónusskála alján (valamivel a halál felett).

A „veres” sok mindenre rájött, de nem kapta meg a hozzáadott sokkokat ezért vad maradt és a műve félig elfajult/elveszett.

….................

„ábrahámi vallások” : ÁB-ra hám (hadd húzzon!)

Z: te tudod, hogy a nő a papnő és hogy miért a kultusz középpontja? (papnő és oltár)

…..........

A skála tetején élet van és minőség, a skála alján tömeg van és halál.

A rendszer mechanikus rendszer (= egy szuperintelligens mechanika)... és a lélek a pengék között... mert egyedül a lélek nem mechanikus (a világok mind mechanikusak).

Ahogyan gyengül az emberekben a lélek, úgy lesznek egyre többen.

-Mit tehetnek?

Jákinnal, Boázzal el nem bírnak.

Jó és rossz között örülnek-sírnak.

Várják a megváltót,

de az sosem jő.

Világuk

erkölcsi fertő.

Föld mélyéből isten jő fel:

temető.

…..

„Eleve honnan veszi az illető, hogy a gótnak bármi köze van a ráaggatott szennyhez?”

-Ebben lehet, hogy igazad van, itt minden össze lett mocskolva.

-Kik mocskolják össze?

-Az „erény őrei”.

Észak és dél = „Kajin és Ábél”. Ez mind: föld és ezek mind: emberek. Ez a sár világa = ez az ember világa. „a szíve kezdettől fogva gonosz” Bármelyikhez állsz: prédává válsz.

Észak és Dél: két testvér. Jób és Bál, jobb és bal: észak és dél. A Kelet: az, aki vezet.

…..

„ a kereszténység/zsidó-vallások metafizikai kommunizmussal egyenlőek”

-igen és szükségszerűen a skála alján áll meg a folyamat. (tömeg, halál stb.)

-A skála tetején mi van???

„"A keresztény teológia a bolsevizmus nagyanyja" -Oswald Spengler”

-bemutatnak 2-3 emelettel fentebbi létrendeket és tudják, hogy esni fogunk általuk a skálán (ez a mágikus tudás, így keletkezik a realitás)

A gyenge lelkeket erős varázslók irányítják. (A Dajjal a skála aljáról hívja őket... és ők elbűvölve (!!!) mennek felé).

Kárhozat gyermekei ők, az elveszők.

2013. máj. 17. 00:02
 64/102 anonim ***** válasza:
24%
2013. máj. 17. 00:12
 65/102 anonim ***** válasza:
82%
Ki az a Z? Zolbeh ? Ővé a sátánista fórum ? Támad téged is Súr?
2013. máj. 17. 01:06
 66/102 anonim ***** válasza:
45%

Előző:

nem tudom, hogy engem támad-e. Nem hiszem.

Én valahol tisztelem és elismerem őt, de (szerintem) a magasabb és komolyabb dolgokból még volna mit tanulnia.

pl. létfilozófiák, kozmológia, az ember ismerete

Tulajdonképpen egy kontra-keresztény, vallásos jellegű egyházat/mozgalmat próbálnak csinálni,

amire szerintem semmi szükség.

Inkább van szükség

felelős értelmes józan és tárgyilagos, elfogulatlan emberekre.

Én abban hiszek, hogy a középkor szelleme legyőzhető.

Meg kellene végre küzdenünk a bennünket elnyomó és kizsákmányoló összes istennel és vallásos-okkult hierarchiával.

2013. máj. 20. 00:16
 67/102 anonim ***** válasza:
63%

Én személy szerint ismerek Spirituális Sátánistát, és meg kell mondjam, meglehetősen nyílt felfogású és értelmes ember. És ő általa elég alapos betekintést nyertem a dologba, és az első szembeötlő dolog hogy nem próbálják rákényszeríteni az embert a vallásra. Nem próbálják meg rábeszélni az embert hogy hívő legyen. Csupán információval szolgál.

Ezt ellenben a legtöbb vallásról nem mondhatom el, amely a "Le mészárolom az országod hogy ha nem hiszel az én szerető és békés istenemben." logikát követi. És elég szembeötlő hogy a keresztény vallás rettentően agresszív,zárt elméjű,intoleráns,gyűlölködő vallás!

De a Spirituális Sátánizmus pont az ellenkezője.

És a kérdező egyértelműen egy rossz troll aki rossz színben akarta feltüntetni őket.

Ui.: Ateista vagyok, nem Spirituális Sátánista.

"A vallás olyan mint az hogy egy férfinek van pénisze, örülhet neki, büszke lehet rá. De NE nyomja a képembe, ne kezelje azt rosszabbul akinek nincs, ne érezze úgy hogy ő ezért különleges bánásmódot érdemel, ne várja el hogy nekem is legyen, és NE NYOMJA LE A GYEREKEM TORKÁN."

2013. máj. 22. 21:01
 68/102 A kérdező kommentje:
cookies, minden elismerésem főelg az utolsó válaszodhoz ! :) Ez a hasonlat nagyon is leírt egy bizonyos vallást, amit nem kedvelek ! :D U.i én is Ateista és rendkívül szkeptikus ember voltam mindig is, de elkezdett érdkelni ez a spirituális irányzat !
2013. máj. 23. 19:01
 69/102 aris válasza:
100%
nem halsz meg ne izgulj rosszul lehetsz de ennyi legfontosabb hogy ne hidd el amit állítanak akkor nem lesz baj ha nem félsz
2013. jún. 5. 17:58
 70/102 A kérdező kommentje:
Már rég nem aktuális a kérdés, de azért köszi ! :)
2013. jún. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!