Ha a 8 legerősebb magyar Spirituális Sátánista halálos átokkal támad meg, biztos hogy meghalok?
Remélem, nem csak reklámozol!
Remélem azt is, hogy Z, meg Te nem azonosak vagytok.
….
Lehet, hogy Z engem is támad... bár én inkább úgy gondolom, hogy rám inkább kíváncsi lenne.
Valahol tisztelem őt, mert az összes írott blog közül egyedül neki van fogalma a mágiához (ezotériához, titkos tudáshoz stb.)
A legtöbben csak álmodoznak és a saját álmaikat próbálják rásózni másokra.
….
A gondolataitoknak tényleg van teremtő ereje, ez egyszerű gyakorlatokkal megtapasztalható...
tehát:
felelősek vagytok – mindannyian - azért, amit teremtetek!
…
Tanuljátok meg! Minden vallásban/kultuszban van belső és külső kör.
A külső kör tagjainak halványlila gőzük sincs arról, hogy a (rítusban) mi miért történik.
….........
„A spiritualitás útján járva, igyekszem elfogadni mindenkit olyannak, amilyen (ha valaki fórumozni akar, hát tegye), igyekszem elfogadni a jót és a rosszat, úgy, ahogy az élet adja, mivel tudom, hogy minden, ami történik, a fejlődést szolgálja.”
-ez -szerintem – egy tipikus „kamuezoterikus” szöveg :-) = „rabtartó szöveg” :-)
…...
Őszintén a „Spirituális Sátánizmusról”:
ugyanolyan etetés, mint a többi vallás. Egyfajta „ kontra-kerszténységnek” is tekinthető. Bizonyos dolgokat „elkapnak” (a JOS-nál lehet egy bizonyos szintű „látás”; Z-nél is van), egyébként pedig a szokásos maszlag.
A vallásokat a TÖMEG alkotja, hogyan válthatnának meg bárkit is a vallások?
Valójában a régi állati szellem (=csoportszellem által kívülről vezérelt kollektivitás) él bennük.
Az Ember túllép rajtuk.
Eszközként használhatja őket (de sosem útként és célként).
…
„Mintha egy szabály lenne, hogy ami spirituális, az akkor békes love-peace hippi, meg miegymás.”
-ez a csapda a balgáknak... kapnak egy „békés poklot”
Ez az élettér a férfi számára a küzdelem helyszíne és aki nem küzd (önnön lelkéért), az mind elvész.
Ebben az élettérben a „béke” és az „apátia” édestestvérek... mindkettő ott van a tónusskála alján (valamivel a halál felett).
A „veres” sok mindenre rájött, de nem kapta meg a hozzáadott sokkokat ezért vad maradt és a műve félig elfajult/elveszett.
….................
„ábrahámi vallások” : ÁB-ra hám (hadd húzzon!)
Z: te tudod, hogy a nő a papnő és hogy miért a kultusz középpontja? (papnő és oltár)
…..........
A skála tetején élet van és minőség, a skála alján tömeg van és halál.
A rendszer mechanikus rendszer (= egy szuperintelligens mechanika)... és a lélek a pengék között... mert egyedül a lélek nem mechanikus (a világok mind mechanikusak).
Ahogyan gyengül az emberekben a lélek, úgy lesznek egyre többen.
-Mit tehetnek?
Jákinnal, Boázzal el nem bírnak.
Jó és rossz között örülnek-sírnak.
Várják a megváltót,
de az sosem jő.
Világuk
erkölcsi fertő.
Föld mélyéből isten jő fel:
temető.
…..
„Eleve honnan veszi az illető, hogy a gótnak bármi köze van a ráaggatott szennyhez?”
-Ebben lehet, hogy igazad van, itt minden össze lett mocskolva.
-Kik mocskolják össze?
-Az „erény őrei”.
Észak és dél = „Kajin és Ábél”. Ez mind: föld és ezek mind: emberek. Ez a sár világa = ez az ember világa. „a szíve kezdettől fogva gonosz” Bármelyikhez állsz: prédává válsz.
Észak és Dél: két testvér. Jób és Bál, jobb és bal: észak és dél. A Kelet: az, aki vezet.
…..
„ a kereszténység/zsidó-vallások metafizikai kommunizmussal egyenlőek”
-igen és szükségszerűen a skála alján áll meg a folyamat. (tömeg, halál stb.)
-A skála tetején mi van???
„"A keresztény teológia a bolsevizmus nagyanyja" -Oswald Spengler”
-bemutatnak 2-3 emelettel fentebbi létrendeket és tudják, hogy esni fogunk általuk a skálán (ez a mágikus tudás, így keletkezik a realitás)
A gyenge lelkeket erős varázslók irányítják. (A Dajjal a skála aljáról hívja őket... és ők elbűvölve (!!!) mennek felé).
Kárhozat gyermekei ők, az elveszők.
Előző:
nem tudom, hogy engem támad-e. Nem hiszem.
Én valahol tisztelem és elismerem őt, de (szerintem) a magasabb és komolyabb dolgokból még volna mit tanulnia.
pl. létfilozófiák, kozmológia, az ember ismerete
Tulajdonképpen egy kontra-keresztény, vallásos jellegű egyházat/mozgalmat próbálnak csinálni,
amire szerintem semmi szükség.
Inkább van szükség
felelős értelmes józan és tárgyilagos, elfogulatlan emberekre.
Én abban hiszek, hogy a középkor szelleme legyőzhető.
Meg kellene végre küzdenünk a bennünket elnyomó és kizsákmányoló összes istennel és vallásos-okkult hierarchiával.
Én személy szerint ismerek Spirituális Sátánistát, és meg kell mondjam, meglehetősen nyílt felfogású és értelmes ember. És ő általa elég alapos betekintést nyertem a dologba, és az első szembeötlő dolog hogy nem próbálják rákényszeríteni az embert a vallásra. Nem próbálják meg rábeszélni az embert hogy hívő legyen. Csupán információval szolgál.
Ezt ellenben a legtöbb vallásról nem mondhatom el, amely a "Le mészárolom az országod hogy ha nem hiszel az én szerető és békés istenemben." logikát követi. És elég szembeötlő hogy a keresztény vallás rettentően agresszív,zárt elméjű,intoleráns,gyűlölködő vallás!
De a Spirituális Sátánizmus pont az ellenkezője.
És a kérdező egyértelműen egy rossz troll aki rossz színben akarta feltüntetni őket.
Ui.: Ateista vagyok, nem Spirituális Sátánista.
"A vallás olyan mint az hogy egy férfinek van pénisze, örülhet neki, büszke lehet rá. De NE nyomja a képembe, ne kezelje azt rosszabbul akinek nincs, ne érezze úgy hogy ő ezért különleges bánásmódot érdemel, ne várja el hogy nekem is legyen, és NE NYOMJA LE A GYEREKEM TORKÁN."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!