Mi a magyar faj küldetése az univerzumban?
Úgy értem, hogy általában, mindennek van valami küldetése. A kalapácsnak az, hogy beverje a szöget. Vajon mi a magyaroké, mint spirituális fajé?
Ezt jó lenne tudni, mert e nélkül nehéz magyarként élni.
Pl ha tudnánk, hogy valamit el kell foglalni, akkor dolgozhatnánk rajta közösen. De így... Csak lézengünk. Az jól látszik, hogy nem ez a nyugalmas nyugati stílusú kereskedés és bürokrácia a küldetésünk, mert ebben folyamatosan megbukunk és boldogtalanok vagyunk.
A magyar nép küldetése, hogy beverje a szöget.
:)
>magyar, mint spirituális nép
Ez alatt mit értesz pontosan?
A világuralom.
Régen jól ment, most meg annyi magyar megy ki külföldre, hogy az egész világ magyar lesz.
"A magyar az természetfeletti lény?"
Vagy legalábbis paranormális. :DD
Nincs olyan, hogy magyar faj.
Spirituális faj sincs. LOL :D
Én tudom, hogy mit kell elfoglalnod!
Az iskolapadot, és ha eleget ülsz ott, akkor nem írsz ilyen sületlenségeket :)
nah, átkerült az egyébbe :( Ez nem szép. Mert ez egy tényleg létező természetfeletti faj, nem csak kitalált, mint a reptoidok. Kérném visszarakni :)
#3 A spirituális faj valami olyasmi, ami valami különleges tulajdonságon alapul. Olyan, mint a többi legendás faj. Mint az elfek. Volt is egy kérdésem, ami ezzel foglalkozott, hogy mik lehetnek a különleges vonásai. És lehet ez is jobban megérthető lenne, ha tudnánk a faj célját.
#6 azt mi alapján írod, hogy nem faj? Könnyen lehet, hogy az.
"azt mi alapján írod, hogy nem faj? "
az alapján, hogy járt iskolába és képes gondolkodni, ellentétben egyesekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!