Mi a magyar faj küldetése az univerzumban?
Úgy értem, hogy általában, mindennek van valami küldetése. A kalapácsnak az, hogy beverje a szöget. Vajon mi a magyaroké, mint spirituális fajé?
Ezt jó lenne tudni, mert e nélkül nehéz magyarként élni.
Pl ha tudnánk, hogy valamit el kell foglalni, akkor dolgozhatnánk rajta közösen. De így... Csak lézengünk. Az jól látszik, hogy nem ez a nyugalmas nyugati stílusú kereskedés és bürokrácia a küldetésünk, mert ebben folyamatosan megbukunk és boldogtalanok vagyunk.
#4: Szerintem, akik külföldre mennek sem valami fölsőbb célt, küldetést teljesíteni mennek. Csak sodrónak ők is! Pont alátámasztja amire a kérdés utal!
montihun: na a kedvedért rákerestem mi az a guargumi és annyit sikerült megtudnom, hogy valamiféle endospermium. Egy ilyen spermiummal fog egyesülni a faj és lesz belőle fénylény? vagy mi??? ez kicsit irreálisan hangzik nem?
Látom készülsz a december 21 re.
A raptoidokkal közlöd, hogy magyar vagy, a kiválasztott népből és már is átvészeled a dolgot. Sőt már választott vezetőjük is lehetsz.
A magyar nép nem faj, és sajnos(!) elég kevéssé spirituálisak a magyar emberek. Különben nem tartanánk itt.
A provokálást pedig kérlek fejezd be.
Csak hajtogatjátok páran, hogy nem faj. De nem írtok semmit arról, hogy MIÉRT! Gondolom nem véletlenül...
Zsizsik666: és ez miért lenne jó? hova vezetne ez?
#17: NA ezen elindulhatunk. Szóval december 21-el állhat kapcsolatban a magyarok küldetése? Mondjuk, ha vége lenne a világnak, akkor valahol érthető lenne, hogy addig kellene még bevégezni :D
(A reptoidok létében még kételkedem, hogy őszinte legyek. Még nem láttam. Bár nem szeretnék én is vaskalaposnak tűnni.)
"Úgy értem, hogy általában, mindennek van valami küldetése. A kalapácsnak az, hogy beverje a szöget. Vajon mi a magyaroké, mint spirituális fajé?"
Hát nekem betett ez a rész :D
Spirituális faj? A magyar? Nem látod a sok logikai hibát? Mióta faj egy népcsoport egyébként is... Az ember egy faj, nem a magyarok.
Szerintem te csak trollkodsz amúgy, bár nem vagyok 100%-osan biztos, szóval jól megjátszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!