Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a magyar faj küldetése az...

Mi a magyar faj küldetése az univerzumban?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy általában, mindennek van valami küldetése. A kalapácsnak az, hogy beverje a szöget. Vajon mi a magyaroké, mint spirituális fajé?

Ezt jó lenne tudni, mert e nélkül nehéz magyarként élni.

Pl ha tudnánk, hogy valamit el kell foglalni, akkor dolgozhatnánk rajta közösen. De így... Csak lézengünk. Az jól látszik, hogy nem ez a nyugalmas nyugati stílusú kereskedés és bürokrácia a küldetésünk, mert ebben folyamatosan megbukunk és boldogtalanok vagyunk.

#magyar #faj #spirituális #titkosküldetés
2012. nov. 22. 17:09
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:

#4: Szerintem, akik külföldre mennek sem valami fölsőbb célt, küldetést teljesíteni mennek. Csak sodrónak ők is! Pont alátámasztja amire a kérdés utal!

montihun: na a kedvedért rákerestem mi az a guargumi és annyit sikerült megtudnom, hogy valamiféle endospermium. Egy ilyen spermiummal fog egyesülni a faj és lesz belőle fénylény? vagy mi??? ez kicsit irreálisan hangzik nem?

2012. nov. 22. 17:58
 12/59 kris.king ***** válasza:
100%
Nem faj hanem népcsoport. És milyen elfekről beszélsz?
2012. nov. 22. 18:01
 13/59 anonim ***** válasza:
98%
Nem ragaszkodom az iskolában tanultakhoz, de ebben a témában érezned kéne, hogy mekkora baromság a fajelmélet felélesztése. Mindig csak baj volt ebből a történelem során. De úgyse érted meg, valami nincs rendben nálad.
2012. nov. 22. 18:03
 14/59 Zsizsik666 ***** válasza:
63%
Megszerezni az ayahuasca-t és legálissá tenni.
2012. nov. 22. 18:07
 15/59 anonim ***** válasza:
96%
A magyar nem faj...egy nep a sok kozul.Semmivel sem kulonlegesebb mint mas nepek, egyedi mint mindegyik.
2012. nov. 22. 18:09
 16/59 anonim ***** válasza:
100%

Látom készülsz a december 21 re.

A raptoidokkal közlöd, hogy magyar vagy, a kiválasztott népből és már is átvészeled a dolgot. Sőt már választott vezetőjük is lehetsz.

2012. nov. 22. 18:10
 17/59 Antimod ***** válasza:
63%

A magyar nép nem faj, és sajnos(!) elég kevéssé spirituálisak a magyar emberek. Különben nem tartanánk itt.

A provokálást pedig kérlek fejezd be.

2012. nov. 22. 18:15
 18/59 A kérdező kommentje:

Csak hajtogatjátok páran, hogy nem faj. De nem írtok semmit arról, hogy MIÉRT! Gondolom nem véletlenül...

Zsizsik666: és ez miért lenne jó? hova vezetne ez?

#17: NA ezen elindulhatunk. Szóval december 21-el állhat kapcsolatban a magyarok küldetése? Mondjuk, ha vége lenne a világnak, akkor valahol érthető lenne, hogy addig kellene még bevégezni :D

(A reptoidok létében még kételkedem, hogy őszinte legyek. Még nem láttam. Bár nem szeretnék én is vaskalaposnak tűnni.)

2012. nov. 22. 18:17
 19/59 anonim ***** válasza:

"Úgy értem, hogy általában, mindennek van valami küldetése. A kalapácsnak az, hogy beverje a szöget. Vajon mi a magyaroké, mint spirituális fajé?"

Hát nekem betett ez a rész :D

Spirituális faj? A magyar? Nem látod a sok logikai hibát? Mióta faj egy népcsoport egyébként is... Az ember egy faj, nem a magyarok.

Szerintem te csak trollkodsz amúgy, bár nem vagyok 100%-osan biztos, szóval jól megjátszod.

2012. nov. 22. 18:19
 20/59 kris.king ***** válasza:
100%
Inkább te írd le hogy miért faj. Rád férne az iskola. Fogalmad sincs arról miről beszélsz.
2012. nov. 22. 18:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!