Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az egyik haverom mondta, hogy...

Az egyik haverom mondta, hogy látott egyszer egy doku filmet a NatGeo-n a slenderman ről. Kerestem de nem találtam. Valaki nem tudna egy linket adni? Vagy esetleg más magyar dokumentációt róla?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 21:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Sajnos szinte semmi nincs róla magyarul a neten. Arra a doku filmre én is kíváncsi lennék.
2012. aug. 27. 21:32
 2/17 anonim válasza:
Magyarról sajnos nem tudok, viszont angulul a youtube-on van egy jó kis vidi, ami ezt hosszan taglalja :)
2012. aug. 27. 21:35
 3/17 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Az alap információkon kívül nem találtam semmit. Van róla egy blog de vagy már egy éve nem írtak ki semmi újat.
2012. aug. 27. 21:36
 4/17 A kérdező kommentje:
Pedig most nemrég bukkantam rá az egész slender dologra én nagyon érdekelne. de akkor sebaj, lehet hoghy így jobban alszok :D
2012. aug. 27. 21:46
 5/17 anonim ***** válasza:
45%
Biztos, hogy nincs NatGeo-s film róla mivel egy relatíve új kitaláció az egész.
2012. aug. 27. 22:08
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan, senki nem érti, hogy a Slendermant egy pályázatra találta ki valaki és meg is nyerte vele a pályázatot?

Kitaláció az egész, hivatalosan is.

2012. aug. 27. 22:12
 7/17 A kérdező kommentje:
Na de a fényképek? a felvételek? a történetek?
2012. aug. 27. 22:52
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Mindegyik kamu, ilyen egyszerű. A nagy részét magához a pályázathoz írták / készítették.

A jetiről is vannak fotók...

De tessék, itt a sztori:

[link]

"On June 8th, 2009, a “’paranormal pictures” photoshop contest was launched on the Something Awful (SA) Forums.[1] The contest required participants to turn ordinary photographs into creepy-looking images through digital manipulation and then pass them on as authentic photographs on a number of paranormal forums. Something Awful users soon began sharing their faux-paranormal creations with layered images of ghosts and other anomalies, usually accompanied by a fabricated witness account to make them more convincing. On June 10th, SA user Victor Surge posted two black and white photographs of unnamed children with a short description of “Slender Man” as a mysterious creature who stalked children.[2]"

2012. aug. 27. 23:04
 9/17 Saint Zero ***** válasza:
42%
a baratod egy troll :D nem letezik doc slenderman-rol
2012. aug. 28. 01:56
 10/17 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap láttam valahol a nevet, hogy "Slender Man" és fogalmam sem volt mi az. rákerestem google ben, és elolvastam egy csomó angol történetet, meg videókat. magam sem hittem el(bár nem állítom hogy teljesen kételkedtem), de ezek szerint akkor nincs :D
2012. aug. 28. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!