Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az egyik haverom mondta, hogy...

Az egyik haverom mondta, hogy látott egyszer egy doku filmet a NatGeo-n a slenderman ről. Kerestem de nem találtam. Valaki nem tudna egy linket adni? Vagy esetleg más magyar dokumentációt róla?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 21:15
1 2
 11/17 Saint Zero ***** válasza:
77%
Persze ,hogy nincs ,slenderman-t par amerikai 16-18 eves fiu talalta ki ,kesobb beismertek ,hogy csak vicc volt az egesz :)
2012. aug. 28. 18:11
 12/17 Itachi04 válasza:
Én nem rég kb. egy hete ismertem meg "Slende Man"-t de már egy csomó sztorit hallottam róla és én elégé be vagyok tojva hogy létezik-e.Ugyanis 3 haverom is azt állítja hogy látta mind csak 1 szer de akkor is látták. Nem tudom hogy csak azért h tele fossam a gatyám de én elégé hiszékeny vagyok szóval szerintem létezik és remélem én sose találkozom vele.
2012. szept. 3. 20:31
 13/17 anonim ***** válasza:
A haverjaid remekül tudják, hogyan kell téged besz*ratni. A hiszékenységgel meg vigyázz, mert később komoly bajaid lehetnek belőle.
2012. szept. 4. 19:59
 14/17 anonim válasza:
Hali! én régebben hallottam erről a dok. fílmről, és ott az arcnélküli ember volt
2012. szept. 4. 21:28
 15/17 anonim válasza:
itt olvashatsz róla [link]
2012. szept. 8. 15:08
 16/17 asdokininja3 válasza:
okés, akkor mindjárt belinkelem azt a dokumentum filmet (: csak meg kell keresni .. 1 ember bele is döglött-.- és amúgy, ez nem kamu, tényleg dok . film :
2012. okt. 3. 17:33
 17/17 asdokininja3 válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=ro7PzKfHDm0 (part 1,3,4 be asszem csak beszélgetnek róla, és rajzokat nézegetnek stb , angol) ebbe a videóba is angolul beszélnek asszem, de itt nem a beszéd a fontos, .. elmentek arra a helyre , ahonnan származik az a legenda . ez egy nemistudom mivel mérgezett hely , (látható hogy felveszi a gázmaszkot, szemüveget stb ) jó szórakozást xd
2012. okt. 3. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!